Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Succes begint hier

Binnen onze hogescholen en op scholen, studenten onderdompelen in een transformerende, loopbaan gerichte educatie in de vrije kunsten en wetenschappen, beeldende kunst, business, engineering, gezondheidszorg, openbare veiligheid en openbare dienst. We bieden meer dan 100 academische programma's, allemaal gebaseerd op een langdurige toewijding aan gezamenlijk, interdisciplinair, projectgericht leren.

112670_3.jpg

Hier is de ervaring van het leren zowel persoonlijk als pragmatisch, geleid door een vooraanstaande faculteit die veel waarde hecht aan individueel studentenucces. Als leiders in hun vakgebied, bieden faculteitsleden de inspiratie en erkenning die studenten nodig hebben om hun potentieel te vervullen en te slagen in wat ze willen doen.

We noemen het onze studenten-eerste filosofie

  • Faculteit Expertise en toewijding

Leer van professoren die zich inzetten voor het bevorderen van je persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Deze niet-aflatende inzet heeft het persoonlijke en professionele succes van elke student bijna een eeuw lang begeleid.

  • Een fundamenteel onderwijs

Een bewezen, doelgerichte opleiding die, door middel van professioneel gerichte cursussen, studenten voorziet van de kritieke vaardigheden, kennis en ervaring die essentieel zijn voor een zinvolle loopbaan en een productief leven.

  • Interdisciplinair Curriculum

Een curriculum dat interdisciplinaire verkenning aanmoedigt, studenten opleidt die zullen slagen in een mondiale samenleving, zodat je goed voorbereid bent om de wereld in het algemeen te begrijpen en te navigeren.

112671_2.jpg

  • Onbegrensde academische en co-curriculaire kansen

Een breed scala aan leermogelijkheden binnen onze hogescholen en scholen, buiten het klaslokaal en in de gemeenschap, stelt u in staat om uw passie na te streven - of een nieuwe te ontdekken.

  • Levendige Campusgemeenschap

Een geëngageerde, levendige campusgemeenschap - dat is de juiste grootte - klein genoeg om persoonlijk en beheersbaar te voelen, maar toch groot genoeg om studenten een breed scala aan academische, residentiële, atletische en leiderschapskansen te bieden.

  • Leiders en Achievers

Sterk post-graduation-succes, ondersteund door een geëngageerd alumni-netwerk van meer dan 57.000 in alle sectoren. Meer dan 91 procent van de afgestudeerden zijn werkzaam of volgen een jaar op graduaat niveau en 96 procent slaagt erin binnen zes jaar na het afstuderen succes te boeken.

112672_6.jpg

Mission Statement

De University of New Haven is een student-gecentreerde uitgebreide universiteit met de nadruk op excellentie in de vrije kunsten en beroepsonderwijs. Onze missie is om onze studenten voor te bereiden om een doelgericht en bevredigend leven te leiden in een mondiale samenleving door onderwijs van de hoogste kwaliteit te bieden via ervaringsgericht, collaboratief en op ontdekkingen gebaseerd leren.

112669_1.jpg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

University of New Haven

"Mijn professor is een zeer goede mentor en coach," zei Gartner Human Resources Strategy Operations Analyst Geronda Wollack (15-jarige Master of Arts). "Ze maken zich gro ... [+]

"Mijn professor is een zeer goede mentor en coach," zei Gartner Human Resources Strategy Operations Analyst Geronda Wollack (15-jarige Master of Arts). "Ze maken zich grote zorgen over mijn succes en bespreken graag mijn carrièredoelen met mij. Diepe vriendschap, ik geloof dat dit soort vriendschap me mijn leven zal laten gebruiken. "

Leer de werkervaring van organisaties en individuen te transformeren

Als student van de Master of Industrial / Organizational Psychology aan de University of New Haven , leer je hoe je psychologie op de werkplek toepast en zowel werknemers als werkgevers ten goede komt.

Via dit project kunt u:... [-]

Verenigde Staten 300
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of New Haven

Voor studenten die hun loopbaan willen voortzetten of vooruit willen helpen in de snel evoluerende gebieden van de biotechnologie, basiswetenschappen en farmacologie, is ... [+]

Voor studenten die hun loopbaan willen voortzetten of vooruit willen helpen in de snel evoluerende gebieden van de biotechnologie, basiswetenschappen en farmacologie, is de Master in de cel- en moleculaire biologie ideaal.

Het programma biedt studenten de geavanceerde training die ze nodig hebben om te slagen in deze baanbrekende gebieden.

Met de opkomst van nieuw onderzoek op het gebied van cel- en moleculaire biologie, is het voor een bachelor moeilijk om een verschil te maken in je beroep. Het project richt zich op biochemie en moleculaire biologietechnieken en biedt studenten geavanceerde training om hen te helpen slagen in deze baanbrekende gebieden.... [-]

Verenigde Staten 300
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of New Haven

Ontworpen voor professionele ingenieurs en wetenschappers, de Master of Mechanical Engineering-programma verbetert de kennis en het vermogen van studenten in moderne anal ... [+]

Ontworpen voor professionele ingenieurs en wetenschappers, de Master of Mechanical Engineering-programma verbetert de kennis en het vermogen van studenten in moderne analytische en synthetische technieken om hen te helpen toepassen wat ze hebben geleerd om ontwerp te ontwerpen.

De leider van ervaringsgericht onderwijs

New Haven University wordt erkend als een leider in ervaringsgericht onderwijs in de Verenigde Staten, en biedt een 30-credit mastergraad in werktuigbouwkunde. U kunt profiteren van hands-on onderzoek binnen en buiten het klaslokaal om deel te nemen aan thermodynamica, computerondersteunde engineering, geavanceerde vloeistofmechanica en systeemtrillingen. De school is ook uitgerust met een scala aan interactieve en geavanceerde faciliteiten om u te helpen bij cursusonderzoek, inclusief instrumentlaboratoria, thermische / vloeistoflaboratoria en zonne-test- en trainingslaboratoria.... [-]

Verenigde Staten 300
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of New Haven

De Master of Environmental Science-programma is een interdisciplinair project met betrekking tot ecologie, geologie, scheikunde, milieu-educatie en wetgeving.Dan dit prog ... [+]

De Master of Environmental Science-programma is een interdisciplinair project met betrekking tot ecologie, geologie, scheikunde, milieu-educatie en wetgeving.Dan dit programma kunnen studenten geavanceerde vaardigheden en kennis beheersen om de groeiende wereldwijde groei van wetenschappers met een diepe milieu-achtergrond te ontmoeten. Het moet.

De Master of Environmental Science-programma omarmt de ervaringsgerichte onderwijsfilosofie van de universiteit en biedt studenten een breed scala aan praktische leermogelijkheden zowel binnen als buiten het klaslokaal. Met het locatievoordeel van de nabijheid van de school tot de kustlijn, doen studenten praktijkervaring op in verschillende omgevingen, zoals de moerassen en oceanen van Long Island Bay, die een aanvulling vormen op ons laboratoriumonderzoek. Daarnaast krijgen studenten de unieke kans om te studeren aan het Gerace Research Centre op het eiland San Salvador, Bahama's. Het project heeft betrekking op milieu-ecologie, aardwetenschappen op milieugebied, milieugezondheid en -beheer, geografische informatiesystemen en andere onderwerpen, waardoor studenten leerinhoud kunnen afstemmen op hun individuele loopbaanbelangen.... [-]

Verenigde Staten 300
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of New Haven

"Het curriculum van de school is heel praktisch en bevat veel voorbeelden uit de praktijk die ons in staat stellen om wat we hebben geleerd in de echte wereld toe te pass ... [+]

Leren om het hoofd van de sportindustrie te worden

Ons Master of Sports Management-programma is het meest volwassene project in Connecticut en de oudste in de Verenigde Staten, en is altijd verbonden geweest met bedrijfsscholen.

We hebben ons altijd gericht op het bedrijfsleven en zijn in de voorhoede van de Verenigde Staten in de allernieuwste zakelijke toepassingen in de sportsector geweest. Tot de kern, onze opleiding richt zich op het ontwikkelen en trainen van leiders in de sportindustrie of elke andere industrie door hands-on ervaring onderwijs.

Het Master of Sports Management-programma is een praktisch project met in totaal 36 studiepunten die zijn ontworpen om u voor te bereiden op succes bij professioneel teammanagement, schoolsportmanagement, sportmarketing, sportfinanciering, beheer van sportfaciliteiten of andere bezigheden. Studenten in dit programma kunnen een stage volgen en hebben de mogelijkheid om te leren van beoefenaars met uitgebreide ervaring in sportmanagement, wat hen zal helpen een succesvolle carrière op te starten bij bedrijven zoals Octagon, WWE, ESPN en Major League Soccer. .... [-]

Verenigde Staten 300
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of New Haven

"Ik heb me bij het bedrijf aangesloten waar elke afgestudeerde van een financiële professional van heeft gedroomd", zegt Dolpo Egbewole, financieel analist bij JPMorgan C ... [+]

"Ik heb me bij het bedrijf aangesloten waar elke afgestudeerde van een financiële professional van heeft gedroomd", zegt Dolpo Egbewole, financieel analist bij JPMorgan Chase (19-jarige master of science). "Ik ben op dit moment nieuwe dingen aan het leren. Gebruik uw schat aan kennis op de New Haven University om een carrièrepad voor de toekomst te ontwerpen. "

Toon je vaardigheden in de financiële wereld

Het Master of Finance-programma van de University of New Haven is ontworpen om studenten de kans te geven:

Word een expert in financiële theorie en praktijkErvaren in het gebruik van data- en analyse-instrumentenSuggesties en solidariteit in groepsprojectenGoed in het spreken en faciliteren van transacties... [-]
Verenigde Staten 300
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of New Haven

De invloed van chemici is veel groter dan de reikwijdte van het laboratorium. Met een diploma in geavanceerde scheikunde, zul je in staat zijn om problemen uit de echte w ... [+]

De invloed van chemici is veel groter dan de reikwijdte van het laboratorium. Met een diploma in geavanceerde scheikunde, zul je in staat zijn om problemen uit de echte wereld op te lossen. Door het transformeren van geneesmiddelen, het onderzoeken van groene chemie of het beïnvloeden van materiaalontwerp, zul je een betekenisvolle invloed hebben op mensen en plaatsen over de hele wereld.

Bereid je voor op werk in onderzoek, industrie of onderwijs

Het Master of Chemistry-programma van de University of New Haven is hands-on, zodat je een geïntegreerde aanpak kunt volgen om echte chemieproblemen op te lossen en je voor te bereiden op een carrière op meerdere gebieden.... [-]

Verenigde Staten 300
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of New Haven

Gegevenswetenschap is een van de populairste opkomende technologische gebieden, die innovatie in toonaangevende technologiebedrijven zoals Google en Facebook stimuleert, ... [+]

Gegevenswetenschap is een van de populairste opkomende technologische gebieden, die innovatie in toonaangevende technologiebedrijven zoals Google en Facebook stimuleert, evenals volwassen markten zoals beveiliging, gezondheidszorg en energie. Datawetenschappers zijn een van de populairste opkomende beroepen van het afgelopen decennium, met een hoge vraag, een hoog salaris en een hoge arbeidssatisfactie.

Leren om inzichten uit gegevens te vormen

Data science is een nieuw veld dat machine learning, kunstmatige intelligentie en statistieken combineert met nieuwe technologieën om grote hoeveelheden complexe en snel veranderende gegevens te verwerken. De taak van data scientists is om deze methoden te gebruiken om informatie te verzamelen en de doelen te bereiken die menselijke experts niet kunnen bereiken vanwege de complexiteit van de gegevens.... [-]

Verenigde Staten 300
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of New Haven

Het Bureau of Labor Statistics merkt op dat veel werkgevers liever sollicitanten inhuren op het gebied van boekhouding die een masterdiploma hebben, hetzij in boekhouding ... [+]

Het Bureau of Labor Statistics merkt op dat veel werkgevers liever sollicitanten inhuren op het gebied van boekhouding die een masterdiploma hebben, hetzij in boekhouding, hetzij in bedrijfskunde met een concentratie in boekhouding. Als gevolg hiervan behalen studenten die een MS in de boekhouding nastreven een voordeel bij het zoeken naar werk.

Gespecialiseerd in de subdisciplines binnen het veld

Om succesvol te zijn op het gebied van boekhouding, moet u niet alleen een volledig begrip hebben van de boekhoudprincipes en de vaardigheden om ze in praktijk te brengen, maar moet u ook een expert zijn in de subdisciplines binnen de boekhouding.

Daarom is ons programma erop gericht je voor te bereiden op een carrière die een aanzienlijke blootstelling aan - en een goed begrip van - deze subdisciplines vereist:... [-]

Verenigde Staten 300
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of New Haven

Brand- en explosieonderzoek is een interdisciplinair programma dat een geavanceerde technische achtergrond biedt voor professionals die betrokken zijn bij brandbeveiligin ... [+]

Brand- en explosieonderzoek is een interdisciplinair programma dat een geavanceerde technische achtergrond biedt voor professionals die betrokken zijn bij brandbeveiliging en -onderzoek, op gebieden zoals brandweer, brandveiligheid, arbeidsveiligheid en beveiliging.

Leer van toonaangevende professionals

Een van de weinige van dergelijke programma's in de Verenigde Staten, ons masterprogramma in onderzoek naar brand en explosie biedt 39 studiepunten * aan interdisciplinaire cursussen in onderzoek naar brand / brandstichting, noodbeheer, openbare veiligheid en meer. Studenten in het programma studeren samen met vooraanstaande professionals in de brandweer, waaronder huidige en voormalige brandweer- en politiechefs, leidinggevenden van binnenlandse veiligheid, particuliere onderzoekers en verzekeringsagenten. Succesvolle alumni zijn overgegaan op leidinggevende posities bij lokale brandweerkorpsen, overheids- en federale noodorganisaties en particuliere bedrijven.... [-]

Verenigde Staten 300
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of New Haven

De masteropleiding van de University of New Haven in civiele techniek is uniek ontworpen voor personen met een grote interesse in civiele, milieu- en bouwtechniek en duur ... [+]

De masteropleiding van de University of New Haven in civiele techniek is uniek ontworpen voor personen met een grote interesse in civiele, milieu- en bouwtechniek en duurzaamheid die hun kerncompetenties in analyse en ontwerp willen verbeteren, gebieden die cruciaal zijn voor veelzijdige civieltechnische projecten van de toekomst.

Een toekomst van kansen

Civiele techniekposities zijn goed voor de meeste banen in alle technische sectoren, en deze banengroei zal naar verwachting doorgaan. Alleen al in Connecticut wordt verwacht dat de vacatures voor civiel- en milieu-ingenieurs zullen groeien met 13,8 procent tot 2022, wat hoger is dan het totale groeipercentage voor alle beroepen in de staat.... [-]

Verenigde Staten 300
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

University of New Haven

University of New Haven

Address
300 BOSTON POST RD WEST HAVEN
300, Connecticut, Verenigde Staten