Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Washington Bothell (UW Bothell) is een vier jaar undergraduate en graduate campus in noordoosten King CountyEen van de drie campussen van de publieke University of Washington. De campus werd opgericht in 1990 (dat is het zelfde jaar de University of Washington Tacoma geopend). UW Bothell deelt een campus met Cascadia College. UW Bothell is de grootste tak campus in de staat en de snelst groeiende van vier jaar universiteit in de staat Washington.

UW Bothell ligt net ten noordwesten van de kruising van de Interstate 405 en State Route 522. De lessen worden aangeboden dag en 's avonds voor een volledige of part-time studenten. Programma's worden aangeboden in het bedrijfsleven, onderwijs, verpleegkunde, informatica, en interdisciplinaire kunsten en wetenschappen.

ACADEMICS UW Bothell biedt momenteel 40 bachelor en master in zes scholen: Business, Interdisciplinair Kunsten en Wetenschappen, Science, Technology, Engineering en Wiskunde, Onderwijskunde en Verpleging en Gezondheid Studies.

Inschrijving

UW Bothell is de grootste tak campus in de staat. Eerstejaars applicaties steeg met 20% ten opzichte van 2010, terwijl overdracht toepassingen groeide met 24%. De totale hoofd telling van volledige en part-time studenten is 4172. De telling is aanzienlijk gestegen in de afgelopen jaren.

UW Bothell begon eerstejaars te accepteren in het najaar van 2006. De eerste klasse te eindigen al vier jaar bij UW Bothell studeerde in juni 2010.

Een overeenkomst met de stad Bothell beperkt UW Bothell en Cascadia College inschrijving. De inschrijving limiet is momenteel 10.000 fte studenten. Aanvankelijk werd de inschrijving beperkt tot 3.000 fte studenten tot een entree is gebouwd met directe toegang tot de State Route 522. De Washington State Department of Transportation voltooide dit project in september 2009.

Programs taught in:
Engels