Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij het verschil met Lerner.

Al 100 jaar het Alfred Lerner College of Business

Gelegenheid is opgenomen in alles wat we doen. Het is onze toewijding om u een zeer gepersonaliseerde combinatie van klaslokaal, co-curriculair, toegepast onderzoek, mentorschap, schaduwwerk, stage en professionele ervaringen aan te bieden die u uitdaagt te vinden wat u het meest inspireert en waar u aan voldoet.

111678_Keystone_profile2.jpg

Waarom Lerner

Kiezen wat je moet studeren is een van de grootste beslissingen in je leven. Waar je kiest om te studeren is net zo belangrijk.

Bij Lerner kunt u optimaal profiteren van de mogelijkheden om te leren, te innoveren, te onderzoeken en ervaring op te doen in een van de belangrijkste zakelijke centra van het land. Gelegenheid is opgenomen in alles wat we doen.

Er zijn tientallen redenen om het Lerner College te kiezen voor je bedrijfsdiploma, maar onze studenten zijn het erover eens dat deze vijf dingen zwaar hebben meegewogen in hun beslissing om Lerner te kiezen:

1. Unieke kansen

Praktische leerervaringen zijn volop aanwezig in onze ervaringsgerichte leercentra, tijdens stages bij topbedrijven en als studenten voor het $ 2-miljoen Blue Hen Investment Fund. En er zijn meer dan 100 cursussen in het buitenland voor undergrads en gradiënten.

2. Onze reputatie

UD en Lerner College zijn geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education. De meeste bedrijfs- en boekhoudprogramma's van Lerner zijn ook geaccrediteerd door AACSB International.

3. Voltooid faculteit

Lerner faculteitszorg over het succes van elke student. Ze zijn ook gericht op wetenschap en onderzoek dat relevant is voor hun vakgebied en voor bedrijfseducatie.

4. Verbindingen

Je maakt carrière- en netwerkverbindingen met succesvolle bedrijfsleiders in het 30.000 sterke alumni-netwerk van Lerner en door deelname aan stages, studentenclubs en sollicitatiegesprekken met topbedrijven.

5. Locatie

Meer dan 1 miljoen bedrijven, waaronder meer dan 50% van alle beursgenoteerde Amerikaanse bedrijven en 64% van de Fortune 500, kiezen Delaware als hun legale woning. Het gerechtssysteem van Delaware zet precedenten in corporate governance voor de hele VS.

Ervaringsleren

Veel bedrijfsscholen erkennen het belang van intellectueel, emotioneel en professioneel ontwikkelen - binnen en buiten het klaslokaal - maar er zijn maar weinig wedstrijden met Lerner voor de variëteit en kwaliteit van stage, onderzoek, serviceleren en andere ervaringsgerichte leermogelijkheden.

Zakelijke competities

Lerner-studenten maken er een gewoonte van om de verwachtingen te overtreffen, van het winnen van de PricewaterhouseCoopers (PwC) -uitdaging in 2013 tot het winnen van de Certified Financial Analyst (CFA) Institute Research Challenge voor de regio Philadelphia in 2015. Elk jaar strijden studenten in het Horn-programma in Henric van het Ondernemerschap Financieringswedstrijd voor opstarten van startwedstrijden en de Carol A. Ammon Case Competition.

conferenties

Naarmate u een bedrijfsdiploma behaalt, bouwt u ook een netwerk op en krijgt u perspectief dankzij de conferenties, lezingen en seminars die door Lerner worden georganiseerd. Sprekers zijn bekende bedrijfspresidenten en veelgehoorde geleerden.111679_Keystone_profile1.jpg

Carrière voorbereiding

Het personeel en de diensten van het Lerner Career Services Centre helpen u bij het plannen van uw toekomst met stage- en mentorschapsprogramma's voor studenten en studenten. Unieke kansen, zoals de dompelstage Global Enterprise Technology en het Graduate Internship Program, zorgden ervoor dat Lerner zich onderscheidde.

In het buitenland studeren

De University of Delaware studie in het buitenland programma is gerangschikt onder de top 20 in de natie. Studenten van het Lerner College profiteren van een mondiaal perspectief, ongeacht of ze deelnemen aan een undergraduate-programma, een weekstudie in het buitenland of een internationale stage.

Onderzoek

Maak kennis met de faculteit als mentor en adviseur en werk met hen samen in een aantal van de meest innovatieve gebieden in het bedrijfsleven. Onderzoekscentra bij Lerner zijn: Centre for Applied Business

Advisering

Het Lerner Office of Undergraduate Advising en afgestudeerde adviseurs voor MBA en MS, MS en Ph.D. studenten helpen je de vele mogelijkheden te verkennen om het meeste uit je kansen op het gebied van onderwijs en loopbaanontwikkeling te halen.

Studentenorganisaties

Kies uit een aantal organisaties die professionele ontwikkeling bevorderen en uw netwerk uitbouwen. Organisaties zijn onder meer: Hospitality Club, Financial Management Association, Minority Business Student Association, National Association of Black Accountants (NABA), Women in Business, Blue Hen Investment Club, MBA Student Association en anderen.

uitrusting

Of u nu hedge fund-strategieën simuleert of een grote hotelconferentie organiseert, Lerner plaatst u in het middelpunt van de actie met ultramoderne faciliteiten.

Diversiteit, gelijkheid en inclusie

Lerner streeft naar het leggen van verbindingen en het bevorderen van dialogen die diversiteit en rechtvaardigheid ondersteunen.

De educatieve missie van UD is het bieden van leerervaringen die onze studenten voorbereiden om te leven in een steeds diversere en mondiale wereld.

Bij Lerner verwelkomen we de mogelijkheid om zowel de gedeelde als unieke achtergrond en talenten die we allemaal aanbieden te leren kennen - studenten, personeel, faculteit en gemeenschap. Ons doel is om diversiteit en inclusie in alle aspecten van het leven bij Lerner te bevorderen. We bundelen onze inspanningen voor diversiteitsinitiatieven voor de hele campus.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

De master in de boekhoudpraktijk (MAP) is bedoeld voor studenten die niet zo belangrijk zijn in de boekhouding als studenten, maar nu willen doorgaan met de professionele ... [+]

Bereid je voor op een lonende carrière in de boekhouding.

De master in de boekhoudpraktijk (MAP) is bedoeld voor studenten die niet zo belangrijk zijn in de boekhouding als studenten, maar nu willen doorgaan met de professionele praktijk van accountancy door middel van een graduate studie en zich voorbereiden op het Uniform CPA-examen. U kunt dit programma ook nuttig vinden als u enige academische voorbereiding heeft in de boekhouding en u uw kennis van de boekhouding wilt bijwerken of vergroten.

Programma-eisenvoorwaarden

Misschien heb je tijdens een niet-gegradueerde studie in een bepaald gebied gestudeerd. Het MAP-programma vereist echter dat studenten ACCT 207 Inleiding tot Financial Accounting en ACCT 208 Inleiding tot Managerial Accounting (of equivalenten daarvan) hebben genomen voordat ze beginnen met cursussen. Als je geen bachelordiploma hebt, moet je mogelijk meerdere aanvullende cursussen volgen om te voldoen aan de algemene kennis-, bedrijfs- en managementkennisvereisten van AACSB. Dit wordt bepaald op basis van uw voorafgaande cursussen en hoeft niet te worden voltooid voordat u het MAP-programma start.... [-]

Verenigde Staten Newark
September 2019
Engels
Voltijd
1.5 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Breid uw opleiding uit en bevorder uw studies op elk van de belangrijkste gebieden van de boekhouding - financieel, management, informatiesystemen, auditing en belastingh ... [+]

Leid meer. Draag meer bij. Verdien meer.

Breid uw opleiding uit en bevorder uw studies op elk van de belangrijkste gebieden van de boekhouding - financieel, management, informatiesystemen, auditing en belastingheffing, evenals ondersteunende financiële en kwantitatieve methoden.

Bereid je voor op een leidende rol in een boekhoudloopbaan, zoals openbare boekhouding, informatiesystemen, industrie, financiën of de overheid. Of bereid je voor op verdere studie in een Ph.D. programma dat leidt tot een carrière in een academische setting.

Programma HoogtepuntenConcentratie-opties

Kies uit concentraties in analytics, controllership, financieel management of managementinformatiesystemen of bouw uw eigen diepgaande studie door keuzevakken te combineren.... [-]

Verenigde Staten Newark
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2.5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Lerner College erkent dat financieel management de sleutel is tot zowel asset management als asset creatie in elke branche. Het programma Master of Science in Finance omv ... [+]

Bereid je voor op het voldoen aan de financiële behoeften van de markt.

Lerner College erkent dat financieel management de sleutel is tot zowel asset management als asset creatie in elke branche. Het programma Master of Science in Finance omvat zowel kwantitatieve als kwalitatieve aspecten van financiële besluitvorming, waaronder risicobeheer, kapitaalbegroting, investeringen, financiering en corporate governance. Kom te voorschijn om tegemoet te komen aan een groeiende vraag naar principiële financiële experts die in staat zijn om praktische, praktische problemen op te lossen.

Programma Hoogtepunten

De Lerner MS in finance curriculum is gebaseerd op de financiële theorie en empirische methoden die worden gebruikt door professionals die zich bezighouden met corporate finance, financiële zekerheid, financiële modellering, portefeuillebeheer, financieel services management, financieel risicobeheer en corporate governance. Het programma onderzoekt essentiële theorieën en cases van beste praktijken over:... [-]

Verenigde Staten Newark
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Als werkende professional in de horeca erkent u de noodzaak uw analytische vaardigheden aan te scherpen en een bredere strategische kijk te krijgen, zodat u klaar bent vo ... [+]

Word een gedurfde leider in de horeca.

Als werkende professional in de horeca erkent u de noodzaak uw analytische vaardigheden aan te scherpen en een bredere strategische kijk te krijgen, zodat u klaar bent voor een grotere bestuurlijke rol.

Gevestigde merken in de horecabranche zijn op zoek naar meer marktaandeel, terwijl opkomende merken niche-markten proberen te identificeren en te claimen. Ons intensieve programma zal u helpen toekomstige veranderingen te voorspellen en met vertrouwen te leiden.

De MS in management van hospitality-bedrijven is beschikbaar als proefschrift of als niet-thesis-programma. De 1-jarige niet-proefschriftoptie is ideaal voor u als u al in de horeca werkt - de operationele managementvaardigheden die u behaalt, zijn onmiddellijk van toepassing op uw carrière. De 2-jarige scriptieoptie bereidt je voor op een academische carrière - de focus op onderzoek maakt het de perfecte stap in een Ph.D. programma.... [-]

Verenigde Staten Newark
September 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Verbeter uw technische vaardigheden en vaardigheden voor mensen met een MS in informatiesystemen en technologiemanagement. Je diploma bereidt je voor op een waardevolle m ... [+]

Beheers technologie en beheer mensen.

Verbeter uw technische vaardigheden en vaardigheden voor mensen met een MS in informatiesystemen en technologiemanagement. Je diploma bereidt je voor op een waardevolle medewerker die in elke branche verandering en innovatie kan beheren - je team en je werkgever zullen vertrouwen op je vaardigheden om technologie te begrijpen en mensen goed te managen.

Programma Hoogtepunten

Het programma MS in informatiesystemen en technologiebeheer legt de nadruk op communicatievaardigheden - u blootstelt aan industriële presentaties en uw bekwaamheid om ideeën samen te stellen te versmallen door groepswerk en geschreven rapporten. Jij en collega's uit de vroege en mid-career professionals zullen toevoegen aan je ervaring in management en business en je voorbereiden om door te stromen naar hogere technologie-georiënteerde rollen in jouw organisatie. De mate stuwt ook degenen met solide vaardigheden en ervaring op een technisch gebied die willen overstappen naar bredere managementrollen.... [-]

Verenigde Staten Newark
Februari 2020
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Lerner MBA

Student testimonials - Naomi Wakaiga

Student testimonials - Alex Brooks

Student testimonials - Olga Archinova

Webinar

Address
19716 Newark, Delaware, Verenigde Staten