Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Visie

De Universiteit van Centraal Arkansas streeft naar een vooraanstaande leerling-gerichte publieke uitgebreide universiteit, een landelijk erkend leider voor zijn continue registratie van uitmuntendheid in undergraduate en graduate onderwijs, wetenschappelijke en creatieve inspanningen en betrokkenheid met de lokale, nationale en wereldwijde gemeenschappen.

Missie en Kernwaarden

De Universiteit van Centraal Arkansas, een leider in de 21e eeuw het hoger onderwijs, is vastbesloten om excellentie door het leveren van de uitstaande undergraduate en graduate onderwijs dat de huidige en inspelen op de uiteenlopende behoeften van degenen die zij bedient blijft. docenten en personeel van de universiteit bevorderen van de intellectuele, professionele, sociale en persoonlijke ontwikkeling van haar studenten door middel van innovaties in het leren, wetenschap en creatieve inspanningen. Studenten, docenten en medewerkers partner om een ​​sterke betrokkenheid creëren met de lokale, nationale en wereldwijde gemeenschappen. De Universiteit van Centraal Arkansas zet zich in voor wetenschappelijke vitaliteit, integriteit en diversiteit.

Bij de uitvoering van deze missie, is de universiteit leiden door de volgende kernwaarden:

intellectuele Excellence

Wij geloven in een leven lang intellectuele ontwikkeling van studenten, docenten en medewerkers. We zijn toegewijd aan de vrije uitoefening van kennis en continue groei van leren en onderwijzen.

Opgeleide burgers: Wij geloven in het succes van de studenten en bij de voorbereiding van studenten om complexe vraagstukken te betrekken en te uiten gefundeerde mening door middel van kritisch denken, schrijven en spreken. Gezien historische wortels van onze instelling in de lerarenopleiding, deze stichting inspireert al onze universiteiten om samen te werken om ervoor te zorgen onze docenten en studenten te bevorderen educatieve excellentie en levenslang leren.

Scholarship: Wij zijn van mening dat de studenten en docenten moeten bezighouden met de professionele ontwikkeling en wetenschappelijke inspanningen die de creatie en toepassing van kennis in alle disciplines te promoten.

Culturele competentie: Wij zijn van mening dat de studenten culturele activiteiten zou moeten ervaren als ze groeien in hun waardering voor de diversiteit van ideeën en volken, zowel binnen als buiten het klaslokaal.

Leeromgeving: Wij zijn van mening dat een uitstekende fysieke infrastructuur, samen met een cultuur van uitmuntendheid in al onze inspanningen, biedt een omgeving waarin onze studenten en docenten persoonlijk en intellectueel kunnen gedijen. We verder geloven in het leveren van state-of-the-art leren ruimtes.

GEMEENSCHAP

We waarderen en respect als onze grootste troef van de mensen die deel uitmaken van onze community-studenten, docenten en medewerkers, evenals de mensen aangesloten op ons door banden met onze lokale gemeenschap en de regio, de staat Arkansas, onze natie en de wereld. Dat wil zeggen, wij geloven mensen zijn de focus van onze instelling.

collegialiteit: Wij geloven in de processen van shared decision making gebaseerd op productieve synergetische interacties tussen onze studenten, docenten en personeel, en disciplines in het nastreven van institutionele doelen.

partnerships: We zijn toegewijd aan het bevorderen van outreach-activiteiten, het gemeenschapsonderwijs, en partnerschappen met omliggende entiteiten. Wij geloven in samenwerking met de inwoners van onze regio, de staat, de natie en de wereld, evenals die organisaties en kiezers met wie we werken.

Veilige en gezonde omgeving: Wij bevorderen een veilige, gezonde en duurzame leefomgeving waar onze leden van de gemeenschap persoonlijk en maatschappelijk kunnen bloeien als geheel wezens met verplichtingen om hun omgeving te verbeteren.

Service: Wij geloven in het delen van onze academische en culturele hulpbronnen en expertise met het publiek, onderwijsinstellingen, bedrijven, culturele centra, en publieke en non-profit organisaties, indien nodig. Wij werken om leerlingen te integreren in de grotere wereld om een ​​verbintenis tot de openbare dienst door middel van ervaringsgericht onderwijs te bevorderen. Docenten en personeel bedienen onze staats-en lokale kiezers door het delen van hun energie, talenten en ervaring.

Verscheidenheid

We zijn toegewijd aan het aantrekken en ondersteunen van een divers studenten, docenten en personeel bevolking en een betere multiculturele leermogelijkheden. Wij waarderen de mogelijkheid om te werken, te leren en te ontwikkelen in een gemeenschap die de diversiteit van mensen en ideeën, met inbegrip van ras, etniciteit, religie, spirituele overtuigingen, nationaliteit, leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, sociaal-economische achtergrond, seksuele geaardheid omarmt, lichamelijke bekwaamheid, politieke gezindheid, en intellectueel perspectief.

Werving en Behoud: We actief in te zetten en streven naar een divers studenten, docenten en medewerkers te behouden.

Ondersteuning: Wij handhaven de hoogste academische kwaliteit en zorgen ervoor dat onze programma's innovatieve en inspelen op de steeds veranderende en uiteenlopende behoeften van de mensen die wij dienen te blijven.

Kennis: Wij streven ernaar om de interactie en begrip te verbeteren tussen de diverse groepen en cultiveren verrijkte leermogelijkheden in een wereldwijde gemeenschap.

Integriteit

We zijn toegewijd aan ethisch en verantwoord gedrag in ons eigen handelen en aan de ontwikkeling van dezelfde inzet in onze studenten, dus het bevorderen van mensen die de vaardigheden, kennis, en het vermogen om positief te gaan met een divers en veranderende wereld zal hebben. Ons engagement strekt zich uit tot alle niveaus van onze campus om een ​​klimaat van ethisch gedrag, respect, verantwoordelijkheid en vertrouwen te bevorderen.

Ethiek: Wij geloven in handelen met eerlijkheid, moed, en betrouwbaarheid.

Respect: We ondersteunen een gemeenschap en het klimaat van respect en attentheid onder studenten, docenten, medewerkers, en de mensen van onze gemeenschap, staat, natie en de wereld.

Verantwoordelijkheid: Wij verbinden aan het zijn verantwoordelijk voor en aanspreekbaar op onze activiteiten op alle niveaus van de instelling, met inbegrip van permanente evaluatie van onze academische programma's en transparantie in onze fiscale en operationele procedures.

Vertrouwen: Wij waarderen en voortdurend streven om het vertrouwen van het publiek te verdienen in al onze daden en woorden.

-Adopted Door de UCA Raad van Toezicht, 6 mei 2011

positieve actie

De positieve discriminatie Officer beoordelingen reclame voor alle medewerkers posities voor verwoording en publicatie plaatsing. Deze functionaris herziet ook de zoektocht en screening proces voordat een aanbod van werk wordt gemaakt. Advertenties voor docenten en niet-geclassificeerde posities worden geplaatst in de Kroniek van Hoger Onderwijs op een routine-basis en de meeste diensten adverteren in publicaties in verband met een academische discipline of verband met de functie van een eenheid. Advertenties voor geclassificeerde posities worden geplaatst in de lokale en statewide publicaties. Posities worden geadverteerd in de Log Cabin Democraat en de Arkansas Democrat Gazette, indien nodig. Positie mededelingen worden ook geplaatst op de juiste internet sites. Bovendien wordt elk geclassificeerd positie vacature die zich voordoet op de UCA campus vermeld met de werkzekerheid divisie van Arkansas.

Economic Impact Study

Deze studie toont de impact UCA heeft op de economische ontwikkeling, carrières van studenten, en de kwaliteit van leven voor de burgers in het bereik van de universiteit.

Het rapport werd opgesteld door Iowa gevestigde bedrijf EMSI, een toonaangevende leverancier van sociaal-economische impact en strategische planning tools waarmee hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten en Canada. Het bedrijf gebruikt twee belangrijkste analyses van de studie uit te voeren - de investeringen en de economische groei.

Enkele van de hoogtepunten van het rapport zijn:

  • Belastingbetalers zien een rendement van 7,9 procent op hun investering in UCA.
  • UCA draagt ​​een totaal van 96.600.000 $ aan inkomsten voor de economie UCA Service Area per jaar.
  • Voor elke dollar die de studenten investeren in UCA, krijgen ze een cumulatief $ 5,30 in hogere toekomstige inkomsten.
  • De gemiddelde jaarlijkse extra inkomsten als gevolg van de activiteiten van UCA en haar oud-studenten is gelijk aan $ 426.100.000.

Get up, get out, en doe mee!

Student Life biedt mogelijkheden om te leren, leiderschap, community building, creatieve expressie, vrijwilligerswerk, mentoring, en nog veel meer.

UCA biedt meer dan 200 studentenorganisaties, clubs en recreatieve activiteiten om studenten te helpen deel te nemen in leven op de campus, en actieve leden van de UCA gemeenschap.

Wat is The Bear Den?

The Bear Den is een student onder leiding sport promotie en de geest van de organisatie. Wij organiseren Pep-rally's, Tailgates, Midnight Madness, Football Yell Leaders, Homecoming Activiteiten, Family Day activiteiten, en nog veel meer!

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Central Arkansas

UCA's Master of Accountancy (MACC) biedt geavanceerde, diepgaande training in de boekhouding, het bedrijfsleven en leiderschap voor die personen betrokken zijn bij of op ... [+]

Het ontwikkelen van Accounting Professionals door middel van Scholarship, leiderschap, communicatie en onderzoek. UCA's Master of Accountancy (MACC) biedt geavanceerde, diepgaande training in de boekhouding, het bedrijfsleven en leiderschap voor die personen betrokken zijn bij of op zoek naar professionele loopbaan in de boekhouding. Als gevolg van voortdurende veranderingen in de mondiale zakelijke omgeving, accountants moeten diepere en bredere kennis dan ooit tevoren. De MACC programma helpt om een ​​student te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om succesvol in een snel veranderende zakelijke omgeving te zijn. Het programma is zeer uitgebreid en ontwikkelt conceptuele en technische bekwaamheid accounting studenten, communicatieve vaardigheden, onderzoek en analytisch vermogen en leiderschapskwaliteiten. ... [-]
Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
30 uur
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

De Master's Degree in Advanced Studies in Teacher Leadership (Astl) is een 30-credit uur online opleiding ontworpen om te verbeteren en uitbreiden van uw bestaande kennis ... [+]

Astl graduate opleiding De Master's Degree in Advanced Studies in Teacher Leadership (Astl) is een 30-credit uur online opleiding ontworpen om te verbeteren en uitbreiden van uw bestaande kennis, vaardigheden en disposities terwijl de verdere ontwikkeling van de kerncompetenties verwachten van geavanceerde opvoeders. Het Astl opleiding bereidt afgestudeerden met mogelijkheden om kennis, vaardigheden en regelingen die noodzakelijk zijn om en gunstig voor te tonen: Reageren positief op de klas praktijken die het leren van studenten te verbeteren. Kritische analyse van de klas praktijken en adequaat te reageren op de bevindingen. Articuleren de beweegredenen voor beslissingen met betrekking tot de beroepspraktijk, klassikale instructie, en in de klas / scholen beleid en procedures. Het maken van geïnformeerde beslissingen door te reflecteren op de ervaringen zowel in het verleden en heden van het onderwijs praktijken die het leren van studenten te verbeteren verbeteren. Becoming verandering leiders voor de verbetering van hun scholen. ... [-]
Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
30 uur
Online
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

Instructional Technology is een groeiende gebied in het onderwijs, bedrijfsleven en overheid omgevingen. Instructie-technologie combineert educatief ontwerp en maakt gebr ... [+]

Instructional Technology is een groeiende gebied in het onderwijs, bedrijfsleven en overheid omgevingen. Instructie-technologie combineert educatief ontwerp en maakt gebruik van technologie als een middel om educatieve doelen te bereiken. Careers in Instructional Technology onder andere educatieve ontwerpers, multimedia-ontwerpers, technologie specialist, corporate trainers en een technologische klantenservice onder anderen. Op deze pagina vindt u Algemene Programma informatie, evenals informatie over Prospective en huidige studenten.

Algemene Programma-informatie De Master of Science in Instructional Technology (ITEC) is ontworpen om kandidaten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de technologie leiders en beoefenaars geworden binnen hun professionele arena's (bv, onderwijs, bedrijfsleven, overheid, non-profit organisaties) te verstrekken. Door zijn ontwerp, het programma biedt een brede kijk op het gebied van educatieve technologie (bijvoorbeeld, geschiedenis, theorie, technologie, management), maar is flexibel genoeg om de kandidaten om een ​​gebied van concentratie een afspiegeling is van hun beroepsopleiding interesse te selecteren. Deze gebieden van de concentratie, die een gespecialiseerde opleiding te bieden in drie technologisch onderscheidend velden, zijn: Distance Education, Media Design & Development, en Technische ondersteuning van Instructional Technologies. ... [-]
Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 uur
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

De masteropleiding in het speciaal onderwijs is een 30 credit uur on-line programma ontworpen om de prestaties normen van de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerar ... [+]

MSE Speciaal Onderwijs / SPED Endorsement De masteropleiding in het speciaal onderwijs is een 30 credit uur on-line programma ontworpen om de prestaties normen van de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE), de Raad voor Buitengewoon Children (CEC), Interstate Leraar Assessment and Support Consortium voldoen (InTASC ), en de Leraar Evaluation Systems (TESS).

Special Education Program Flyer

Masteropleiding in K-12 Speciaal Onderwijs Het speciaal onderwijs graduate programma leidt tot een MSE is gelegen in het departement van Elementary, Geletterdheid, en Speciaal Onderwijs. Haar voornaamste doel is om gezamenlijke speciaal onderwijs geschoold in het leveren van kwaliteit van onderwijs aan studenten die een breed scala aan mogelijkheden voor te bereiden. (Graduate Bulletin) Het programma biedt een breed scala aan mogelijkheden voor de kandidaten om te leren over het speciaal onderwijs rechtszaken en wetgeving, assessment, gedrag begeleiding, gedrag begeleiding, educatieve strategieën en best practices in het bedienen van personen met een handicap en hun families. ... [-]
Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
30 uur
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

De meester van Geografische Informatie Systemen (MGIS) diploma is gemodelleerd naar de online Executive MBA-programma's. Studenten die zich inschrijven voor de mate zal i ... [+]

Master of GIS Degree (Dit is een online graad) De meester van Geografische Informatie Systemen (MGIS) diploma is gemodelleerd naar de online Executive MBA-programma's. Studenten die zich inschrijven voor de mate zal idealiter vorige GIS cursussen hebben gehad (ten minste één GIS cursus te hebben genomen op de undergraduate of graduate niveau) of momenteel worden toegepast in een positie waarin het gebruik van GIS of GIS-gebaseerde informatiediensten vereist (dat wil zeggen, ofwel een GIS-professional op zoek naar een grotere training of iemand die GIS werknemers of die behoefte heeft aan informatie van een GIS moet beheren om zijn / haar taak uit te voeren).

Minimale Toelatingsvoorwaarden In te schrijven in de Meester van GIS-opleiding, moet de student voldoen aan de toegelaten te worden tot UCA's Graduate School eisen zoals beschreven in de Graduate Bulletin, waaronder: 1) een bachelor's degree, 2) een GPA van 3,0, en 3) elke student moet hebben met succes afgerond ten minste één college-niveau GIS cursus of momenteel worden gebruikt in een bureau / kantoor waar GIS veelvuldig wordt gebruikt door de student. In overleg met Dr. Jeff Allender, voorzitter van de afdeling Geografie, zullen uitzonderingen op # 3 worden beschouwd. ... [-]
Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
30 - 36 uur
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

MA

University of Central Arkansas

Het ministerie van Geschiedenis aan de Universiteit van Centraal Arkansas is er trots op een strenge uitgebreide masteropleiding die consequent is gerangschikt als een va ... [+]

Het ministerie van Geschiedenis aan de Universiteit van Centraal Arkansas is er trots op een strenge uitgebreide masteropleiding die consequent is gerangschikt als een van de beste in de natie te bieden. Onze-seminar op basis van leerplan biedt locaties voor het uitbreiden van inhoudelijke kennis, de invoering van de geschiedschrijving, en het beoefenen van onderzoeksmethoden in cursussen ontwikkeld om origineel onderzoek te produceren.

Wij zijn trots op de opleiding van studenten om wetenschappers en leraren op alle niveaus van het onderwijs en voor een loopbaan buiten de academische wereld. Onze studenten hebben matriculated tot PhD-programma's, zoals de Universiteit van Chicago en de Universiteit van Arkansas, Fayetteville. Ze zijn begonnen, of voortgezet, het vervullen van een loopbaan in het Clinton Presidential Center, de Old State House Museum, en in diverse publieke en charter scholen.... [-]

Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
30 uur
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

Afgestudeerde werk in de muziek is ontworpen om geavanceerde professionele opleiding. De Master of Music in Music Education opleiding biedt geavanceerde studie van het mu ... [+]

Afgestudeerde werk in de muziek is ontworpen om geavanceerde professionele opleiding. De Master of Music in Music Education opleiding biedt geavanceerde studie van het muziekonderwijs in het basis- en voortgezet onderwijs en professionele voorbereiding voor degenen die al initiële certificering beschikken. Andere Master of Music concentraties bieden gespecialiseerde studie in de prestaties, geleidende, en muziektheorie. Graduate assistentschappen zijn beschikbaar in alle gebieden en worden toegekend op basis van verdienste. Voor de theorie wordt een score van 75% of beter op de UCA muziektheorie toelatingsexamen vereist. Voor de prestaties en het uitvoeren van gebieden, is een auditie met een oppervlakte faculteit nodig. Voor het uitvoeren van en het onderwijs gebieden, wordt een vastgebonden prestaties van de aanvrager ensemble vereist.... [-]

Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
31 - 34 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

De masteropleiding in het Engels programma op UCA beschikt over stellaire faculteit, drie tracks voor het invullen van de graad, unieke mogelijkheden buiten het klaslokaa ... [+]

De masteropleiding in het Engels programma op UCA beschikt over stellaire faculteit, drie tracks voor het invullen van de graad, unieke mogelijkheden buiten het klaslokaal (afgestudeerde assistentschappen, stages, enz.), En een klein programma met een hoog vermogen-to-student ratio. We houden van wat we doen en zijn enthousiast om te werken met studenten.

Graduate assistentschappen, Stages en Unique leermogelijkheden: Op dit moment bieden wij elk jaar drie afdeling afgestudeerde assistentschappen, die waardevolle ervaring op de volgende locaties te voorzien: het helpen bij de productie van de poëzie tijdschrift, Slant; het werken met de faculteit aan onderzoeksprojecten; het vergemakkelijken van de activiteiten van de undergraduate Engels Society; en coördineren van de College of Liberal Arts Student Research Symposium. (Graduate assistentschappen worden geleverd met een bescheiden stipend- $ 9333 betaald in de loop van negen maanden.) Van tijd tot tijd, we bieden geavanceerde studenten de kans om hun eigen inleidende literatuur cursus te geven. (Graduate studenten die een cursus te geven worden betaald $ 2600 voor het semester.) Samen met assistentschappen en onderwijs kansen, kunnen wij ook studenten te helpen veilig stages. De afdeling stagecoördinator kan werken met afgestudeerde studenten individueel unieke leermogelijkheden te creëren voor afgestudeerde krediet te verdienen tijdens het werken binnen de gemeenschap. Last, terwijl assistentschappen en stages te verrijken graduate onderwijs, graduate cursussen zelf stelt studenten in staat om te profiteren van de middelen binnen de staat. De onderzoeksmethoden cursus, bijvoorbeeld vertrouwd regelmatig studenten met archiefonderzoek naar de Sequoyah National Research Center in Little Rock, de grootste opslagplaats van... [-]
Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
30 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

Alle afgestudeerden zal minstens een geavanceerd hoog niveau beheersing van de vier vaardigheden (spreken, luisteren, lezen en schrijven) te bereiken op basis van de door ... [+]

Bedoeld voor studenten met een bachelordiploma in het Spaans, dit programma zal uw expertise in de Spaanse taal, cultuur en literatuur uit te breiden, terwijl ook het brengen u op de hoogte van actuele thema's in Latijns-Amerikaanse studies.

Alle afgestudeerden zal minstens een geavanceerd hoog niveau beheersing van de vier vaardigheden (spreken, luisteren, lezen en schrijven) te bereiken op basis van de door de Amerikaanse Raad van Leraren van vreemde talen (ACTFL) vastgestelde normen. Afgestudeerden zullen cross-culturele competenties die ze in een verscheidenheid van de carrière van opties, waaronder het onderwijs, het bedrijfsleven en de openbare dienst zal dienen te verwerven.... [-]

Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
30 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

Vastgesteld door het College van Onderwijs aan de Universiteit van Centraal Arkansas, het MAT programma bereidt hooggekwalificeerde mid-career professionals en pas afgest ... [+]

Vastgesteld door het College van Onderwijs aan de Universiteit van Centraal Arkansas, het MAT programma bereidt hooggekwalificeerde mid-career professionals en pas afgestudeerden van het hoger onderwijs naar Arkansas leerkrachten zijn.

De MAT graduate opleiding is:

Ontworpen voor personen zonder onderwijs geloofsbrieven, maar die hebben met succes een baccalaureaat en willen een leraar in een snelle mode. Bedoeld om potentiële leraren, die met een baccalaureaat in een content gebied, te helpen bij het beoefenen van opvoeders te worden. Een 36-39 uur graduate opleiding met twee tracks: 4-8 Midden-Level (39 uur) en secundaire (K-12, 12/04, en 12/07). K-6, het Midden-niveau, en secundaire (K-12, 4-12 en 7-12): in de herfst van 2017, zal de MAT-programma 3 tracks. Alle nummers zullen worden 39 uur per dag graduate opleidingen. ... [-]
Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 - 39 uur
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

De Master of Arts (MA) in het wiskundeonderwijs beschikt over wiskunde cursussen ontwikkeld om de wiskundige inhoud kennis van secundair onderwijs te verhogen en voor te ... [+]

[1. Inleiding De Master of Arts (MA) in het wiskundeonderwijs beschikt over wiskunde cursussen ontwikkeld om de wiskundige inhoud kennis van secundair onderwijs te verhogen en voor te bereiden de kandidaten voor het onderwijs in de gemeenschap hogeschool of het streven naar verdere graduate studies. Het programma is zo ontworpen dat een leraar de verplichte vakken kunnen voltooien door het bijwonen van twee opeenvolgende zomers en inschrijven in avondonderwijs tijdens de intermitterende herfst en de lente semesters of full-time bijwonen voor een jaar met inbegrip van zowel de zomer termen. Voor degenen die de kandidaten overwegen meer geavanceerde graduate studies, een scriptie optie is ook beschikbaar om kandidaten bloot te stellen aan methoden in het wiskundeonderwijs te onderzoeken. ... [-]
Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
30 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

Ons doel is om studenten de mogelijkheid bieden om zich te concentreren op de studie, praktijk en onderwijs van Creatief Schrijven in een zeer gerichte schrijven programm ... [+]

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor de Arkansas Schrijvers MFA Program. Zorg ervoor om te controleren andere schakels in deze website voor meer informatie over ons programma weten te komen. Wat volgt is een korte beschrijving van ons programma en wat we hopen dat het voor u kan doen.

De Arkansas Writers MFA is een schriftelijk-intensief studio programma Creatief schrijven die uniek afgestudeerden voor een loopbaan voor te bereiden in het schrijven van pedagogie en publishing.

Ons doel is om studenten de mogelijkheid bieden om zich te concentreren op de studie, praktijk en onderwijs van Creatief Schrijven in een zeer gerichte schrijven programma onderwezen in de eerste plaats door schrijvers voor schrijvers. Op 60 uur, zal dit driejarig programma ervoor te zorgen dat afgestudeerden te bouwen multi-genre achtergronden in de populaire discipline van Creatief schrijven door middel van workshops, vormt cursussen, thema's cursussen, een breed scala aan keuzevakken, en gespecialiseerd onderwijs en bewerken van practica. Om individuele aandacht te garanderen, zal het programma jaarlijks toegeven 5-8 studenten. In het derde jaar, zal het programma een inschrijving van ongeveer 15 afgestudeerde studenten te behouden. Na te zijn opgeleid, zullen sommige studenten aangeboden worden begeleid graduate assistentschappen voor het onderwijs inleidende undergraduate klassen in Schrijven; anderen zullen departementale ondersteuning afgestudeerde assistenten in de Writing Center ontvangen. Gesponsorde programma's en Torreyson Bibliotheek in UCA hebben ook toegezegd hun steun voor het in dienst afgestudeerde studenten in het voorgestelde MFB-programma in Creative Writing. Alle studenten zullen een scriptie project te voltooien.... [-]

Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

De Master of Fine Arts in Digital Filmmaking is een drie-jaar, 60 credit uur terminal graad. Na voltooiing van de MVO-programma, zal afgestudeerden volledig gekwalificeer ... [+]

De Master of Fine Arts in Digital Filmmaking is een drie-jaar, 60 credit uur terminal graad. Na voltooiing van de MVO-programma, zal afgestudeerden volledig gekwalificeerd om les te geven op universitair niveau of concurreren in de steeds veranderende landschap van de filmindustrie zijn. Het programma benadrukt de productie van vaardigheden door middel van zowel een reeks van de productie seminars en het afstudeerproject. Daarnaast zijn studenten verplicht om cursussen in het schrijven, geschiedenis en theorie te nemen om een ​​goed afgeronde onderwijs. Studenten worden verwacht dat zij fulltime schrijven en neem negen credits per semester. Studenten volledige twee jaar voltijds werk natuurlijk. In hun derde jaar, studenten schrijven, regisseren, produceren, en een scriptie film (ongeveer 30 minuten) te bewerken.... [-]

Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Central Arkansas

Gevorderde kennis van biologisch principes en onderzoeksmethodologie is vaak nodig voor functies in de industrie, onderzoek en educatieve organisaties of voor toelating t ... [+]

Doel Gevorderde kennis van biologisch principes en onderzoeksmethodologie is vaak nodig voor functies in de industrie, onderzoek en educatieve organisaties of voor toelating tot doctoraal of professionele programma's. Studenten in de Master of Science programma worden geleverd instructie in een breedte van biologie sub-disciplines en hebben de mogelijkheid om gericht onderzoek geleid door afgestudeerde faculteit in een gebied van hun keuze uit te voeren. De doelstellingen van de Master of Science programma zijn de student onafhankelijk onderzoek vaardigheden te ontwikkelen, om de student wetenschappelijke communicatie vaardigheden te versterken, en om kans op het verkrijgen van de werkgelegenheid in een biologisch gebied of een succesvolle opname in doctorale en professionele programma's van de student te verbeteren. Voor toelating moeten leerlingen de volgende in te dienen: Toepassing op Graduate School Biology verzoek gestuurd naar de Biologie Graduate Coördinator. Alle aanvragers wordt sterk aangemoedigd om contact Biology faculteit aan een potentiële adviseur (s) te identificeren. Aanvragers die niet hebben gecommuniceerd met docenten zijn waarschijnlijk niet worden toegelaten. Scores voor de GRE algemene test naar de Graduate School. Ook, meld uw scores rechtstreeks aan de Biologie Graduate Coördinator. Voor een leer assistentschap, moeten studenten de volgende in te dienen: Aanvraag voor een leer assistentschap gestuurd naar de Graduate School. Aanbevelingen en deadlines op het verkrijgen van een leer assistentschap kan worden gevonden op het volgende bestand. Ten minste twee brieven van aanbeveling gestuurd naar de Biologie Graduate Coördinator. ... [-]
Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
30 - 34 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

Gehuisvest binnen het departement Psychologie en Counseling in het College van Volksgezondheid en Behavioral Sciences, het programma benadrukt de professionele identiteit ... [+]

Programma beschrijving De missie van de 60-uurs specialist-level NASP goedgekeurde Schoolpsychologie MS Program aan de Universiteit van Centraal Arkansas is instap schoolpsychologen voor te bereiden op wetenschappelijk onderbouwde psychologische en pedagogische principes en praktijken in alle dimensies van hun professionele werk toe te passen. Afgestudeerden van het programma zullen naar verwachting reflecterende en competente professionals inzetten voor de toegenomen begrip van menselijk gedrag, verdere professionele ontwikkeling, best practices op school psychologie, culturele respect en diversiteit, en ethische normen van de beroepspraktijk als verwoord door de American Psychological Association ( APA) en de National Association of School Psychologen (NASP). ... [-]
Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
60 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

De Master of Science in Applied Computing is ontworpen om intensieve voorbereiding in zowel de concepten en technieken met betrekking tot toepassingen van computersysteme ... [+]

Doelstellingen en resultaten De Master of Science in Applied Computing is ontworpen om intensieve voorbereiding in zowel de concepten en technieken met betrekking tot toepassingen van computersystemen te bieden. De doelstellingen van het programma voor afgestudeerden zijn: In staat zijn om zinvolle toegepaste informatica problemen te identificeren en aan toepassingsgericht onderzoek zelfstandig of in een academische, een bedrijf, een industriële of een andere omgeving in een professionele, juridische en ethische kader te voeren; In staat zijn om theorieën, principes en concepten toe te passen met technologieën om creatief ontwerpen, ontwikkelen, en controleer computational oplossingen die beschikbaar zijn software en hardware systemen te integreren om problemen in diverse toepassingsgebieden voor individuen, groepen en organisaties op te lossen; Groeien als volwassen professionele en in staat en bereid zijn om leidinggevende functies te nemen met gevorderde kennis van informatica en toepassingen in de inter- en cross- disciplinaire gebieden; Blijf op de hoogte op het gebied door middel van voortdurende professionele groei en ontwikkeling naar zelf gekozen loopbaan te bevorderen en om bij te dragen aan de maatschappij. ... [-]
Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
34 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

De Master of Science programma (MS) in de toegepaste wiskunde beschikt over wiskunde cursussen ontwikkeld om kandidaten voor te bereiden op het werken in het bedrijfsleve ... [+]

[1. Inleiding De Master of Science programma (MS) in de toegepaste wiskunde beschikt over wiskunde cursussen ontwikkeld om kandidaten voor te bereiden op het werken in het bedrijfsleven of de overheid, of het streven naar verdere graduate studies. Door het toepassen van technieken aangeleerd in deze cursussen voor het bedrijfsleven, engineering, planning en andere gebieden, kunnen grote problemen worden bestudeerd met behulp van analytische, statistische en numerieke methoden. Om af te studeren, moeten de kandidaten pas twee uitgebreide examens in hun laatste semester. Voor degenen die de kandidaten overwegen meer geavanceerde graduate studies, een scriptie optie is beschikbaar in plaats van alomvattende examens om kandidaten bloot te stellen aan methoden in de toegepaste wiskunde te onderzoeken. ... [-]
Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
30 - 33 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

Het ministerie van Oefening en Sport Science biedt de Master of Science met een thesis / niet-scriptie optie. De MS graad is ontworpen om een ​​hoog niveau van kennis en ... [+]

MS in Exercise Science Het ministerie van Oefening en Sport Science biedt de Master of Science met een thesis / niet-scriptie optie. De MS graad is ontworpen om een ​​hoog niveau van kennis en vaardigheden in de vele verschillende professionele programma's in verband met de discipline-pedagogie, fitness, sport leiderschap te ontwikkelen. De mate is een multi-purpose mate dat de kandidaat voor het onderwijs of voor de dienst kunnen bereiden in een gebied buiten het gebied van onderwijs. Deze graad, in het bijzonder met de optie scriptie, kan ook dienen als voorbereiding voor het werk op het doctoraal niveau.

Programma Toelating en Retention Eisen Toelating tot de studie en de toelating overstappen naar kandidatuur voor de Master of Science graad in de Exercise Science zal hetzelfde zijn zoals vermeld in de huidige Graduate Bulletin. Score verslag over de Graduate Record Examens (GRE) Algemeen gedeelte moeten voorafgaande aan de toelating worden ingediend. ... [-]
Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

De afgestudeerde programma in huishoudkunde leidt tot de Master of Science graad. Het programma is ontworpen om de behoeften van gekwalificeerde studenten voorbereiden op ... [+]

De afgestudeerde programma in huishoudkunde leidt tot de Master of Science graad. Het programma is ontworpen om de behoeften van gekwalificeerde studenten voorbereiden op huishoudkunde loopbaan in het bedrijfsleven dienen, onderwijs, ziekenhuizen, industrie, de overheid, maatschappelijke organisaties, en voor het invoeren van adoctoralprograminFamily en Consumer Sciences of in een verwante discipline.

TOELATINGSEISEN Toelating tot de MS graad in huishoudkunde vereist dat de student een baccalaureaat in de huishoudkunde of een geallieerd gebied hebben en voldoen aan de toelatingseisen voor graduate school. In aanvulling op de toelatingseisen voor de graduate school, moet bevredigende s... [-]
Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
30 - 36 uur
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

De Universiteit van Centraal Arkansas heeft een Master of Science (MS) in de Professional School Counseling. Het programma van de studie bestaat uit 48 semester uur inclu ... [+]

Algemene Programma-informatie De Universiteit van Centraal Arkansas heeft een Master of Science (MS) in de Professional School Counseling. Het programma van de studie bestaat uit 48 semester uur inclusief practicum en stage veld ervaringen. Het programma wordt aangeboden in een online formaat dat in de eerste plaats synchroon klasse sessies met af en toe een asynchrone en face-to-face sessies op de UCA belangrijkste campus in Conway, AR omvat. Het doel van dit programma is om professionele schooladviseurs voor te bereiden op het creëren, implementeren en onderhouden van uitgebreide ontwikkelingsstoornissen schoolbegeleiding's op basis van de staat en nationale normen. Het programma curriculum in lijn met de Amerikaanse School Counselor Association, National Model, en de Arkansas ministerie van Hoger Onderwijs Standards. Een primaire doel van het programma is om professionele schooladviseurs trainen om leiders, medewerkers, en pleit in hun school, de gemeenschap, en het beroep van schoolbegeleiding geworden. ... [-]
Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 uur
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

De Student Personnel Services en Administratie (CSPA) programma biedt professionele voorbereiding voor studenten op zoek naar studenten diensten posities in zowel de twee ... [+]

De Student Personnel Services en Administratie (CSPA) programma biedt professionele voorbereiding voor studenten op zoek naar studenten diensten posities in zowel de twee jaar en vier jaar postsecondary instellingen. Het programma is interdisciplinair te studentenvoorzieningen bestuurders voor diverse gebieden van verantwoordelijkheid, met inbegrip van de campus klimaat en diversiteit, financiën, budgettering, subsidie ​​schriftelijk, assessment, leiderschap en juridische / ethische kwesties voor te bereiden.

In overeenstemming met de normen en overtuigingen verklaard door ACPA: Student Educators International, NASPA: Studentzaken Administrators in het Hoger Onderwijs en de Raad voor de Bevordering van Standards (CAS), studierichting UCA biedt mogelijkheden om de spannende relatie tussen theorie en ervaar praktijk. Studenten worden verwacht dat zij de intellectuele uitdagingen van de cursussen, assistentschappen en professionele betrokkenheid te voldoen, terwijl die deelnemen aan het leren van ervaringen leidt tot een goed begrip van de student ontwikkeling, collegiale subculturen, organisatorische dynamiek, en de aard van het hoger onderwijs.... [-]

Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

Het doel van de graduate programma in de bibliotheek media en informatietechnologie is om individuen voor professionele functies te bereiden in een verscheidenheid aan in ... [+]

Welkom op de Masters of Media Library and Information Technologies programma op UCA. De bibliotheek Media en Informatietechnologie programma wordt op nationaal niveau door de American Association of School Librarians erkend als een voorbeeldig programma School Bibliotheek in de VS met een 99% PRAXIS II inhoud slagingspercentage in School Bibliotheek Media, het LIBM programma heeft een van de grootste academische opleidingen voor School Bibliothecarissen in de staat Arkansas.

Algemene Programma-informatie Het doel van de graduate programma in de bibliotheek media en informatietechnologie is om individuen voor professionele functies te bereiden in een verscheidenheid aan informatie en educatieve instellingen. De bibliotheek Media en Informatietechnologie programma, gelegen in het departement van Leadership Studies, is ontworpen voor personen die mogelijk (1) planning loopbaan in de schoolbibliotheek media centers op de lagere, midden en secundaire districtsniveau en op regionaal educatieve coöperaties of, (2) planning carrière als kinderen en jongeren bibliothecarissen in het openbaar, de universiteit, en speciale informatiecentra. ... [-]
Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
36 uur
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

De Mental Health Counseling programma is zo ontworpen dat het als een terminal graad of als basis voor aankomende promovendi kunnen dienen. Veel afgestudeerden van dit pr ... [+]

Programma beschrijving De Mental Health Counseling programma is zo ontworpen dat het als een terminal graad of als basis voor aankomende promovendi kunnen dienen. Veel afgestudeerden van dit programma vast te stellen particuliere praktijken of werken in verschillende centra voor geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke organisaties en ziekenhuizen. Het programma bestaat uit zestig (60) semester uren werk natuurlijk met inbegrip van een een semester stage. Afgestudeerden kunnen Licensed Professional raadgevers geworden door de Arkansas examencommissie in Counseling.

Student Learner Outcomes Afgestudeerden van het programma zal de kennis van een aantal van begeleiding theorieën en therapeutische technieken en in staat zijn om hun juiste gebruik aan te tonen met diverse bevolkingsgroepen. Afgestudeerden van het programma zal voldoende kennis van de ethische en professionele normen van de zorg hebben opgedaan om zich daadwerkelijk in een therapeutische relatie binnen een begeleiding setting. Afgestudeerden van het programma zal een passende opleiding hebben ontvangen om hen in staat te stellen Licensed Professional raadgevers geworden in de staat Arkansas. Afgestudeerden van het programma zal met succes op de geestelijke gezondheidszorg beroep. ... [-]
Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
60 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

Het ministerie van Elementary, Geletterdheid, en Speciaal Onderwijs in het college van Onderwijs is er trots op de MSE bieden in Reading Program. Dit NCATE / ILA geaccred ... [+]

Het ministerie van Elementary, Geletterdheid, en Speciaal Onderwijs in het college van Onderwijs is er trots op de MSE bieden in Reading Program. Dit NCATE / ILA geaccrediteerde programma biedt afgestudeerde kandidaten met de kans om hun gebieden van de licentiestatus te breiden door het nastreven van graduate graden. Alle afgestudeerde faculteit leden zijn gewijd aan excellentie in hun vak en hebben prijzen en erkenning gekregen in het leiderschap, wetenschap, en de service aan de gebieden waarin ze lesgeven.

Het primaire doel van dit programma zijn tot 1) voor te bereiden lezing specialisten / geletterdheid coaches / met geavanceerde kennis, strategieën, leiderschap en professionele disposities die hen in staat om te werken met worstelen lezers en schrijvers, andere leerkrachten te helpen in de verschillende aspecten van het onderwijs, en leiden de lees / geletterdheid programma in de openbare scholen en andere instellingen; 2) hulp leerkrachten verbeteren van hun lezen / geletterdheid instructie. Het programma is ontworpen om de prestaties normen van de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE / CAPE), de International Literacy Association (ILA) en de International Society for Technology in het Onderwijs (ISTE) te voldoen.... [-]

Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
30 uur
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Central Arkansas

De Master of Science in School Leadership, Management en Administration (SLMA) geeft het College van historische missie en toewijding Education aan de voorbereiding van d ... [+]

Algemene Programma-informatie De Master of Science in School Leadership, Management en Administration (SLMA) geeft het College van historische missie en toewijding Education aan de voorbereiding van de leiders voor P-12 scholen. Het ministerie van Leadership Studies biedt een performance-based, 34 credit uur opleiding voor de bouw en beheerders curriculum / programma. Programma van de studie zijn beschikbaar voor mensen die houden van de juiste master-opleidingen. Het programma maakt gebruik van een verscheidenheid van de 21e eeuw technologieën, authentieke assessments, en gepersonaliseerde stages.

Het SLMA programma maakt gebruik van een hybride levering systeem met een combinatie van Blackboard, Blackboard Collaborate (een VoIP virtuele klaslokaal), en / of face-to-face meetings klasse. Kandidaten hebben directe en geïndividualiseerde contact met hun docenten in kleine klassen instellingen. SLMA heeft een gemiddelde klasgrootte verhouding van 15: 1.... [-]

Verenigde Staten Conway
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 uur
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

Go Here. Go Anywhere.

Central Arkansas