University of Colorado Boulder

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Als een van de slechts 36 Amerikaanse openbare onderzoeksinstellingen in de Association of American Universities (AAU), draait het bij de University of Colorado Boulder helemaal om het besef van de positieve effecten van nieuwe kennis.

Van het aanbieden van tientallen opwindende programma's op verschillende academische gebieden tot het dienen als een van 's werelds meest dynamische onderzoeks- en innovatiehubs, tot nauwe samenwerking via honderden publieke outreach-inspanningen met gemeenschappen in Colorado en de wereld, we zijn er trots op dat we onze studenten, docenten, personeel en partners zetten nieuwe ideeën om in productieve resultaten die levens veranderen.

Onze universiteit heeft de afgelopen jaren meerdere strategische initiatieven gelanceerd, en de kern hiervan is onze kernmissie om het algemeen belang te bevorderen. Door dit belangrijke werk versterken we de langetermijnwaarde van onze universiteit voor de studenten, docenten, personeel, alumni, supporters, gemeenschappen, collega's en de democratie die we dienen, door onze rol en verantwoordelijkheid als Colorado's toonaangevende nationale openbare onderzoeksuniversiteit te omarmen.

Als we het derde jaar van Academic Futures ingaan, zullen de kernthema's en projecten, die hieronder worden beschreven, ons werk leiden. In overeenstemming met onze strategische visie en vereisten, richten ze zich op mensen, terwijl we de leiders van morgen vormen; over programma's, terwijl we onze reis voortzetten om de topuniversiteit voor innovatie te zijn, en op de positieve resultaten van al ons werk dat van invloed is op de mensheid, waarbij we onze toewijding aan het algemeen belang versterken en vervullen.

De visie van CU Boulder is gebaseerd op haar wettelijke missie als een nationale openbare onderzoeksuniversiteit. In het statuut van Colorado wordt de universiteit gedefinieerd als de 'uitgebreide universiteit voor afgestudeerden met selectieve toelatingsnormen. . . bieden (ing) een uitgebreide reeks van niet-gegradueerde, master- en doctoraatsprogramma's ”van wat nu het University of Colorado System wordt genoemd.

CU Boulder erkent de uitzonderlijke kansen die samenhangen met haar rol als onderzoeksuniversiteit en waardeert de unieke kracht en karakteronderzoeksprestaties die het undergraduate onderwijs biedt. Het is zich terdege bewust van zijn verantwoordelijkheid voor het opleiden van de volgende generatie burgers en leiders, en voor het bevorderen van de geest van ontdekking door onderzoek. CU Boulder gelooft inderdaad dat haar studenten, zowel afgestudeerden als niet-gegradueerden, profiteren van de uitgebreide mix van programma's en uitmuntende onderzoek die kenmerkend zijn voor een vlaggenschipuniversiteit. De wettelijke missie van CU Boulder is dus vandaag relevant en zal morgen relevant blijven.

Locaties

Kei

Address
80309 Kei, Colorado, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden