Lees de Officiële Beschrijving

De University of Findlay is een flexibel, toekomstgericht instituut dat voortdurend op zoek is naar manieren om studenten en de gemeenschap beter van dienst te zijn. In de snelle wereld van vandaag past Findlay voortdurend programma's en onderwijsmethoden aan om te voldoen aan de behoeften van de huidige studenten die zich voorbereiden op de loopbaan van morgen.

Onderwijs aan de universiteit van Findlay wordt aangeboden in formaten die studenten van alle leeftijden en hun onder tijdsdruk staande levensstijl tegemoet komen. Naast traditionele weekdaglessen biedt Findlay cursussen 's nachts, in het weekend en online.

De University of Findlay heeft bijna 60 majors die leiden tot baccalaureaatdiploma's en biedt acht master's degrees, een arts voor de farmacie en een arts voor fysiotherapie. Ongebruikelijke en goed erkende programma's omvatten hippische studies, pre-diergeneeskunde (optie diergeneeskunde / pre-diergeneeskunde), nucleaire geneeskunde technologie, ergotherapie en fysiotherapie, evenals milieu-, veiligheids- en bedrijfsgezondheidsmanagement.

Afgestudeerde programma's omvatten een meester in kunst in het onderwijs, een meester in de kunsten in het onderwijzen van Engels als een tweede taal (TESOL) en tweetalig onderwijs, een meester in bedrijfskunde, een meester in atletiektraining, een meester in ergotherapie, een meester in physician assistant, een master in medische informatica en een master of science op het gebied van milieu, veiligheid en gezondheidsmanagement, evenals de arts van de farmacie en arts voor fysiotherapie.

Tweedegraads afrondingsprogramma's die leiden tot een bachelordiploma worden volledig online aangeboden: bedrijfsbeheer en milieu-, veiligheids- en gezondheidsmanagement. De MBA, master of science in milieu-, veiligheids- en gezondheidsmanagement en master of arts in education worden ook volledig online aangeboden naast lessen die op de campus worden gegeven.

.

Bijna 3.700 studenten zijn ingeschreven bij Findlay, met meer dan 2.700 studenten en bijna 1.000 afgestudeerde studenten. Ongeveer 1300 studenten wonen op de campus in huisvesting van de universiteit.

Ongeveer 340 fulltime en part-time docenten leren reguliere en online lessen, met een student-naar-faculteit ratio van 15: 1.

De University of Findlay omvat meer dan 388 hectare, inclusief de 73 hectare grote hoofdcampus en zes niet-campusfaciliteiten. Klik hier voor een volledige lijst met universiteitsfaciliteiten.

Er zijn mogelijkheden voor het leren van leiderschap en interpersoonlijke vaardigheden buiten het klaslokaal. Studenten kunnen deelnemen aan bijna 100 studentenorganisaties, waaronder speciale interesseclubs, studentenmedia, studentenregering, groepen podiumkunsten, serviceclubs, academische ereteams, spirituele levensgroepen en Griekse studentenverenigingen en -verenigingen. Clubsporten en 28 intramurale sporten houden de competitieve geest levend op de campus.

De schone kunsten floreren op de campus met een verscheidenheid aan theaterproducties, kunstexposities en vocale en instrumentale muziekconcerten die creatieve winkels en trainingen voor studenten bieden, maar ook dienen als een bron van culturele verrijking voor de gemeenschap.

De University of Findlay neemt deel aan 24 intercollegiale sporten: 10 heren (honkbal, basketbal, langlaufen, voetbal, golf, indoor en outdoor circuit, voetbal, zwemmen en duiken, tennis en worstelen); 12 dames (basketbal, cheerleading, cross country, dance team, golf, lacrosse, softbal, voetbal, zwemmen en duiken, tennis, indoor en outdoor baan en volleybal); en twee gemengde sporten, western en Engels paardrijden.

De University of Findlay is lid van de National Collegiate Athletic Association (NCAA) Division II en neemt deel aan de Intercollegiate Athletic Conference (GLIAC) van de Grote Meren. Beide hippische teams zijn lid van de Intercollegiate Horse Show Association.

De universiteit van Findlay bevindt zich in Findlay, Ohio, een kleine stad die aangenaam en vooruitstrevend is. Findlay is door Demographics Daily een 'droomstad' genoemd en het werd door Site Selection Magazine herhaaldelijk uitgeroepen tot een van de top 10 'micropolitan'-gebieden (kleine steden) in de VS. Findlay is de enige stad in Ohio die drie keer op rij is uitgeroepen tot een van de 100 beste gemeenschappen voor jonge mensen door America's Promise Alliance, een organisatie die is opgericht door Colin Powell.

UF is geaccrediteerd door de Higher Learning Commission en de nationale accreditatieorganisaties voor atletische trainingen, natuurwetenschappelijke wetenschap en bescherming, nucleaire geneeskunde, ergotherapie, farmacie, fysiotherapie, physician assistant, sociaal werk en lerarenopleiding. UF's programma's zijn geautoriseerd door de Ohio Board of Regents.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

The University of Findlay

De online Master of Science in de gezondheidszorg informatica opleiding aan de Universiteit van Findlay is gebaseerd op de wetenschap achter elektronische medische dossie ... [+]

Master of Science in Gezondheid Informatica

&nbsp

De online Master of Science in de gezondheidszorg informatica opleiding aan de Universiteit van Findlay is gebaseerd op de wetenschap achter elektronische medische dossiers. Medische informatica is het veld dat bepaalt hoe de gezondheid van informatie technisch wordt vastgelegd, overgedragen en gebruikt. Medische informatica richt zich op informatie-systemen, informatica principes en informatietechnologie als het wordt toegepast op het continuüm van de gezondheidszorg. Het is een geïntegreerd discipline met specialistische gebieden, waaronder:

Beheer van de wetenschap Beheer van engineering principes Gezondheidszorg en de volksgezondheid Patiëntveiligheid Informatica Computer technologie ... [-]
Verenigde Staten Findlay
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

MA

The University of Findlay

De master of arts van de University of Findlay in TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) helpt je om een ​​deskundige taalleraar / beoefenaar te worden. ... [+]

Master in TESOL / Tweetalig onderwijs

De master of arts van de University of Findlay in TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) helpt je om een ​​deskundige taalleraar / practitioner te worden en je voor te bereiden op educatieve leiderschapsposities binnen een tweede of vreemde taal en tweetalige onderwijsprogramma's.

De University of Findlay biedt een stevige basis in:

taalwetenschap Tweede taalverwerving Pedagogiek Methodologie Curriculum ontwerp Aanslag Meertalig / multicultureel onderwijs

Onze afgestudeerden zijn niet alleen goed voorbereid op de arbeidsmarkt van vandaag en / of het nastreven van geavanceerde studie in TESOL / tweetalig onderwijs, maar ook als leden in regionale, nationale of internationale TESOL-organisaties. Of het nu uw doel is om met kinderen of volwassenen te werken (in het binnenland of in het buitenland), of als u van plan bent om uw opleiding in hogere mate te volgen, wij hebben een programma dat is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.... [-]

Verenigde Staten Findlay
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

The University of Findlay

De Master of Science in Environmental, is Veiligheid en Gezondheid Management (ESH) graad ontworpen om afgestudeerden te voorzien van de benodigde vaardigheden om leiding ... [+]

Master's Degree in Milieu, Veiligheid en Health Management

&nbsp

Ben jij een werkende professionele of recent afgestudeerd? Een besluit-maker in uw organisatie? Beleidsgericht en analytisch? Moeten online lessen om uw schema te passen?

De Master of Science in Environmental, is Veiligheid en Gezondheid Management (ESH) graad ontworpen om afgestudeerden te voorzien van de nodige vaardigheden om leidinggevende beslissingen te nemen en het voortouw nemen bij milieu, veiligheid en gezondheid op het werk (ESH) carrière. Het programma combineert wetenschap, techniek, beleid en business concepten om studenten voor te bereiden op vijf gebieden:

1 Business Kennis:. Understanding executive, strategische en operationele business concepten als ze van toepassing zijn op problemen ESH; ... [-]

Verenigde Staten Findlay
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Findlay

De Universiteit van Findlay's Master of Science in de Toegepaste Veiligheid en Analytics richt zich op geavanceerde cursussen in leiderschap en technologie, met name big ... [+]

Bereid je voor op een leidende rol in de technologie met een Master of Science in Applied Analytics Veiligheid en van de Universiteit van Findlay.

De Universiteit van Findlay's Master of Science in Applied Veiligheid en Analytics richt zich op geavanceerde cursussen in leiderschap en technologie, in het bijzonder big data en cyberveiligheid, en kan binnen twee jaar worden voltooid.

Hoe zal een Master of Science in Applied Veiligheid en Analytics je carrière te verbeteren? Deze graad is ontworpen om uw huidige IT-kennis op het gebied van veiligheid en big data analytics te verbeteren, evenals het uitbreiden van uw zakelijke vaardigheden in de boekhouding, financiën, project management en het algemene management en leiderschap van informatie en technologie. ... [-]
Verenigde Staten Findlay
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Overview of The University of Findlay

Dr. Ahmed El Zayaty - MBA

John Guagenti - Business Major/MBA

Graduate TESOL/Bilingual Education

Nkiru Georgiana Ujomu - Master of Environmental Safety and Health Management

Environmental, Safety and Occupational Health

Dr. Tim Murphy - Associate Professor and Chair of Environmental, Safety, and Health Management

UF International Discussion

The University of Findlay
Address
1000 North Main Street
45840 Findlay, Ohio, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 419-434-5507