University of Miami: School of Architecture

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

120587_murphy2.jpg

Over ons

Een intrinsieke filosofie van het vermogen van U-SoA is om een betere wereld te bouwen. Dit komt tot uitdrukking in een ontwerpprogramma dat ideaal en pragmatisch, academisch en praktisch, theoretisch en actueel is. U-SoA leidt visionaire beoefenaars op die architectuur nastreven als een combinatie van civic art en bouwwetenschap.

De missie van de School of Architecture is:

 • Studenten voorbereiden op professioneel leiderschap en een leven lang leren in architectuur, stedenbouw en aanverwante gebieden.
 • Kennis en technologie bevorderen door onderzoek en creatieve praktijken.
 • Kennis en technologie inzetten door professionele betrokkenheid, real-world applicaties en community-service.
 • De doelstellingen van verantwoordelijkheid voor het milieu, sociale rechtvaardigheid en economische duurzaamheid bevorderen.

120205_Picture1.png

De strategische oriëntatie van de School of Architecture is:

Een hemisfeerleider worden op het gebied van probleemgestuurd leren en projectmatig onderzoek, terwijl het tegelijkertijd oplossingen aandraagt voor de uitdagingen waarmee stedelijke omgevingen lokaal en wereldwijd worden geconfronteerd.

Recente geschiedenis

De school heeft de afgelopen 5 jaar een dynamische transitie, transformatie en uitbreiding doorgemaakt. Reguliere faculteiten werden verhoogd met 20 procent met internationale spraakmakende afspraken, terwijl upgrades naar faciliteiten de BE omvatten

De recente investeringen in faculteit en infrastructuur hebben de inspanningen geïntensiveerd in ervaringsgericht samenwerkend leren en in het gebruik van opkomende digitale technologie voor ontwerp, fabricage en constructie. Samen vergroten en scherpen ze de relevantie en effectiviteit van de school bij het aanpakken van de uitdagingen waarmee de stad in de 21e eeuw wordt geconfronteerd, met name in Zuid-Florida - ongekende grond voor de gevolgen van klimaatverandering. Deze uitdagingen hebben de schoolgemeenschap ertoe gebracht om een gemeenschappelijk doel te bereiken: expertise en interdisciplinaire middelen opbouwen en tegelijkertijd hemisferische partnerschappen mobiliseren om bij te dragen aan stedelijke weerbaarheid.

Onderzoeksplatforms / Labs en centra omvatten:

 • Het Centre for Urban and Community Design (CUCD)
 • Lu_Lab: samenwerkende en diverse teams betrekken bij het verkennen van toekomstige ontwerpscenario's ingebed in culturele, economische, sociale en ecologische stedenbouw.
 • RAD Lab: biedt hands-on interactie met opkomende technologie, waardoor studenten in een studio-achtige omgeving werkende prototypes kunnen bouwen en testen die informatietechnologie integreren met de gebouwde omgeving
 • Fabrication Lab
 • AR / VR Lab
 • Zenciti Research Unit (gericht op smart city-onderzoek)
 • Ontwerp / bouwprogramma (gehuisvest in de BE120588_dean1.jpg

Gemeenschapsbereik

Gemeenschapsbereik is een hoeksteen van het curriculum van U-SoA.

In 2015 opende Dean el-Khoury U-Serve, een dag van dienstbetoon, toegewijd aan de gemeenschap.

In het eerste jaar namen 200 deel aan een Little Havana-project, waardoor de stad Miami in staat was een uitgebreide inventaris van hun gebouwenvoorraad op te stellen.

In het tweede jaar werkte U-Serve samen met de Friends of the Underline om 10 mijl aan ruimte onder de Metrorail "groen" te maken.

In april 2015 ontving de school een aanzienlijke beurs van de John S. en James L. Knight Foundation om 'derde plaatsen' naar de wijken van Miami te helpen brengen.

120577_3rd.place.project.color-1240x550.jpg

accreditatie

In de Verenigde Staten vereisen de meeste inschrijvingsborden een diploma van een geaccrediteerde professionele opleiding als een vereiste voor licentiestatus. De National Architectural Accrediting Board (NAAB), de enige instantie die bevoegd is om professionele opleidingen in de architectuur te accrediteren die worden aangeboden door instellingen met regionale accreditatie in de VS, erkent drie soorten graden: de Bachelor in de architectuur, de Master in de architectuur en de doctor in de Architecture. Aan een opleiding kan een erkenningsperiode van acht, drie of twee jaar worden toegekend, afhankelijk van de mate waarin het voldoet aan de vastgestelde onderwijsnormen.

Master of Architecture-opleidingen kunnen voor toelating een preprofessionele bachelordiploma in architectuur vereisen. De preprofessionele graad wordt op zichzelf echter niet erkend als een geaccrediteerde graad.

De University of Miami School of Architecture biedt de volgende NAAB-geaccrediteerde opleidingen:

 • B. Arch. (171 studiepunten)
 • M.Arch I (3-jarige Track - 105 afgestudeerde credits)
 • M.Arch II (2-jarige opleiding - 60 afgestudeerde credits)

Het volgende accreditatiebezoek voor alle programma's: 2025-2026.

Locaties

Miami

Address
1223 Dickinson Drive
Coral Gables

33146 Miami, Florida, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden