University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Maryland's A. James Clark School of Engineering is een vooraanstaande programma in de top 25 in de wereld. Gelegen op slechts een paar mijl van Washington, DC, de Clark School is in het midden van een constellatie van high-tech bedrijven en de federale laboratoria, biedt studenten en docenten toegang tot unieke professionele mogelijkheden.

Ons brede spectrum van academische programma's, waaronder 's werelds enige geaccrediteerde undergraduate brandbeveiliging ingenieursopleiding, wordt aangevuld met een levendige ondernemende ecosysteem, vroeg hands-on educatieve ervaringen, en deelname aan nationale en internationale wedstrijden.

De Clark School is toonaangevend onderzoek vooruitgang in de ruimtevaart, biotechnologie, robotica, nanotechnologie, ramp veerkracht, energie en duurzaamheid, en cyberveiligheid. Van de universele productcode satelliet radio, SMS-berichten naar de implanteerbare insulinepomp, onze studenten, docenten en alumni zijn engineering levensveranderende innovaties voor miljoenen.

Locaties

Online Verenigde Staten

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Address
University of Maryland
Office of Advanced Engineering Education
2105 JM Patterson Bldg
University of Maryland
College Park, MD 20742

College Park, Maryland, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 (301) 405-0362

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden