Universidad Ana G. Méndez – Campus Florida

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De campussen in Florida zijn georganiseerd om het op discipline gebaseerde tweetalige onderwijs op universitair niveau in Florida te implementeren. Deze campus bedient een cultureel diverse gemeenschap van studenten, biedt academische programma's en persoonlijke kwaliteitsdiensten aan, die voldoen aan de behoeften van de volwassen leerling.

De South Florida Campus op 15201 NW 79th Court, Miami Lakes, FL 33016.

De Tampa Bay Campus bevindt zich op 3655 W Waters Ave. Tampa FL 33614

De Metro Orlando Campus bevindt zich op 5601 South Semoran Blvd. Suite 55, Orlando FL 32822

  • Klaslokalen, computerlaboratoria, taallaboratoria, gezondheidswetenschappelijke laboratoria en een bibliotheek.
  • Administratiekantoren, studentenlounge en een faculteitslounge.
  • De parkeerplaats is beschikbaar voor studenten en administratie.

Snelle feiten

  • 956 studenten
  • 29 Academische programma's
  • 17 jaar dienst
  • 1632 afgestudeerden

Wie we zijn

De Ana G. Mendez University is een instelling zonder winstoogmerk sinds 1949. Met ongeveer 40.000 studenten is het de grootste particuliere universiteit in Puerto Rico. In 2003 opende Ana G. Mendez University de Metro Orlando Campus in de staat Florida, met bachelor- en masteropleidingen van haar universiteiten op één campus en met een flexibel schema. Tegenwoordig wordt de Ana G. Méndez University erkend voor het bedienen van Spaanse volwassen studenten in de continentale Verenigde Staten met vijf campussen die actief zijn in de staten Florida, Maryland, Texas en het District of Columbia.

p.jpeg?fv_content=true&size_mode=5

Maak kennis met het eerste duale taalprogramma voor volwassenen in de natie in het hoger onderwijs

Hoger onderwijs

Eerste duale taalprogramma voor volwassenen in het land.

Financiële hulp

Financiële hulp is beschikbaar voor studenten die in aanmerking komen.

Educatief ontwerp

Instructieontwerp is gebaseerd op de best practices van het Discipline-gebaseerde Dual Language Immersion Model ®.

Plaatsingstests

Testen voor taalplaatsing worden afgenomen om de vaardigheidsniveaus van studenten in het Engels en Spaans te bepalen

50% Engels en 50% Spaans

50/50 gestructureerde instructiebenadering.

E-Lab

Studenten hebben toegang tot e-lab-services om taal- en academische vaardigheden te verbeteren.

Flexibele cursussen

Cursussen worden meestal aangeboden in sessies van 5, 8, 10 en 15 weken.

Jaarrond inschrijving

Onze inschrijving is het hele jaar door.

Toegepast curriculum

Het curriculum integreert de professionele ervaringen van de studenten in klasactiviteiten.

Validatie van cursussen

We valideren cursussen van buitenlandse instellingen. Eerdere credits die niet verouderd zijn, vervallen niet.

Gelijkwaardigheid van de cursus

Kredietwaardigheid van buitenlandse academische instellingen wordt geëvalueerd en kan worden aanvaard voor toelating.

Cursuskrediet

Krediet voor cursussen kan worden verkregen via uitdagingsexamens van portfoliopresentatie.

Welkoms bericht

Ana G. Méndez University, die zijn belofte nakomt om alternatieven voor hoger onderwijs aan te bieden aan verschillende doelgroepen en in het beste belang is om de behoeften van de Spaanse gemeenschap in de Verenigde Staten te dienen, begon in 2003 met het aanbieden van tweetalige onderwijsalternatieven voor volwassenen op de Orlando Metro Campus . Op de Orlando Campus hebben we momenteel meer dan 1.400 studenten en bieden we meer dan 25 verschillende academische programma's. Later werd een nieuwe campus opgericht in Zuid-Florida, gelegen in het Miramar-gebied, waar we nu meer dan 900 studenten hebben. De nieuwste campus is in 2010 gevestigd in de regio Tampa Bay en heeft momenteel meer dan 400 studenten.

Volgens de wetten van Puerto Rico bestaat de SUAGM uit drie universiteiten die zijn geaccrediteerd door de "Midden-Staten"; Ana G. Méndez University (Gurabo), Ana G. Méndez University (Cupey) en Ana G. Méndez University (Carolina). Ana G. Méndez University is de tweede grootste particuliere universiteit in Puerto Rico met meer dan 60 jaar gevestigde en meer dan 42.000 studenten. Deze universiteiten zijn degenen die de graad toekennen voor de verscheidenheid aan academische programma's die we momenteel in de Verenigde Staten aanbieden.

Missie visie

De South Florida Campus is georganiseerd om het op discipline gebaseerde tweetalige taalonderwijs op universitair niveau in Zuid-Florida te implementeren. Deze campus bedient een cultureel diverse gemeenschap van studenten, biedt academische programma's en gepersonaliseerde diensten van kwaliteit, die voldoen aan de behoeften van de volwassen leerling.

Onze principes

Als onderdeel van haar filosofie houdt Ana G. Mendez University zich aan het principe van gelijke onderwijskansen voor hun studenten aan onze drie instellingen: Ana G. Méndez University (Carolina), Ana G. Méndez University (Gurabo) en Ana G. Méndez Universiteit (Cupey).

Met dit leidende principe verkrijgt, ontvangt en beheert de universiteit een verscheidenheid aan financiële hulpfondsen in de vorm van beurzen, studiewerk en leningen voor studenten die een financiële behoefte hebben en in aanmerking komen. De fondsen voor studentenhulp worden verstrekt door federale en nationale regeringen, de instelling en door donaties van de particuliere sector.

Onze instelling verdeelt deze fondsen zo efficiënt mogelijk, ten voordele van een student met zoveel soorten financiële steunprogramma's als in aanmerking komt om de kosten van het behalen van zijn academische doel te dekken.

De Financial Aid Portal van Ana G. Mendez University biedt het beleid en de procedures die ons begeleiden bij de verdeling van fondsen, volgens de geldende voorschriften. Het geeft de student ook instructies voor het aanvragen van financiële hulp, inclusief het invullen van de gratis aanvraag voor financiële studentenhulp (FAFSA) die vereist is voor toegang tot federale financiële hulp. Andere relevante normen, beleid en voorschriften waar studenten zich bewust van moeten zijn, zijn ook opgenomen.

Locaties

Miami Lakes

Address
15201 NW 79th Court
Miami Lakes, Florida, Verenigde Staten

Tampa

Address
3655 W Waters Ave
33614 Tampa, Florida, Verenigde Staten

Orlando

Address
5601 S Semoran Blvd
32822 Orlando, Florida, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden