The University of Findlay

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

The University of Findlay is een flexibele, toekomstgerichte instelling die constant op zoek is naar manieren om studenten en de gemeenschap beter van dienst te zijn. In de snelle wereld van vandaag past Findlay voortdurend programma's en lesmethoden aan om te voldoen aan de behoeften van huidige studenten die zich voorbereiden op de carrière van morgen.

Onderwijs aan The University of Findlay wordt aangeboden in formaten die geschikt zijn voor studenten van alle leeftijden en hun tijdsdruk. Naast traditionele lessen op weekdagen, biedt Findlay cursussen 's nachts, in het weekend en online.The University of Findlay heeft bijna 60 majors die leiden tot baccalaureaatgraden en biedt acht masterdiploma's, een doctor in de farmacie en een arts in fysiotherapie. Ongewone en algemeen erkende programma's zijn onder meer hippische studies, pre-diergeneeskunde (optie diergeneeskunde / pre-veterinaire geneeskunde), technologie voor nucleaire geneeskunde, ergotherapie en fysiotherapie, evenals milieu-, veiligheids- en bedrijfsgezondheidsbeheer.

Afgestudeerde programma's omvatten een meester in kunst in het onderwijs, een meester in de kunsten in het onderwijzen van Engels als een tweede taal (TESOL) en tweetalig onderwijs, een meester in bedrijfskunde, een meester in atletiektraining, een meester in ergotherapie, een meester in physician assistant, een master in medische informatica en een master of science op het gebied van milieu, veiligheid en gezondheidsmanagement, evenals de arts van de farmacie en arts voor fysiotherapie.

Tweegraads voltooiingsprogramma's die leiden tot een bachelordiploma worden volledig online aangeboden: bedrijfsbeheer en milieu-, veiligheids- en gezondheidsbeheer. De MBA, master of science in milieu-, veiligheids- en gezondheidsmanagement en master of arts in het onderwijs worden ook volledig online aangeboden naast lessen op de campus.


Bijna 3.700 studenten zijn ingeschreven bij Findlay, met meer dan 2.700 studenten en bijna 1.000 afgestudeerde studenten. Ongeveer 1300 studenten wonen op de campus in huisvesting van de universiteit.

Ongeveer 340 fulltime en part-time docenten leren reguliere en online lessen, met een student-naar-faculteit ratio van 15: 1.

The University of Findlay omvat meer dan 388 hectare, waaronder de 73 hectare grote hoofdcampus en zes faciliteiten buiten de campus. Klik hier voor een volledige lijst met universitaire voorzieningen.

Er zijn mogelijkheden voor het leren van leiderschap en interpersoonlijke vaardigheden buiten het klaslokaal. Studenten kunnen deelnemen aan bijna 100 studentenorganisaties, waaronder speciale interesseclubs, studentenmedia, studentenregering, groepen podiumkunsten, serviceclubs, academische ereteams, spirituele levensgroepen en Griekse studentenverenigingen en -verenigingen. Clubsporten en 28 intramurale sporten houden de competitieve geest levend op de campus.

De schone kunsten floreren op de campus met een verscheidenheid aan theaterproducties, kunstexposities en vocale en instrumentale muziekconcerten die creatieve winkels en trainingen voor studenten bieden, maar ook dienen als een bron van culturele verrijking voor de gemeenschap.The University of Findlay neemt deel aan 24 intercollegiale sporten: 10 heren (honkbal, basketbal, langlaufen, voetbal, golf, binnen- en buitenbaan, voetbal, zwemmen en duiken, tennis en worstelen); 12 vrouwen (basketbal, cheerleading, cross country, dansteam, golf, lacrosse, softbal, voetbal, zwemmen en duiken, tennis, indoor en outdoor track en volleybal); en twee gemengde sporten, western en Engels paardrijden.

The University of Findlay is lid van de National Collegiate Athletic Association (NCAA) Division II en neemt deel aan de Great Lakes Intercollegiate Athletic Conference (GLIAC). Beide ruiterteams zijn lid van de Intercollegiate Horse Show Association.

The University of Findlay is gevestigd in Findlay, Ohio, een kleine stad die aangenaam en vooruitstrevend is. Findlay is door Demographics Daily uitgeroepen tot "droomstad" en is door Site Selection Magazine herhaaldelijk uitgeroepen tot een van de top 10 "micropolitan" -gebieden (kleine steden) in de VS. Findlay is de enige stad in Ohio die door de America's Promise Alliance, een organisatie die is opgericht door Colin Powell, drie keer achter elkaar is uitgeroepen tot een van de 100 beste gemeenschappen voor jongeren.

UF is geaccrediteerd door de Higher Learning Commission en de nationale accreditatieorganisaties voor atletische trainingen, natuurwetenschappelijke wetenschap en bescherming, nucleaire geneeskunde, ergotherapie, farmacie, fysiotherapie, physician assistant, sociaal werk en lerarenopleiding. UF's programma's zijn geautoriseerd door de Ohio Board of Regents.

Locaties

Findlay

The University of Findlay

Address
1000 North Main Street
45840 Findlay, Ohio, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 419-434-5507

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden