University of Georgia - College of Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Toegewijd aan een nieuwe generatie ingenieurs

Learning Discovery Innovation

Inzicht in het feit dat 21ste-eeuwse ingenieurs meer nodig hebben dan alleen technische kennis, we rusten studenten uit met een goed begrip van de sociale en economische impact van hun werk, het vermogen om hun ideeën aan een grote verscheidenheid aan mensen te communiceren, het vermogen om effectief in teams te werken en de vaardigheden om leiderschap te bieden bij het oplossen van de grote uitdagingen voor de samenleving. Onze studenten worden ondergedompeld in hands-on leren door ontwerp-gebaseerde klas-en veld-ervaringen, undergraduate en graduate onderzoek, studeren in het buitenland, co-ops en stages. Het UGA College of Engineering biedt acht undergraduate en zeven graduate degree-programma's. We bieden ook verschillende dubbele graden en gecombineerde bachelor- en mastergraden.

 • 2.200 Niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten
 • 94% van de afgestudeerden vond werk binnen zes maanden na het afstuderen
 • 8 Faculteitsleden hebben de National Science Foundation CAREER Awards gewonnen
 • $ 60K Gemiddeld startsalaris van afgestudeerden met een BS-diploma117976_ENGR.jpg

Visie

Een vooraanstaand engineeringprogramma in een uitgebreide grondbeurzenuniversiteit

Het College of Engineering van de University of Georgia wordt een erkende Thought Leader voor 21ste-eeuwse engineeringprogramma's die onderzoeks-, service- en onderwijsmissies integreren door middel van een consistente focus op oplossingen die een positief verschil maken in het leven van mensen.

Missie

Het College of Engineering van de University of Georgia is een gemeenschap van visionaire onderzoekers, opvoeders en studenten die zijn ingebed in een land-grant liberale kunstuniversiteit. Onze belangrijkste prioriteiten zijn:

 • Creëer een levendige omgeving voor leren, ontdekken en innoveren die steunt op teamwork, leiderschap en effectieve communicatie.
 • De impact van ingenieurs voor de 21e eeuw opnieuw vormgeven door studenten te inspireren hun volledige potentieel te bereiken,
 • Doorbraken creëren door uitmuntendheid in onderwijs en onderzoek, en
 • Streef vet, collaboratief onderzoek na om de uitdagingen van onze tijd te identificeren en op te lossen.

Deze inspanningen zijn ingegeven door ons besluit om een doelgerichte en afgeronde bijdrage te leveren om een meer capabele, verantwoordelijke en veerkrachtige wereldmaatschappij tot stand te brengen.118040_117978_ENSY.jpg

Communities of Learning, Discovery and Innovation

Ons college hecht veel waarde aan het creëren van communities van leren, ontdekken en innoveren.

Deze communities zijn gebaseerd op de volgende kernwaarden en fundamentele elementen:

Kernwaarden

 • Samenwerking
 • Kennis en expertise
 • Toegankelijkheid, diversiteit en inclusie
 • Wendbaarheid, aanpassingsvermogen en veerkracht
 • Integriteit, transparantie, ethiek

Fundamentele elementen

 • Cultuur
 • Mensen
 • Infrastructuur
 • Systemen en processen

De missie, visie, kernwaarden en fundamentele elementen voor het college werden vastgesteld door het decanaat op basis van de input van de werkgroep strategische planning, voorjaar 2017.

Innovatie in instructie

Dubbele Dawgs

Het Double Dawgs-programma biedt ambitieuze en gemotiveerde studenten een concurrentievoordeel in de hedendaagse kenniseconomie door het behalen van zowel een bachelordiploma als een masterdiploma in vijf jaar of minder.

Ervaringsleren

Ervaren leren geeft studenten hands-on mogelijkheden om hun academische basis te verbinden met de wereld buiten het klaslokaal, door creatieve inspanningen, studeren in het buitenland en veldscholen, stage- en leiderschapskansen, onderzoek met facultaire ondersteuning en serviceleren.

Engineering Education Transformations Institute

Het Engineering Education Transformations Institute dient om een cultuur van technische onderwijsbeurzen, onderzoek en innovatie toe te voegen in alle bestuurlijke eenheden en de 15-gradenprogramma's aan de University of Georgia College of Engineering.117981_CMB.jpg

Innovatie in onderzoek

UGA Engineering Research

Oplossingen vinden voor de grote uitdagingen van onze tijd. Dat is onze inzet. Lees meer over het baanbrekende onderzoek dat onze wereldleidende faculteit onze laboratoria en onderzoeksfaciliteiten uitvoert en onderzoekt.

Innovation Discovery

Ons raamwerk van Innovation and Discovery Challenge Clusters bevordert interdisciplinair onderzoek, onderwijs en service door gebruik te maken van de sterke punten van de Universiteit van Georgia als een top-20, liberale kunst, een grondbeursinstelling. Ons onderzoek reikt over de traditionele academische grenzen heen.

Locaties

Athene

Address
597 DW Brooks Drive
30602 Athene, Georgië, Verenigde Staten