University of Cincinnati UC Clermont College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UC Clermont College biedt studentgericht niet-gegradueerd onderwijs en levenslang leren in een open, regionale universiteitsomgeving. We stimuleren diversiteit en intellectuele, culturele en sociale ontwikkeling in onze gemeenschap.

Visie

UC Clermont College wordt de eerste keuze voor studenten die op zoek zijn naar hoogwaardige undergraduate-opleidingen die toegankelijk en betaalbaar zijn. We proberen in te spelen op de behoeften van de gemeenschap en om een levensstijl te bevorderen die duurzaam, cultureel rijk en lonend is.

Kernwaarden

Beurs van lesgeven en leren staat centraal in ons succes. We promoten lesgeven en leren op basis van effectieve interacties tussen student en faculteit in kleine klassen. Onze faculteit streeft naar instructie van de hoogste kwaliteit en omarmt professionele ontwikkeling en voortdurende verbetering van onderwijstechnieken.

Open access biedt een educatieve mogelijkheid om het potentieel van alle studenten te ontsluiten. Het succes is gebaseerd op effectieve beoordeling, passende plaatsing in de klas en sterke academische ondersteuning. We bieden een koesterende omgeving voor studenten op alle niveaus om zelfdiscipline te ontwikkelen, waardoor ze hun educatieve doelen kunnen bereiken.

Levenslang onderzoek is het resultaat van vreugde vinden in intellectuele nieuwsgierigheid en leren. We koesteren een honger naar verschillende levensverrijkende ervaringen, waaronder verdere waardering voor kunst en wetenschappen. Onze studenten, die zich kunnen aanpassen aan een snel veranderende wereld, zullen bijdragen aan onze samenleving.

Gemeenschapsresultaten van het ontwikkelen van relaties tussen de leden van het college en ons uitgebreide servicegebied. We moedigen burgerbetrokkenheid en verantwoordelijkheid voor de samenleving aan. We promoten een positieve omgeving, die sociale vooruitgang bevordert door middel van gezamenlijke interacties.

Leiderschap wordt geleverd door UC Clermont College in samenwerking met de bredere gemeenschap. We dienen als een regionale hulpbron die begeleiding biedt om kansen en uitdagingen binnen de gemeenschap aan te pakken.

Diversiteit in onze studenten, docenten en personeel verrijkt en versterkt onze universiteitsgemeenschap. We waarderen verschillende standpunten, behandelen alle individuen met respect en zoeken naar unieke bijdragen.

Duurzaamheid is het in stand houden en vernieuwen van de ecologische, institutionele en menselijke hulpbronnen van ons college. We waarderen de locatie, schoonheid en functionaliteit van onze campus, die allemaal de kwaliteit van de universiteitservaring verbeteren. We verkennen en promoten duurzame levensstijlen en economie om te voldoen aan de toekomstige behoeften van studenten, docenten, personeel en de omliggende gemeenschap.

Locaties

Batavia

Address
Clermont College Drive,4200
45103 Batavia, Ohio, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden