Lees de Officiële Beschrijving

DE BESTE ANIMATIE SCHOOL VAN SPANJE

15 # ONDER DE SCHOOLEN VAN DE TOP ANIMATIE IN DE WERELD


Opgericht in 1994, als een centrum gespecialiseerd in CGI - GEGEVENS COMPUTERGEGEVENS - (Infographics, 3D-animatie, Videogames, Cinema, Reclame en speciale effecten) en Digitale afbeelding (Grafisch ontwerp, Postproductie, Virale video, Korte film, Modefilms en internet). Met meer dan 3 miljoen uur training, stelt onze methodologie, een pionier op internationaal niveau, ons in staat om werk te vinden in de belangrijkste topstudio's ter wereld.

Er was geen internet- of videohandleidingen of pdf's, we schreven boeken en 3D-softwarehandleidingen voor Editorial ANAYA. We vormden de grofste virtuele veelhoeken in archaïsche computers. We onderwezen de meest primitieve technieken van Simulatie, Animatie en FX. Het was het begin van de jaren 90.


Methodiek onderwijs

We zouden kunnen zeggen dat er mensen zijn die een groot professioneel of persoonlijk succes hebben, ondanks het type training dat wordt ontvangen. Dit betekent dat we allemaal een "klik" tot onze beschikking hebben die we kunnen aanklikken wanneer we maar willen. De authentieke formatie moet gebaseerd zijn op het produceren van een atmosfeer waarin de persoon zijn innerlijke zelf ontwaakt. Er moet een klimaat zijn van vrijheid van meningsuiting en vertrouwen. Zodra een verbinding tot stand is gebracht, kan leren van de grond komen.

Het gaat over het leren van een kunst en een beroep, een geheel. Op dit moment is er een nieuwe revolutie in kennis en intelligentie. We houden rekening met concepten zoals Emotionele Intelligentie, 9 Meervoudige Intelligenties, Sociale Intelligentie, Synesthesie, Neuro-linguïstisch Programmeren, Lateraal Denken, etc. Nu is het bekend dat om te leren, het noodzakelijk is om meerdere simultane transversale en verbindende paden te openen waar de persoon voelt dat hij al zijn capaciteiten gebruikt, niet alleen de cognitieve.


Awards en vermeldingen

Het winnen van een prijs kan moeilijk zijn vanwege de kwantiteit en kwaliteit van veel werken die worden ingediend bij verschillende nationale en internationale wedstrijden en festivals. Het belangrijkste is om uw werk met alle beschikbare middelen te promoten, waar bedrijven er meestal net zo goed uitzien als de professionele markt zelf. Promotie is van fundamenteel belang om verbinding te maken met de arbeidsmarkt, met de echte functie-uitwisseling en u kunt ook de huidige trends van de digitale wereld en de meest succesvolle lijnen van het werk volgen. De projecten zijn altijd ontworpen zodat iemand ze kan zien, voor hun eigen verspreiding, om uw werk te verplaatsen om uw professionele profiel van de kandidaat te verplaatsen, waar 80% van 's werelds vacatures nergens worden gepubliceerd. Je moet in het echte kanaal zitten.

Er is naar verwezen door de ANIMATION CAREER REVIEW van de Amerikaanse instelling als een van de 100 beste internationale scholen, die op de 15e plaats van de wereld staan.


Gecertificeerde internationale garantie

Recente onderzoeken tonen aan dat bedrijven bij hun aanwerving tot 70% van de persoonlijke kwaliteiten van de kandidaat zoeken in vergelijking met 30% voor hun academische opleiding en CV's, wat steeds vaker en vooral in deze branche gebeurt. Ze zullen zoeken naar wat je voor hen kunt doen in bedrijven, niet naar wat je hebt gestudeerd. Wij zijn het enige centrum in Spanje en hebben als eerste in Europa vier goedkeuringen van dit type in de sector: het geautoriseerde opleidingscentrum van NewTek, Luxology / het gecertificeerde geautoriseerde trainingscentrum, het door Houdini erkende trainingscentrum en Official Partner Academic door EPIC GAMES, om de krachtige softwarepakketten NewTek's LightWave3D, Luxology Mode, SideEffects, Houdini en de krachtige engine van render-Engine of Videogames Unreal Engine. We waren ook geautoriseerd door Techimage om de rendering-software "RenderMan" van Pixar te leveren. Wij zijn een centrum dat wordt bekrachtigd door Autodesk en Avid om respectievelijk Maya, 3D Studio Max en Avid te onderwijzen. Allemaal certificaten met een internationale garantie in de service voor alle gebruikers.


Beurzen en financiering

We kunnen u helpen door de kosten te splitsen. U kunt een verzoek indienen om een ​​persoonlijk betalingsplan op te stellen. We kunnen aanpassen volgens de training die u kiest voor een maandelijks abonnement dat bij u past.

We kunnen ook meer maanden helpen met bankfinanciering (met verschillende entiteiten) en helpen met de verwerking en het papierwerk. Je krijgt kleinere kosten voor meer maanden financiering en dit kan interessant zijn om toegang te krijgen tot de training.

Vind uw opleidingsbeurs in verschillende publieke en private entiteiten, nationaal, regionaal of internationaal en vraag naar de documenten waar ze om vragen, wij zullen u helpen met de procedures. We hebben momenteel een speciale promotie voor onze master en cursussen. De vereiste om toegang te krijgen, is de werkloosheidsuitkering ontvangen.

Training, net als elk ander product of elke andere dienst, kan bundels hebben voor trainingsgroepen en / of meer training met hetzelfde budget. Als u met vrienden, familie, enz. Komt, kunnen wij u een speciale aanbieding voor een aangepaste groep maken.


Werk in de industrie

Met deze training is het professionele veld dat zich opent zeer gevarieerd en levensvatbaar, waar de wereldwijde vraag van de markt met de toekomstige professionals echt verbonden is. Met je demo-reel kun je je vaardigheden demonstreren, ongeacht je leeftijd, ervaring of niveau van studies waarbij het belangrijkste is de kwaliteit die kan worden aangetoond door het werk dat ze hebben gedaan.

Onze studenten worden op verschillende manieren geconfronteerd met de professionele markt:

  • Lokale en nationale bedrijven, studio's en productiebedrijven
  • Grote bedrijven, grootformaatstudies en internationale producenten
  • Oprichting van eigen bedrijven voor audiovisuele diensten en grafische vormgeving
  • Zelf werk in freelance-modus, voor verschillende klanten lokaal of internationaal.

Visa voor buitenlanders

Als u een buitenlandse student bent, helpen wij u met het VISA. U hoeft ons alleen maar te e-mailen over het papierwerk voor verwerking. In elk land werkt het op een vergelijkbare manier, hoewel met enkele verschillen. Het meest interessante is dat u de ambassade of het consulaat in uw land van herkomst benadert en om het papierwerk vraagt ​​dat u nodig heeft.

In het algemeen kunnen de meeste studenten zonder visum tot 90 dagen in Spanje verblijven, hoewel er enkele landen zijn waarmee het moet worden verwerkt, ongeacht de duur van het verblijf in Spanje.

Een studentenvisum is vereist voor onderzoeken in Spanje wanneer deze langer zijn dan 90 dagen.

Een studentenvisum is vereist voor mensen uit bepaalde landen, ongeacht de dagen die in Spanje zullen gebeuren.

De vereisten, procedures en duur variëren van land tot land. Daarom is het belangrijk om jezelf vooraf te informeren bij de dichtstbijzijnde Spaanse ambassade of het consulaat. Het is ook noodzakelijk dat u ervoor zorgt dat u over alle benodigde informatie beschikt voor uw specifieke situatie. Dit zouden de te volgen stappen zijn:

  1. Ga naar de Spaanse ambassade of het consulaat in het land van herkomst. Zij zullen u voorzien van alle informatie over de vereisten voor het aanvragen en verkrijgen van het studentenvisum. Het is belangrijk om minstens 60 dagen voor de geplande startdatum contact op te nemen met de Ambassade omdat er een bepaalde tijd is om visumaanvragen te verwerken.
  2. Vraag de benodigde documenten, nieuwsbrieven en formulieren aan.
  3. Schrijf je in voor de cursus of master van je keuze.

Zodra de registratie is gedaan, vraagt ​​u via e-mail een inschrijvingsbewijs aan om het studentenvisum en de presentatie ervan bij de ambassade of het consulaat te verkrijgen.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

Universal Arts School

Bestudeer animatie zoals in een echte productieomgeving. Het doel van deze cursus is om je te leren werken in het creatieve veld om op professioneel niveau elk soort werk ... [+]

Bestudeer animatie zoals in een echte productieomgeving.

Het doel van deze cursus is om je te leren werken in het creatieve veld om op professioneel niveau elk soort werk te produceren met betrekking tot karakteranimatie gericht op de entertainmentindustrie.

Voor wie is het?

Het is gericht op zowel professionals in het veld en mensen die een carrière willen opbouwen op het gebied van Animatie en / of Productie CGI. Deze training is voor zowel afgestudeerden als niet-afgestudeerden, omdat het een volledig autonome en empirische training is in een nieuwe professionele sector. Met deze training verkrijgt de persoon de professionele categorie van Tekenanimator die kan werken in Film, Shorts, Reclame, Videogames, etc. Er zijn geen vereisten, je begint op niveau 0 en is bedoeld voor alle doelgroepen.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles Spanje Valencia
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Universal Arts School

Maak een film met VFX Hollywood-stijl. Het doel van de cursus is dat je een specialist of artiest in de richting en creatie van films in digitaal formaat wordt. Het doel ... [+]

Maak een film met VFX Hollywood-stijl.

Het doel van de cursus is dat je een specialist of artiest in de richting en creatie van films in digitaal formaat wordt. Het doel is om een ​​professionele korte filmopname te maken met visuele effecten, professionele camera's op een chromoscherm te gebruiken en deze vanaf het begin tot het postproductieproces te ervaren.

Voor wie is het?

Het is bedoeld voor professionals in het veld, potentiële regisseurs en nieuwe filmmakers die geïnteresseerd zijn om meer over digitale film te leren op een meer technische en praktische manier. Mensen die willen creëren in de zevende kunst en een professionele carrière opbouwen in regisseren en creëren van film in digitaal formaat. Deze training is voor zowel afgestudeerden als niet-afgestudeerden, omdat het een volledig autonome en empirische training in een nieuw professioneel veld is. Met deze training verkrijgt de persoon een professionele categorie, hetzij als directeur, supervisor van Multiformat Digital Film (film, modefilms, spots en korte film). Er zijn geen vereisten, je begint op niveau 0 en het is bedoeld voor alle doelgroepen.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles Spanje Valencia
September 2019
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Universal Arts School

Je dromen vormgeven. In elke film, videogame, reclamestuk ... is conceptuele kunst een fundamenteel stuk. Alle volgende ontwerpen zijn gebaseerd op dit eerdere werk van c ... [+]

Je dromen vormgeven.

In elke film, videogame, reclamestuk ... is conceptuele kunst een fundamenteel stuk. Alle volgende ontwerpen zijn gebaseerd op dit eerdere werk van conceptartiesten en illustratoren. Leer te werken in het creatieve veld om op professioneel niveau elk type werk met betrekking tot ontwerp en Concept Art te produceren. Beëindig de training door een competitieve en aantrekkelijke portfolio te presenteren, klaar om werk te vinden in de industrie.

Voor wie is het?

Het is gericht op zowel professionals in het veld en mensen die een professionele carrière willen opbouwen op het gebied van Concept Art and Illustration. Deze Masterclass is bedoeld voor iedereen die zijn vaardigheden verder wil ontwikkelen en zijn werkmethodiek wil uitbreiden, buiten de tool of software om. Deze training is voor zowel afgestudeerden als niet-afgestudeerden, omdat het een volledig autonome en empirische training in een nieuw professioneel vakgebied is. Met deze training verkrijgt de persoon de professionele categorie van Concept Artist of illustrator die kan werken aan Film, Shorts, Reclame, Videogames, enz. Er zijn geen vereisten, je begint op niveau 0 en het is bedoeld voor alle doelgroepen.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles Spanje Valencia
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Universal Arts School

Digitaal extreem beeldhouwen. Leer te werken in de modus "Beeldhouwen" om de meest complexe en gedetailleerde 3D-modellen op de markt te maken. Je kunt dit krachtige prog ... [+]

Digitaal extreem beeldhouwen.

Leer te werken in de modus "Beeldhouwen" om de meest complexe en gedetailleerde 3D-modellen op de markt te maken. Je kunt dit krachtige programma alleen gebruiken of combineren met andere 3D-pakketten, waarmee je de kracht van creatie exponentieel kunt implementeren.

Voor wie is het?

Het is gericht op zowel professionals in het veld en mensen die een professionele carrière willen opbouwen op het gebied van Digital Sculpting en CGI Production. Met deze training ga je professioneel aan de slag met Zbrush als een artiest (bioscoop, videogames, shorts, advertenties, enz.). Er zijn geen vereisten, je begint op niveau 0 en het is bedoeld voor alle doelgroepen.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles Spanje Valencia
September 2019
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Universal Arts School

Leer uw videogames uit te rusten met kunstmatige intelligentie. Leer programmeren binnen de meest gebruikte videogamemotoren op de markt, UNREAL ENGINE en UNITY. Je leert ... [+]

Leer uw videogames uit te rusten met kunstmatige intelligentie.

Leer programmeren binnen de meest gebruikte videogamemotoren op de markt, UNREAL ENGINE en UNITY. Je leert en / of verdiept je in talen als JavaScript, C, HTML, PHP, MySQL, Three.js en C #. In deze master van 8 maanden worden alle delen van het Videogames-programma diepgaand geleerd en bereid je je voor om een ​​eindproject te presenteren.

Voor wie is het?

Deze cursus is bedoeld voor professionals in de sector, maar ook voor mensen die een professionele carrière willen opbouwen in de sector van de videospellen. Deze training is voor zowel afgestudeerden als niet-afgestudeerden, omdat het een volledig autonome en empirische training is in een nieuwe professionele sector. Met deze training krijgt de persoon een nieuwe professionele categorie als een multiplatform videogameprogrammeur. Er zijn geen vereisten, je begint op niveau 0 en het is bedoeld voor alle doelgroepen.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles Spanje Valencia
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Universal Arts School

De meest complete opleiding voor het maken van videogames. Leer industrietechnieken om fantastische werelden te creëren, raceauto's te ontwerpen, legendarische helden en ... [+]

De meest complete opleiding voor het maken van videogames.

Leer industrietechnieken om fantastische werelden te creëren, raceauto's te ontwerpen, legendarische helden en schurken te maken of sportwedstrijden voor te bereiden, maar ook om ze tot leven te brengen en ze in een videogame op te nemen.

Voor wie is het?

Het is gericht op zowel professionals in het veld en mensen die een carrière willen opbouwen op het gebied van Animatie en / of Productie CGI. Deze training is voor zowel afgestudeerden als niet-afgestudeerden, omdat het een volledig autonome en empirische training in een nieuw professioneel vakgebied is. Met deze training verkrijgt de persoon de professionele categorie van CG-artiest die kan werken aan film, shorts, adverteren, videogames, enz. Er zijn geen vereisten, je begint op niveau 0 en is bedoeld voor alle doelgroepen.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles Spanje Valencia
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands