University of Arkansas

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Arkansas is een van de beste openbare onderzoeksuniversiteiten van het land. Onze ideeën, oplossingen en samenwerkingen maken gemeenschappen en economieën sterker. De kansen en vaardigheden die we bieden, maken het leven beter. We stellen ons een betere wereld voor en we zijn vastbesloten om die te bouwen.

Die 'student-first'-filosofie is een belangrijke reden waarom de U of A consequent wordt gerangschikt onder de beste openbare onderzoeksuniversiteiten en beste waarden van het land. We werken er hard aan om een lage student / docent-ratio te garanderen die veel persoonlijke aandacht en mentoringsmogelijkheden bevordert. De Carnegie Foundation classificeert de universiteit als "met het hoogst mogelijke niveau van onderzoek", waardoor we tot de top 3 procent van de landelijke hogescholen en universiteiten behoren.

De University of Arkansas , opgericht in 1871 als een instelling University of Arkansas is het vlaggenschip van het University of Arkansas System. Onze 27.000 studenten vertegenwoordigen alle 50 staten en meer dan 120 landen. De U of A heeft 10 hogescholen en scholen die meer dan 210 academische programma's aanbieden. De University of Arkansas is geaccrediteerd door de Higher Learning Commission.

Onze pittoreske campus bevindt zich in Fayetteville in de heuvelachtige noordwestelijke hoek van Arkansas en omvat twee arboreta met uitzicht op de Ozark Mountains. Enkele van de beste buitenvoorzieningen en meest spectaculaire wandelpaden van het land bevinden zich op korte rijafstand van de campus. Fayetteville wordt routinematig beschouwd als een van de beste universiteitssteden van het land, en de omliggende regio Northwest Arkansas wordt regelmatig gerangschikt als een van de beste plaatsen om te wonen in de VS.

Locaties

Fayetteville

Address
1 University of Arkansas
72701 Fayetteville, Arkansas, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden