Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Een intrinsieke filosofie van het vermogen van U-SoA is om een betere wereld te bouwen. Dit komt tot uitdrukking in een ontwerpprogramma dat ideaal en pragmatisch, academisch en praktisch, theoretisch en actueel is. U-SoA leidt visionaire beoefenaars op die architectuur nastreven als een combinatie van civic art en bouwwetenschap.

De missie van de School of Architecture is:

  • Studenten voorbereiden op professioneel leiderschap en een leven lang leren in architectuur, stedenbouw en aanverwante gebieden.
  • Kennis en technologie bevorderen door onderzoek en creatieve praktijken.
  • Kennis en technologie inzetten door professionele betrokkenheid, real-world applicaties en community-service.
  • De doelstellingen van verantwoordelijkheid voor het milieu, sociale rechtvaardigheid en economische duurzaamheid bevorderen.

De strategische oriëntatie van de School of Architecture is:

Een hemisfeerleider worden op het gebied van probleemgestuurd leren en projectmatig onderzoek, terwijl het tegelijkertijd oplossingen aandraagt voor de uitdagingen waarmee stedelijke omgevingen lokaal en wereldwijd worden geconfronteerd.

Gemeenschapsbereik

Gemeenschapsbereik is een hoeksteen van het curriculum van U-SoA.

In 2015 opende Dean el-Khoury U-Serve, een dag van dienstbetoon, toegewijd aan de gemeenschap.

In het eerste jaar namen 200 deel aan een Little Havana-project, waardoor de stad Miami in staat was een uitgebreide inventaris van hun gebouwenvoorraad op te stellen.

In het tweede jaar werkte U-Serve samen met de Friends of the Underline om 10 mijl aan ruimte onder de Metrorail "groen" te maken.

In april 2015 ontving de school een aanzienlijke beurs van de John S. en James L. Knight Foundation om 'derde plaatsen' naar de wijken van Miami te helpen brengen.

accreditatie

In de Verenigde Staten vereisen de meeste inschrijvingsborden een diploma van een geaccrediteerde professionele opleiding als een vereiste voor licentiestatus. De National Architectural Accrediting Board (NAAB), de enige instantie die bevoegd is om professionele opleidingen in de architectuur te accrediteren die worden aangeboden door instellingen met regionale accreditatie in de VS, erkent drie soorten graden: de Bachelor in de architectuur, de Master in de architectuur en de doctor in de Architecture. Aan een opleiding kan een erkenningsperiode van acht, drie of twee jaar worden toegekend, afhankelijk van de mate waarin het voldoet aan de vastgestelde onderwijsnormen.

Doctor in de architectuur en Master of Architecture-opleidingen kan een preprofessionele undergraduate-graad in architectuur voor toelating vereisen. De preprofessionele graad wordt echter op zichzelf niet erkend als een geaccrediteerde graad.

De University of Miami School of Architecture biedt de volgende NAAB-geaccrediteerde opleidingen:

  • B. Arch. (171 studiepunten)
  • M.Arch I (3-jarige Track - 105 afgestudeerde credits)
  • M.Arch II (2-jarige opleiding - 60 afgestudeerde credits)

Het volgende accreditatiebezoek voor alle programma's: 2025-2026.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Miami: School of Architecture

De Master of Architecture I (M.Arch I) is een NAAB-geaccrediteerd, 3-jarig (7 semester), 105 studiepuntenprogramma bedoeld voor studenten die niet-gegradueerde graden heb ... [+]

Allan T. Shulman

Afgestudeerd programmadirecteur architectuur

De Master of Architecture I (M.Arch I) is een NAAB-geaccrediteerd, 3-jarig (7 semester), 105 studiepuntenprogramma bedoeld voor studenten die niet-gegradueerde graden hebben in niet-ontwerpvelden. Deze door STEM aangewezen professionele opleiding biedt een goed gefundeerd begrip van architectuur als studenten onderdompelen in hedendaagse uitdagingen om een verscheidenheid aan sociale, culturele, technologische en programmatische contexten aan te pakken.

De kern van het M.Arch I-curriculum bestaat uit Core Studios die studenten kennis laten maken met kritische onderwerpen, noodzakelijke vaardigheden doordringen, kritisch denken stimuleren, de productie van betekenis in architectuur onderzoeken en een begrip van architectuur als een integrerende discipline bevorderen. De Core Studios zijn zorgvuldig gesynchroniseerd met kerncursussen in tekenen en visualisatie, geschiedenis en theorie, technologie en systemen en praktijk.... [-]

Verenigde Staten Miami
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Miami: School of Architecture

De Master of Architecture II (M.Arch II) is een 2-jarige (4-semester), 60 studiepunten programma voor studenten met een pre-professionele graad in architectuur of een nau ... [+]

Allan T. Shulman

Afgestudeerd programmadirecteur architectuur

De Master of Architecture II (M.Arch II) is een 2-jarige (4-semester), 60 studiepunten programma voor studenten met een pre-professionele graad in architectuur of een nauw verwant veld. Deze door STEM aangewezen professionele opleiding biedt een geavanceerd platform voor studenten om hedendaagse uitdagingen aan te gaan en een verscheidenheid aan sociale, culturele, technologische en programmatische contexten aan te pakken.

Met dit M.Arch II-programma kunnen studenten hun bacheloropleiding voortzetten door complexere uitdagingen aan te gaan, hun vaardigheden op essentiële gebieden aan te scherpen en door individuele focusgebieden te ontwikkelen, bijvoorbeeld in geavanceerde technologie, ontwerp en bouw, duurzaamheid en veerkracht. , stadsontwerp, historisch behoud en adaptief gebruik, gezondheidszorg of gastvrijheid. Studenten sturen hun traject volgens hun interesses, ontwikkelen gebieden van professionele concentratie door middel van certificaten en doen kritisch onderzoek.... [-]

Verenigde Staten Miami
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Miami: School of Architecture

De Master in Real Estate Development Urbanism is een interdisciplinair eenjarig afstudeerprogramma dat de sterke punten van de Scholen van Bouwkunde, Bedrijfskunde en Rec ... [+]

Overzicht

De Master in Real Estate Development Urbanism is een interdisciplinair eenjarig afstudeerprogramma dat de sterke punten van de Scholen van Bouwkunde, Bedrijfskunde en Recht van de Universiteit van Miami combineert om een programma van wereldklasse te creëren dat de fundamenten van vastgoedontwikkeling combineert met leefbaar gemeenschapsplanning en ontwerp. Het MRED U-programma is 36 credits.

Het MRED U-programma is bedoeld om studenten de vaardigheden en ervaring te bieden om te concurreren in de zich ontwikkelende wereld van stedelijke vastgoedontwikkeling. Het curriculum wordt verrijkt door de locatie van de universiteit op een van 's werelds meest dynamische vastgoedmarkten en door de ervaring van de faculteit met communitybuilding. Cursusaanbod omvat vastgoedfinanciering, marktanalyse, onroerend goed wetgeving, beleid en codes voor grondgebruik, constructie en projectbeheer, publiek-private partnerschappen, het ontwikkelingsproces, duurzame ontwikkeling en ondernemerschap. Het curriculum omvat casestudy's en materialen over ontwikkeling voor gemengd gebruik, stedelijke infill, de herontwikkeling en herpositionering van stedelijke eigendommen, historische conservering en de integratie van ontwerp, beleid, management en besluitvorming over vastgoedontwikkeling bij het vormgeven van de gebouwde omgeving van gemeenschappen.... [-]

Verenigde Staten Miami
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Miami: School of Architecture

De Master of Construction Management (MCM) is een interdisciplinair programma met 36 studiepunten en staat open voor afgestudeerden van programma's op het gebied van arch ... [+]

Overzicht

De Master of Construction Management (MCM) is een interdisciplinair programma met 36 studiepunten en staat open voor afgestudeerden van programma's op het gebied van architectuur, engineering en constructie. Het curriculum verruimt de onderwijs- en carrièremogelijkheden voor studenten. Formele kennis en ervaring in project- en constructiebeheer zijn zeer gewild bij, architecten- en ingenieursbureaus, bouwbedrijven en projectontwikkelaars.

Het Executive Masters of Construction Management-programma (EMCM) is bedoeld voor ervaren professionals in de ontwerp- en bouwsector die klaar zijn om hun carrière naar een hoger niveau te tillen.

Het Construction Management-programma bij SoA is ontworpen om de educatieve en carrièremogelijkheden voor onze afgestudeerden te verbreden door een geïntegreerd, flexibel en state-of-the-art curriculum te bieden dat studenten voorbereidt op de kennis, discipline en verkoopbare vaardigheden om toekomstige leiders te worden van ontwerp en bouwgerelateerde organisaties wereldwijd.... [-]

Verenigde Staten Miami
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Miami: School of Architecture

De Master in Urban Design is een drie (optioneel vier) semester-programma, 36 studiepunten, dat studenten een ontwerpervaring biedt die de leidende principes voor het bou ... [+]

Elizabeth Plater-Zyberk

Malcolm Matheson Distinguished Professor of Architecture

Directeur van het Master of Urban Design Program

De Master in Urban Design is een drie (optioneel vier) semester-programma, 36 studiepunten, dat studenten een ontwerpervaring biedt die de leidende principes voor het bouwen van regio's, steden en gemeenschappen onderzoekt. Geleid door de vereisten van duurzaamheid en veerkracht, conceptualiseert het programma steden als een uitbreiding van het ecologische transect over de natuurlijke naar menselijke habitat, en biedt studenten een scala aan ervaringen van landelijk tot stedelijk.

Programmadirecteur Elizabeth Plater-Zyberk, erkend voor haar fundamentele rol in de ontwikkeling van de beweging genaamd New Urbanism, leidt het programma dat studenten uitnodigt om ontwerp-, beleids- en managementhulpmiddelen voor plaatsbepaling te verkennen als middel om de kwaliteit van leven in te verbeteren een verscheidenheid aan stedelijke omgevingen. De impact van de gebouwde omgeving op de gezondheid, aanpassing van het voorstedelijke landschap, vastgoedontwikkeling als gemeenschapsvorming, aanpassing aan klimaatverandering, en stedelijke groei en revitalisering, zijn onderwerpen die prominent aanwezig zijn in cursusaanbod en facultair onderzoek.... [-]

Verenigde Staten Miami
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Miami: School of Architecture

De Master of Science in Architecture, is een 1-jarige, 36 studiepunten (3 semester), programma dat studenten de mogelijkheid biedt om ontwerpstrategieën / uitdagingen te ... [+]

Allan T. Shulman

Afgestudeerd programmadirecteur architectuur

De Master of Science in Architecture , is een 1-jarige, 36 studiepunten (3 semester), programma dat studenten de mogelijkheid biedt om ontwerpstrategieën / uitdagingen te onderzoeken in relatie tot actuele kwesties zoals: veerkrachtig ontwerp, tropische en subtropische architectuur, gezondheidszorg ontwerp, woningontwerp, behoud van de gebouwde omgeving en het effect van ingebedde technologieën op ontwerp.De track Architectural Design richt zich op een projectmatige aanpak met geavanceerde afgestudeerde studio's, kernseminars, drie keuzevakken en een masterproef of Capstone-project in design. Studenten kiezen een focusonderwerp uit de door de school gedefinieerde onderzoeksgebieden.... [-]

Verenigde Staten Miami
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Miami: School of Architecture

De Master of Science in Architecture, is een 1-jarige, 36 studiepunten (3 semester), programma dat studenten de mogelijkheid biedt om ontwerpstrategieën / uitdagingen te ... [+]

Allan T. Shulman

Afgestudeerd programmadirecteur architectuur

De Master of Science in Architecture , is een 1-jarige, 36 studiepunten (3 semester), programma dat studenten de mogelijkheid biedt om ontwerpstrategieën / uitdagingen te onderzoeken in relatie tot actuele kwesties zoals: veerkrachtig ontwerp, tropische en subtropische architectuur, gezondheidszorg ontwerp, woningontwerp, behoud van de gebouwde omgeving en het effect van ingebedde technologieën op ontwerp.

De track Architectural Studies richt zich op een tekstgebaseerd onderzoek, met een geavanceerde afgestudeerde studio, vijf keuzevakken en een schriftelijke masterproef. Studenten stellen van tevoren een onderwerp voor of selecteren een concentratie in een van de door de school gedefinieerde onderzoeksgebieden (zie hieronder) met goedkeuring van de faculteit en afgestudeerd directeur.Het programma is flexibel genoeg om studenten in staat te stellen onderzoeksgebieden over verschillende onderwerpen te verkennen. Na fundamentele kerncursussen en keuzevakken ontwikkelt elke student een individueel gerichte scriptie of sluitstukproject over een onderwerp van hun interesse, met een faculteitsadviseur. Studenten kunnen er ook voor kiezen om een gebied van professionele concentratie te selecteren. De gebieden van professionele concentratie zijn ontworpen om vaardigheden en kennis voor professionele toepassingen en toekomstige geavanceerde doctorale studies te bieden.... [-]

Verenigde Staten Miami
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands