University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over de Universiteit van Louisville

De Universiteit van Louisville is een door de staat ondersteunde onderzoeksuniversiteit in het grootste grootstedelijke gebied van Kentucky. Opgericht in 1798, was het de eerste openbare universiteit in de stad in de Verenigde Staten. UofL is een "Research 1" -doctorale universiteit en een van de topproducenten van Fulbright voor studenten. In 2019 ontving UofL de Gold Rating en staat STARS in de top 100 van meest duurzame scholen ter wereld

Mission Statement

De Universiteit van Louisville streeft naar excellentie en inclusiviteit in haar werk om haar gemeenschap te onderwijzen en te dienen door:

  1. les geven aan diverse studenten, afgestudeerde en professionele studenten om betrokken burgers, leiders en wetenschappers te ontwikkelen,
  2. oefenen en toepassen van onderzoek, studiebeurzen en creatieve activiteiten, en
  3. leveren van betrokken service en outreach die de kwaliteit van leven verbeteren voor lokale en wereldwijde gemeenschappen.

De universiteit streeft naar het behalen van een vooraanstaande positie als een nationaal erkende grootstedelijke onderzoeksuniversiteit.

campussen

Belknap Campus

Belknap Campus [PDF-kaart] wordt beschouwd als de hoofdcampus van de school en ligt ten zuiden van het centrum van Louisville. Op 287 hectare, het is de thuisbasis van zeven van de 12 academische hogescholen (en een cast van Auguste Rodin's The Thinker standbeeld). De eigenlijke campus omvat ook het voetbalstadion (Cardinal Stadium), softbalstadion (Owsley B. Frazier Cardinal Park), Cardinal Track and Soccer Stadium, Bass-Rudd Tennis Centre en het honkbalstadion (Jim Patterson Stadium).

Centrum voor gezondheidswetenschappen

Ten oosten van het centrum van Louisville, de Health Sciences Center campus (HSC) [PDF-kaart] is het hart van het medisch centrum van Louisville en bevat de School of Medicine, School of Nursing, School of Public Health

ShelbyHurst Campus

De ShelbyHurst Campus is een perceel van 243 hectare gelegen in het oosten van Louisville, op Shelbyville Road in de buurt van Hurstbourne Parkway. Oorspronkelijk de locatie van het Kentucky Southern College, verwierf UofL het land dat nu bedrijven, kantoren en technologische inspanningen herbergt. De ShelbyHurst Campus is ook de locatie van het Center for Predictive Medicine (een faciliteit voor niveau 3 van bioveiligheid) en ook het Information Technology Resource Center voor het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid.

Institutionele en professionele accreditatie

De Universiteit van Louisville is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges om associate, bachelor, master, specialist, doctoral en first-professional degree (DMD, JD, MD) toe te kennen. Personen die contact willen opnemen met de Commissie voor Hogescholen met betrekking tot de accreditatiestatus van de universiteit, kunnen de Commissie schrijven op 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 of bellen (404) 679-4500.

Locaties

Louisville

Address
2301 S 3rd St, Louisville, KY 40292, USA
Louisville, Kentucky, Verenigde Staten

Bellemeade

Address
40223, 9001 Shelbyville Rd
Bellemeade, Kentucky, Verenigde Staten

Louisville

Address
580 S Preston St, Louisville, KY 40202, USA
Louisville, Kentucky, Verenigde Staten