University of California Davis (UC Davis)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UC Davis is de thuisbasis van de Aggies - doorzetters, veranderaars en probleemoplossers die hun stempel drukken op een van de beste openbare universiteiten in de Verenigde Staten.

Sinds we voor het eerst openden in 1908, staan we bekend om opvallende academici, duurzaamheid en Aggie Pride, en staan we bekend om de levensstijl in Noord-Californië. Deze thema's zijn verweven met onze geschiedenis van meer dan 100 jaar en onze reputatie voor het oplossen van problemen met betrekking tot voedsel, gezondheid, milieu en samenleving.

Onze 5300 hectare grote campus grenst aan de stad Davis, een levendige studentenstad met ongeveer 68.000 inwoners in Yolo County. De hoofdstad van de staat ligt op 20 minuten afstand en bestemmingen van wereldklasse, zoals de San Francisco Bay Area, Lake Tahoe en de Napa Valley, liggen op twee uur rijden.

Erkenning van UC Davis Land

UC Davis is een eerbetoon aan de inheemse bevolking en het land waarop de Davis-campus zich bevindt. Na overleg met leden van de inheemse gemeenschap van Patwin, is de campus verheugd de volgende verklaring van landbevestiging te verstrekken:

We moeten even de tijd nemen om te erkennen op welk land we zijn verzameld. Al duizenden jaren is dit land de thuisbasis van Patwin-mensen. Tegenwoordig zijn er drie federaal erkende Patwin-stammen: Cachil DeHe Band of Wintun Indianen van de Colusa Indian Community, Kletsel Dehe Wintun Nation en Yocha Dehe Wintun Nation.

Het Patwin-volk is gedurende vele eeuwen toegewijd gebleven aan het rentmeesterschap van dit land. Het is gekoesterd en beschermd, zoals ouderen de jongeren generaties lang hebben geïnstrueerd. We zijn vereerd en dankbaar dat we hier vandaag zijn op hun traditionele land.

Locaties

Davis

Address
Shields Avenue,1
95616 Davis, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden