Lees de Officiële Beschrijving

Een universiteit van onderscheid en diversiteit

Gelegen op bijna 1.200 hectare land in Inland Southern California en onderscheiden door meer dan 60 jaar hoog effect onderzoek, UCR is een levend laboratorium voor de verkenning van kwesties die cruciaal zijn voor groeiende gemeenschappen. Als een van de meest diverse, inclusieve instellingen binnen het prestigieuze University University-systeem van 10 universiteiten, dient UCR als een incubator van nieuwe kennis, een motor van sociale mobiliteit en een economische krachtpatser.

UCR's drie hogescholen bieden een breed scala aan academische en onderzoeksonderwerpen: het Marlan en Rosemary Bourns College of Engineering, met negen afdelingen; Het College voor Geesteswetenschappen, Kunst en Sociale Wetenschappen, met 20 afdelingen; en het college voor natuur- en landbouwwetenschappen, met 13 afdelingen. We zijn thuis aan vier professionele scholen: School of Business, Graduate School of Education, School of Medicine en School of Public Policy, evenals 23 interdisciplinaire onderzoekscentra.

Momenteel, de thuisbasis van ongeveer 23.000 studenten en 1.100 institutionele faculteit, is de campus snel aan het uitbreiden. Om de toevoeging van honderden nieuwe faculteiten en studenten te ondersteunen, is de eerste van twee multidisciplinaire onderzoeksgebouwen al in aanbouw. Nieuwe campus studentenwoningen, restaurants, winkels en recreatieve voorzieningen zullen in de komende jaren worden toegevoegd. Ontdek meer van onze nieuwe ontwikkelingen.

UCR ligt ook op gemakkelijke rijafstand van tientallen grote culturele en recreatiesites, evenals woestijn-, berg- en kustbestemmingen.

85390_85333_ProfilepageUCR.jpg

Missie

De Universiteit van Californië, Riverside, zal de levens van de diverse mensen in Californië, de natie en de wereld transformeren door middel van het ontdekken, communiceren, vertalen, toepassen en behouden van kennis - en daarmee de economische, sociale, culturele en ecologische toestand van de staat verrijken toekomst.

Enkele snelle feiten

  • 101 bachelorgraden
  • 55 Masterdiploma's
  • 42 Ph.D's Aerial view of California coast and Dana Point harbor in Orange County on a sunny day.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

University of California Riverside

De Master of Public Policy (MPP) programma aan de UCR School of Public Policy is de eerste van zo'n graduaat programma wordt aangeboden door een grote onderzoeksuniversit ... [+]

concentraties

Door ons twee jaar durende full-time programma, kunt u ervoor kiezen om u te specialiseren in een breed scala aan velden. Specialisatie kan de vorm aannemen van een concentratie binnen cursussen, in het sluitsteenproject, in de stage of in een combinatie hiervan. Concentraties zijn beschikbaar in de volgende gebieden:

Milieu en middelenGezondheidOnderwijsStedelijkOngelijkheid en armoedeRace en immigratieApplication Checklist

We accepteren momenteel aanvragen van zowel binnenlandse als internationale aanvragers. Het programma staat open voor toelating tot diegenen die met succes hebben afgerond:

Undergraduate cursussen in micro-economie, statistieken en een inleiding tot politiek en overheid, of gelijkwaardige cursussen (studenten kunnen nog steeds worden toegelaten met cursus tekortkomingen)Een bachelordiploma (of een goedgekeurd equivalent van een geaccrediteerde instelling) met minimaal 3,0 GPA... [-]
Verenigde Staten Riverside
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of California Riverside

De Graduate School of Education aan UC Riverside biedt studenten innovatieve oplossingen voor enkele van de meest kritieke problemen van het onderwijs. Of het nu is om je ... [+]

Masters-programma's in het onderwijs

De Graduate School of Education aan UC Riverside biedt studenten innovatieve oplossingen voor enkele van de meest kritieke problemen van het onderwijs. Of het nu is om je voor te bereiden op steeds diverser wordende bevolkingsgroepen, het ontwikkelen van effectieve maatregelen voor studentenprestaties of het verbeteren van lesmethoden voor mensen met een verstandelijke beperking, onze onderwijsprogramma's zullen je voorzien van de kennis, vaardigheden en praktische ervaring om het echte leven aan te pakken uitdagingen waarmee opvoeders vandaag geconfronteerd worden.

U kunt ervoor kiezen om een masterdiploma te behalen in een van de volgende specialisaties:... [-]

Verenigde Staten Riverside
September 2019
Voltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
University Avenue,900
92521 Riverside, Californië, Verenigde Staten