University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science lopen voorop op het gebied van innovatie in de 21e eeuw. Met het oudste coöperatieve onderwijsprogramma van het land, de wereldberoemde faculteit, ultramoderne onderzoeksfaciliteiten en een uitdagend, goed afgerond curriculum, geeft het undergraduate-programma van CEAS studenten de kennis en vaardigheden om te slagen op het gebied van engineering en technologie.

Real-world leren

Onze school is de bakermat van coöperatief onderwijs. Op de campus hoor je ons coöperatief onderwijs noemen. Co-op is al meer dan 100 jaar geïntegreerd in zijn curriculum. Als nummer 1 van de openbare universiteiten studeren studenten af met een volledig jaar ervaring in de sector.

Rendement op investering

De UC CEAS-graad is een uitzonderlijke waarde.

Engineering staat op nummer 1 in Ohio voor ROI

75% van de co-op-studenten ontvangt een vacature van hun co-op-stagebedrijf.

Snelle feiten

US News and World Report rangschikt ons coöpprogramma op nummer 1 van de openbare universiteiten en op nummer 3 in de natie.

Studenten kunnen kiezen voor een coöperatieve sector of een onderzoekstraject

Lokale, nationale en internationale coöperatieve posities zijn beschikbaar

18: 1 Verhouding student tot faculteit

23 Gemiddelde groepsgrootte

Bij de stedelijke kern

Waar is UC's College of Engineering & Applied Science? In het hart van Cincinnati, Ohio! De thuisbasis van meer Fortune 500's per hoofd van de bevolking dan New York of LA, er zijn robuuste kansen voor coöperatie en partnerschappen.

Mission Statement

Een educatieve ervaring van wereldklasse bieden in engineering, informatica en toegepaste wetenschappen, van studenten tot en met doctoraalniveaus.

De grenzen van kennis verleggen en deze informatie verspreiden onder de wetenschappelijke gemeenschap, de industrie, de overheid en het grote publiek.

Om partnerschappen te bevorderen met de industrie, de bredere onderwijsgemeenschap en lokale, provinciale en federale overheden om excellentie, toegang en diversiteit uit te breiden.

Visie

Leidende stedelijke openbare hogescholen voor engineering, informatica en toegepaste wetenschappen door middel van onderwijs, ervaringsleren en kenniscreatie en -verspreiding in een nieuw tijdperk van innovatie en impact.

Locaties

Cincinnati

Address
2901 Woodside Drive
45221 Cincinnati, Ohio, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden