University of Miami Rosenstiel School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Van een bescheiden begin in de jaren veertig is de Rosenstiel School of Marine and Atmospheric Science uitgegroeid tot een van de toonaangevende academische oceanografische en atmosferische onderzoeksinstellingen ter wereld. De basis- en toegepaste onderzoeksinteresses van de School omvatten vrijwel alle zeegerelateerde wetenschappen.

De hoofdcampus van de Rosenstielschool bevindt zich op Virginia Key, Fla. Het maakt deel uit van een speciaal aangewezen 65 hectare groot zeeonderzoeks- en educatiepark met twee NOAA-laboratoria en een speciale middelbare school voor mariene en wetenschappelijke technologie. De Rosenstiel School exploiteert ook een 78-acre geavanceerde satellietontvangst en analysecentrum in het zuiden van Miami-Dade County.two free divers mid-huntAmy Humphries / Unsplash

Onze missie

Onze missie is om onze collectieve kennis van onze planeet te verdiepen door middel van baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar de oceanen, atmosfeer, geologie, biota en de menselijke dimensie, terwijl we de volgende generatie wetenschappers opleiden. We dragen de opgedane kennis over aan onze studenten, de nationale en internationale wetenschappelijke gemeenschap, en aan beleidsmakers en het publiek.

RSMAS-voorzieningen

De Rosenstiel School of Marine and Atmospheric Science (RSMAS) hoofdcampus bevindt zich op Virginia Key, een onderzoekscentrum met een oppervlakte van 65 hectare, 17 gebouwen en 413.223 m².

De Rosenstiel-school exploiteert ook een 78 acres groot, 8-bouwend en 11.016 vierkant sgevierd satellietontvangst- en analysecentrum in het zuiden van Miami-Dade County, bekend als de Richmond Campus.

Onze missie:

Om topkwaliteit te bieden in bedrijfsvoering en onderhoud voor alle faciliteiten, campusinfrastructuur, energiesystemen en milieudiensten op een klantgerichte, efficiënte en effectieve manier.

Locaties

Miami

Address
Rickenbacker Causeway,4600
33149 Miami, Florida, Verenigde Staten