University of California Riverside

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een universiteit van onderscheid en diversiteit

Gelegen op bijna 1.200 hectare land in Inland Southern California en onderscheiden door meer dan 60 jaar hoog effect onderzoek, UCR is een levend laboratorium voor de verkenning van kwesties die cruciaal zijn voor groeiende gemeenschappen. Als een van de meest diverse, inclusieve instellingen binnen het prestigieuze University University-systeem van 10 universiteiten, dient UCR als een incubator van nieuwe kennis, een motor van sociale mobiliteit en een economische krachtpatser.

UCR's drie hogescholen bieden een breed scala aan academische en onderzoeksonderwerpen: het Marlan en Rosemary Bourns College of Engineering, met negen afdelingen; Het College voor Geesteswetenschappen, Kunst en Sociale Wetenschappen, met 20 afdelingen; en het college voor natuur- en landbouwwetenschappen, met 13 afdelingen. We zijn thuis aan vier professionele scholen: School of Business, Graduate School of Education, School of Medicine en School of Public Policy, evenals 23 interdisciplinaire onderzoekscentra.

Momenteel, de thuisbasis van ongeveer 23.000 studenten en 1.100 institutionele faculteit, is de campus snel aan het uitbreiden. Om de toevoeging van honderden nieuwe faculteiten en studenten te ondersteunen, is de eerste van twee multidisciplinaire onderzoeksgebouwen al in aanbouw. Nieuwe campus studentenwoningen, restaurants, winkels en recreatieve voorzieningen zullen in de komende jaren worden toegevoegd. Ontdek meer van onze nieuwe ontwikkelingen.

UCR ligt ook op gemakkelijke rijafstand van tientallen grote culturele en recreatiesites, evenals woestijn-, berg- en kustbestemmingen.

85390_85333_ProfilepageUCR.jpg

Missie

De Universiteit van Californië, Riverside, zal de levens van de diverse mensen in Californië, de natie en de wereld transformeren door middel van het ontdekken, communiceren, vertalen, toepassen en behouden van kennis - en daarmee de economische, sociale, culturele en ecologische toestand van de staat verrijken toekomst.

Enkele snelle feiten

  • 101 bachelorgraden
  • 55 Masterdiploma's
  • 42 Ph.D's Aerial view of California coast and Dana Point harbor in Orange County on a sunny day.

Locaties

rivieroever

Address
University Avenue,900
92521 rivieroever, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden