Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Universiteit van Baltimore Mission

De universiteit van Baltimore biedt innovatieve onderwijs in het bedrijfsleven, public affairs, de toegepaste Liberal Arts and Sciences, en de wet op de behoeften van een diverse bevolking te dienen in een stedelijke omgeving. Een openbare universiteit, de Universiteit van Baltimore biedt uitstekende onderwijs en een ondersteunende gemeenschap voor undergraduate, graduate en professionele studenten in een omgeving gekenmerkt door wetenschappelijk onderzoek en openbare dienstverlening. De Universiteit:

  • maakt excellence toegankelijk voor traditionele en niet-traditionele studenten gemotiveerd door professionele ontwikkeling en maatschappelijke bewustwording;
  • legt een fundament voor een leven lang leren, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke verantwoordelijkheid;
  • een combinatie van theorie en praktijk om betekenisvolle, real-world oplossingen voor de 21e-eeuwse stedelijke uitdagingen te creëren; en
  • is een anker instelling, regionale steward en integrale partner in de cultuur, de handel en de toekomstige ontwikkeling van Baltimore en de regio.

over Baltimore

Baltimore is niet de bijnaam Charm City voor niets. En terwijl er eindeloze redenen dat het een geweldige plek om naar school te gaan, hier zijn wat wij denken dat zijn de vijf belangrijkste.

1. We zijn dicht bij alles.

We zijn dicht bij de belangrijkste snelwegen en op elke vorm van openbaar vervoer, zodat je rond de stad is eenvoudig. Of je kunt gewoon lopen aan de overkant van Penn Station en hop een trein voor een snelle reis naar Washington, DC; Philadelphia; New York; of andere belangrijke bestemmingen East Coast.

2. Zoveel te doen. Hoe ga je kiezen?

Toeristen routinematig het hoofd voor het Inner Harbor, het Nationaal Aquarium, luxe winkels binnenstad's en eetgelegenheden, maar hoe zit het met jou? Bijna elke wijk Baltimore heeft zijn eigen unieke en eigenzinnige attracties.

Breng een middag slenterend door de 18e-eeuwse geplaveide straten van Fell's Point. Proef een krab cake in een van de historische open-air markten van de stad. Vang een populaire lokale band of een nieuw stuk in het Station Noord Arts and Entertainment District. Laten we opscheppen: Baltimore werd genoemd door Fodor's als een van de 15 Best Waterfront steden in de wereld.

3. Baltimore is een stad ap-art.

Baltimore heeft meer dan zijn aandeel in de beeldende en podiumkunsten. Op loopafstand van de UB, zult u The Walters Art Museum, Patricia en Arthur Modell Performing Arts Center aan de Lyric, de Meyerhoff Symphony Hall en de Eubie Blake National Jazz Institute and Cultural Center te vinden. campus UB is ook is de thuisbasis van Artscape, 's lands grootste gratis kunstfestival.

4. Dit is Birdland.

Van nabijgelegen Light Rail stop UB's, het is een 10 minuten rijden ten zuiden naar Baltimore's twee professionele sportstadions. Vang een Baltimore Orioles honkbalwedstrijd in de lente of daling enjoy voetbal met de Baltimore Ravens.

5. Baltimore is een universiteitsstad.

UB is slechts een van de vele publieke en private hogescholen en universiteiten in en rond grootstedelijke Baltimore. Dat "college stad voelen" is één van de grote voordelen van het leven in de stad. Vertrouwd te raken met de Baltimore Collegetown Network en meer informatie over de manieren waarop deze campussen dragen bij aan de charme van Charm City.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

University of Baltimore, Merrick School of Business

De Master of Science Zaken-Finance programma biedt gemotiveerde en getalenteerde studenten met een leading-edge programma dat geavanceerde financiële theorie, praktische ... [+]

De huidige economische klimaat vraagt ​​personen die zijn uitgerust om de intense financiële wereld te beheren. Voldoen aan deze eisen vergt een gespecialiseerde graduaat.

De Master of Science Zaken-Finance programma biedt gemotiveerde en getalenteerde studenten met een leading-edge programma dat geavanceerde financiële theorie, praktische zakelijke toepassingen en een goed begrip van het huidige onderzoek onderwerpen omvat. Studenten zullen leren hoe u de nieuwste tools en technologieën van de financiële analyse en techniek toe te passen om de uitdagende problemen waarmee zij geconfronteerd zal worden in een mondiale zakelijke omgeving op te lossen. Het programma verschilt van de MBA in dat zowel de vereiste en keuzevakken zijn geconcentreerd in de financiële wereld, waardoor studenten strenger, gespecialiseerde opleiding in deze functionele discipline.... [-]

Verenigde Staten Mount Vernon
Augustus 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Baltimore, Merrick School of Business

Dit is een gespecialiseerde opleiding ontworpen om zowel verder het succes van de huidige boekhoudkundige professionals en uit te rusten carrière-wisselaars met de vaardi ... [+]

Nu is het tijd om de taal van het bedrijfsleven te leren.

Wanneer u kiest voor de Masters of Science in Accounting en Business Advisory Services-programma ga je verder dan alleen de boekhouding; zult u uw kennis op het gebied van financiën en informatie systemen te bouwen, ook.

Dit is een gespecialiseerde opleiding ontworpen om zowel verder het succes van de huidige boekhoudkundige professionals en uit te rusten carrière-wisselaars met de vaardigheden die nodig zijn om in te voeren en uit te blinken in deze industrie. Dit innovatieve programma is ideaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het gebied van de openbare boekhouding, corporate of non-accounting.

Verbeter uw Accounting Career... [-]

Verenigde Staten Mount Vernon
Augustus 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Baltimore, Merrick School of Business

De Master of Science in de fiscaliteit programma is gemaakt in reactie op de toenemende complexiteit van het veld en de kritische impact op de effectieve beheer van zakel ... [+]

Sinds haar oprichting in 1987, hebben honderden professionals profiteren van de geavanceerde belasting training die door dit graduate programma, de eerste en enige in zijn soort in Maryland.

De Master of Science in de fiscaliteit programma is gemaakt in reactie op de toenemende complexiteit van het veld en de kritische impact op de effectieve beheer van zakelijke, financiële, industriële, overheid en non-profit organisaties. De opleiding bereidt niet alleen studenten voor een loopbaan als professionele fiscale adviseurs, maar scherpt ook hun kennis en vaardigheden door middel van een verfijnde, uitdagende leeromgeving. Onze studenten profiteren van het kaliber van hun klasgenoten, van wie de meeste werkende professionals op zoek naar betere carrièrekansen of vooruitgang. De cursussen zijn gericht op belastingadviseurs in de juridische en boekhoudkundige beroepen en degenen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van het fiscale beleid en het beheer van de publieke en non-profit organisaties.... [-]

Verenigde Staten Mount Vernon
Augustus 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Baltimore, Merrick School of Business

De universiteit van Baltimore's MS in de non-profit management en sociaal ondernemerschap maakt gebruik van de expertise van de Merrick School of Business en het College ... [+]

gezamenlijk aangeboden door de Merrick School of Business en het College of Public Affairs

Non-profit organisaties geconfronteerd met unieke uitdagingen. Als hun aantallen groeien in het hele land, bereid je ze effectief te beheren.

De universiteit van Baltimore's MS in de non-profit management en sociaal ondernemerschap maakt gebruik van de expertise van de Merrick School of Business en het College van Public Affairs om u te voorzien van een uitgebreide opleiding die niet alleen efficiënt management, maar de vooruitstrevende initiatieven van de social enterprise-adressen.

[-]
Verenigde Staten Mount Vernon
Augustus 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Merrick School of Business
Address
1420 N. Charles St. Baltimore, MD
21201 Mount Vernon, Maryland, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 410-837-4955