University of Illinois at Chicago College of Urban Planning and Public Affairs

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wat denken we dat we aan het doen zijn?

Het korte antwoord is dat we proberen de plaatsen waar we wonen voor iedereen beter te maken. Dat kan verschillende dingen voor verschillende mensen betekenen en er zijn zeker veel manieren om dat aan te pakken. En daarom is er echt een UIC CUPPA.

We kijken naar de geschiedenis, theorie en praktijk van waarom we wonen waar we wonen en wat we nodig hebben op de plaatsen waar we wonen. We voegen dat toe aan ons nieuwe onderzoek, nieuwe gegevens en nieuwe informatie. Daarna herinneren we ons onze dromen. We worden creatief en gebruiken onze verbeelding. Ten slotte delen we ons werk om bewoners te helpen de dingen zo eerlijk mogelijk te maken, de moeilijke tijden te doorstaan als en wanneer ze gebeuren en voorspoedig te zijn.

Wij geloven in onze missie. We promoten rechtvaardige, veerkrachtige en leefbare gemeenschappen.128612_rsz_mimi-thian-lp1akiuv3yo-unsplash.jpg

Wij zijn CUPPA.

De twee bacheloropleidingen van CUPPA hebben 130 studenten. Onze vijf afgestudeerde programma's hebben 375 studenten. Dat betekent persoonlijke aandacht van de faculteit en medewerkers van de universiteit.

Vierendertig fulltime faculteitsleden geven les aan onze studenten en studenten. Bijkomende faculteitsleden die specifiek zijn ingehuurd vanwege hun expertise in een bepaald onderwerp in de metropoolregio Chicago, worden toegevoegd voor speciale cursusonderwerpen.

Ons eigen gebouw, CUPPA Hall, grenst aan onze kunst- en tentoonstellingshal, die dient als de thuisbasis voor onze moderne, technologisch verbeterde klaslokalen. Ons gebouw ondersteunt ook 24/7 vergaderzalen, computerlokalen, lounges en discussieruimtes voor studenten. In de laatste stadia van voltooiing onderging CUPPA Hall renovaties van in totaal meer dan $ 7 miljoen.

Vier onze verschillen

Theodore Levitt zei: "Men moet zich niet concentreren op de verschillen tussen mensen, maar zoeken naar overeenkomsten en overeenkomsten."

Het UIC College of Urban Planning and Public Affairs is er trots op een gemeenschap van studenten, medewerkers en faculteiten van over de hele wereld te zijn. Een van de belangrijkste ervaringen die we onze studenten, medewerkers en faculteit bieden, is inderdaad de mogelijkheid om te studeren, te leren en te werken in een heerlijk diverse omgeving.

Recente beperkingen op de toegang van de VS door immigranten en vluchtelingen uit landen met een meerderheid van moslims zijn in directe tegenspraak met de kernwaarden van CUPPA om culturele diversiteit aan te moedigen en de unieke individuele bijdragen van onze studenten, docenten en medewerkers te respecteren. Voor al onze CUPPA-studenten zonder papieren, buitenlandse studenten, postdocs, gastwetenschappers, personeel en docenten, moet u weten dat uw voortdurende aanwezigheid en succes van het grootste belang zijn voor het College. Je verrijkt ons leven enorm en we zijn bevoorrecht en vereerd om je hier bij UIC te hebben.

CUPPA blijft zich inzetten voor het bevorderen van een gemotiveerde dialoog en maatschappelijk discours. We zullen met je samenwerken om ervoor te zorgen dat je veilige ruimtes hebt en volledige toegang tot de faculteit, het personeel en de beheerders van het College voor Stedelijke Planning en Public Affairs om je zorgen te delen, vragen te stellen of ondersteuning te zoeken.128605_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Sweet Home Chicago

Trots om deel uit te maken van de regio Chicagoland

Gelegen in het hart van een van de wereldsteden ter wereld, zijn de Universiteit van Illinois in Chicago en ons College voor Stedelijke Planning en Openbare Zaken een essentieel onderdeel van het educatieve, technologische en culturele weefsel van de regio.

Echte mensen wonen, studeren en werken in Chicago; onze stad staat bekend om zijn geschiedenis, veerkracht en een eersteklas locatie in het centrum van het land. We zijn niet geïsoleerd aan de randen, maar volledig ondergedompeld in de cultuur van de burgers om ons heen.

Bij CUPPA werken we hand in hand met de stad Chicago en de omliggende regio, die de meeste lokale overheden van alle Amerikaanse metroregio's bevat. We kunnen het intellectuele kapitaal van onze faculteit, studenten en alumni gebruiken ten voordele van alles wat ons omringt en daarbuiten.

Locaties

Chicago

Address
College of Urban Planning and Public Affairs
412 S. Peoria Street, CUPPA Hall, (MC 350), Chicago, Illinois 60607

Chicago, Illinois, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden