University Of Maryland Baltimore

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over UMB

UMB is Maryland's enige universiteit voor volksgezondheid, recht en human services. Zes professionele scholen en een Graduate School verlenen de meerderheid van de gezondheidszorg, menselijke diensten en juridische professionele graden in Maryland elk jaar.

Snelle feiten van UMB

Geopend in 1807, is de Universiteit van Maryland, Baltimore (UMB) Maryland's universiteit voor volksgezondheid, recht en human services, toegewijd aan uitmuntendheid op het gebied van onderwijs, onderzoek, klinische zorg en openbare dienstverlening.

UMB schrijft meer dan 6.700 studenten in zes nationaal gerangschikte professionele scholen - tandheelkunde, rechten, medicijnen, verpleegkunde, farmacie en sociaal werk - en een interdisciplinaire Graduate School. De universiteit biedt 62 doctoraats-, master-, baccalaureaat- en certificaatprogramma's aan en verleent de meeste van de gepromoveerde doctors in de beroepspraktijk in Maryland.

UMB is een bloeiend academisch gezondheidscentrum dat een combinatie is van hypermodern biomedisch onderzoek en uitzonderlijke patiëntenzorg. De extramurale financiering van de UMB bedroeg in recordtijd $ 667,4 miljoen in FY 2018 en elk lid van de tenure-trackfaculteit neemt gemiddeld $ 1,3 miljoen aan onderzoeksubsidies mee naar de UMB elk jaar.

De University of Maryland BioPark, de grootste cluster biotechnologie in Baltimore, voedt de commercialisering van nieuwe geneesmiddelen, behandelingen en apparaten, waardoor 1.000 wetenschappers en ondernemers de ruimte krijgen om te creëren en samen te werken.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Missie

De menselijke conditie verbeteren en het algemeen welzijn van Maryland en de samenleving in het algemeen dienen door middel van onderwijs, onderzoek, klinische zorg en service.

Visie

De universiteit zal uitblinken als een vooraanstaande instelling in haar missies om professionals te onderwijzen, onderzoek uitvoeren dat zich richt op echte problemen die de menselijke conditie beïnvloeden, uitstekende klinische zorg en praktijk bieden en het publiek dienen met de toewijding om gezondheid, gerechtigheid te verbeteren, en het algemeen welzijn. De universiteit wordt een dominante economische leider van de regio door innovatie, ondernemerschap, filantropie en interdisciplinair en interprofessioneel teamwerk. De universiteit breidt haar bereik uit met kenmerkende lokale en wereldwijde initiatieven die het leven en onze economie positief veranderen. De universiteit zal een baken zijn voor de wereld als een omgeving voor leren en ontdekken die rijk is aan diversiteit en inclusie. De pijlers van professionaliteit van de universiteit zijn beleefdheid, verantwoordelijkheid, transparantie en efficiëntie. De universiteit wordt een levendige gemeenschap waar studenten, docenten, personeel, bezoekers en buren intellectueel, cultureel en sociaal betrokken zijn.112497_14731-20190320-185317-UMDGrid-e1544466529575.jpg

Locaties

Baltimore

Address
West Lexington Street,620
21201 Baltimore, Maryland, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden