University of West Georgia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Aan de University of West Georgia zijn we bezig met het transformeren van levens en veranderende perspectieven. Van succes in de klas en gekozen carrièregebieden tot succes op het atletiekveld en de totale universiteitservaring, UWG heeft meer dan 1100 fulltime faculteits- en personeelsleden die erop zijn gericht u te helpen slagen.

Meer dan 12.000 studenten die een bachelor- en een universitair diploma behalen, schrijven zich elk jaar in bij UWG . Studenten genieten van een complete levensloop op de campus van Carrollton, waaronder woonhuis wonen, intercollegiate atletiekwedstrijden en mogelijkheden om deel te nemen aan meer dan 150 studentenorganisaties.

De University of West Georgia is door The Princeton Review uitgeroepen tot een van de beste Southeastern Colleges en een van Amerika's beste waardecolleges en biedt uitzonderlijke academische kwaliteit. De 86 studieprogramma's omvatten 43 op het bachelorniveau, 29 op het niveau van de master en specialist, vier op doctoraalniveau en acht op certificaatniveau. Online cursussen zijn beschikbaar voor zowel niet-gegradueerde als afgestudeerde studenten op zoek naar flexibiliteit in tijd en locatie.

UWG is de thuisbasis van het eerste Honours College van de staat, compleet met een honourscurriculum. De Advanced Academy of Georgia van de universiteit is een van de slechts 12 Amerikaanse programma's waarmee begaafde middelbare schoolstudenten gelijktijdig school- en hogeschoolkrediet kunnen verdienen terwijl ze op een campus wonen in een voltijds woonprogramma.

UWG is geaccrediteerd door de Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools (1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097; 404-679-4501) en tal van academische programma's hebben erkenning gekregen van andere prestigieuze instanties.

114896__SB_0121.jpg

Mission Statement

De missie van de University of West Georgia ( UWG ) is om studenten, docenten en personeel in staat te stellen hun volledige potentieel te realiseren door middel van academische betrokkenheid, ondersteunende diensten, professionele ontwikkeling en een zorgzame, studentgerichte gemeenschap. UWG zich in voor academische excellentie en voor betrokkenheid van de gemeenschap door hoogwaardige undergraduate, graduate en community-programma's aan te bieden op de campus, buiten de campus en online.

UWG , een charterlid van het University System of Georgia (USG), is een veelomvattende SACSCOC level VI, openbare universiteit, gevestigd in West Georgia met meerdere educatieve sites en een sterke virtuele aanwezigheid. UWG ondersteunt studenten bij het voltooien van hun diploma's in relevante programma's, het waarderen van vrije kunsten en professionele voorbereiding. Door middel van effectief en innovatief onderwijs, ervaringsleren, studiebeurzen, onderzoek, creatieve inspanningen en openbare dienstverlening stelt UWG afgestudeerden ertoe om zich bezig te houden met en kennis te ontdekken. UWG zet zich in om voort te bouwen op de bestaande sterke punten en om onderscheidende academische, onderzoeks- en co-curriculaire programma's en diensten te ontwikkelen die inspelen op economische ontwikkeling en regionale, staats- en wereldwijde behoeften identificeren, waardoor alumni op verantwoorde en creatieve wijze kunnen bijdragen aan een complex wereldwijd 21e eeuws maatschappij.

Visie

De University of West Georgia streeft ernaar om de best omvattende universiteit van Amerika te zijn - gezocht als de beste plaats om te werken, te leren en te slagen!

waarden

De institutionele missie en de dagelijkse werking van de University of West Georgia worden geleid door onze waarden die onze visie ondersteunen om de beste plaats te zijn om te werken, te leren en te slagen.

De waarde van prestatie is duidelijk in onze toewijding aan het academische en sociale succes van onze studenten, personeel en faculteit.

De waarde van zorgzaamheid is evident in onze consistente bezorgdheid en aandacht voor onze studenten, medewerkers en faculteiten, alsook voor de grotere gemeenschappen waarin we leven en die we dienen.

De waarde van samenwerking is duidelijk in onze toewijding aan gedeeld bestuur, teamwork en een coöperatieve geest die onze interacties met studenten, medewerkers en faculteiten en de gemeenschappen die we dienen vormgeven.

De waarde van inclusiviteit blijkt uit onze toewijding om onze diversiteit, onze collaboratieve geest te vieren en een gastvrije campus te creëren die emotioneel en fysiek veilig is voor iedereen.

De waarde van innovatie blijkt duidelijk uit onze toewijding aan het bevorderen van een leeromgeving waarin nieuwe methoden en ideeën die consistent zijn met onze visie en missie worden gerespecteerd en beloond.

De waarde van integriteit komt tot uiting in onze toewijding aan strikte ethische normen in onze klaslokalen en kantoren, in ons gedrag ten opzichte van elkaar en in dienst van onze gemeenschappen.

De waarde van duurzaamheid is duidelijk zichtbaar in onze verplichting om een ecologisch evenwicht te handhaven in onze planning en activiteiten die toekomstige generaties in staat stellen dezelfde of betere kwaliteit van succeskansen te bieden aan hun werknemers en studenten.

De waarde van wijsheid komt tot uiting in onze toewijding aan onderwijzen en leren waarbij kennis wordt benadrukt met het doel de levens van onze medewerkers en studenten positief te transformeren, en de wereld waarin we leven te verbeteren.

Geschiedenis van UWG

Van zijn bescheiden begin als een landbouw en mechanische school in 1906 tot een toonaangevende universiteit, de geschiedenis van de University of West Georgia is rijk aan kennis en groei.

De vierde landbouw- en machinetuin van het district in Carrollton opende zijn deuren naar aanleiding van een oproep voor 'meer realistische onderwijsprogramma's voor plattelandsjongeren' van 13 tot en met 21. De locatie van de voormalige Bonner-plantage werd gekozen als locatie en 110 leerlingen volgden in 1908 .

Toen de samenleving veranderde, veranderden ook de onderwijsprioriteiten van Georgië en de natie. Tegen 1933 waren zeven van de A

De evolutie zette zich voort toen West-Georgia in 1957 een instituut van vier jaar werd. Op dat moment waren er 589 studenten ingeschreven. In 1971 was de inschrijving toegenomen tot meer dan 6.000 studenten. In de herfst van 1996 werd het college een universiteit, de State University of West Georgia . Het werd eenvoudig de University of West Georgia in 2005 en verleende zijn eerste Ph.D. in 2012.

De fysieke omgeving van de universiteit is ook gegroeid. Recente toevoegingen zijn onder meer een hypermodern verpleeggebouw, Centre Pointe Suites en het woon- en eetcomplex van East Commons. Ingram Library is onlangs gerenoveerd en UWG Newnan verhuist in 2015 naar zijn nieuwe locatie in het historische ziekenhuis Newnan Hospital.

UWG schrijft zich vandaag in voor meer dan 12.000 studenten en biedt meer dan 85 studieprogramma's aan via het College of Arts and Humanities, het College of Social Sciences, het College of Science and Mathematics, het Richards College of Business, het College of Education and the School van verpleging. Het Honours College biedt nog steeds intensieve studiekeuzes voor hoog presterende studenten. De Advanced Academy of Georgia staat buitengewone middelbare school junioren en senioren toe om te wonen en te studeren op de campus terwijl ze hun middelbare school afstudeerbehoeften voltooien. UWG Newnan biedt kernlessen, volledige bachelors en een graduate studie. Graduate study in business is beschikbaar in Douglasville. Cursussen zijn ook beschikbaar voor studenten in de buurt en ver weg via UWG Online. De universiteit verleent graden op het niveau van de bachelor, master, specialist en doctoraat.

De West Georgia Foundation , en programma's zoals het Jaarfonds, profiteren van beurzen, facultaire ontwikkeling, geavanceerde technologie en meer. Het strategische plan, ontwikkeld in 2014, biedt een structuur en routekaart voor het bereiken van studentensucces, academisch succes, partnerschapsucces en operationeel succes - en stelt de universiteit in staat om de effectiviteit ervan op elk kritiek gebied te meten. De missie en waarden begeleiden de institutionele cultuur. UWG streeft ernaar om niet minder dan de best omvattende universiteit van de natie te worden, de meest gewilde plek om te werken, te leren en te slagen.

Locaties

Carrollton

University of West Georgia

Address
1601 Maple St, GA
30118 Carrollton, Georgië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 678-839-5000

Opleidingen

Deze school biedt ook: