College of Engineering and Mathematical Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het College of Engineering and Mathematical Sciences (CEMS) is samengesteld uit een constellatie van briljante en levendige afdelingen en programma's. Onze interdisciplinaire aanpak bereidt afgestudeerden voor leidinggevende functies, terwijl het cultiveren van een diverse gemeenschap van geleerden. Het is onze missie om de staat Vermont bieden een intellectuele bron voor technologisch gedreven economische groei en tot engineering, informatica en wiskunde als beroepen in dienst aan de mensheid te bevorderen.

College Mission + Profiel

CEMS is de thuisbasis van één school - De School of Engineering - en twee afdelingen - De afdeling Informatica en de Faculteit Wiskunde en Statistiek. CEMS docenten en studenten zijn actief betrokken bij on-campus transdisciplinaire programma's, waaronder Vermont Complex Systems Center, Vermont Geavanceerde Computing Core (VACC) en de Integratieve Graduate Onderwijs en Vorming programma (IGERT). Onze gehele staat community outreach programma's te bereiken K-12 docenten en studenten en onder andere The Governor's Institute of Vermont en FIRST Robotics.

Welkom van Dean Luis Garcia

Welkom op het College of Engineering en Mathematical Sciences (CEMS) bij UVM. Je hebt een veld van studie die u zal toelaten om de toekomst van onze wereld vorm gekozen als samenleving geconfronteerd steeds grotere uitdagingen, zoals het gebruik van onze beperkte middelen efficiënter, het verminderen van het menselijk ras voetafdruk op de planeet, en het ontwikkelen van nieuwe en krachtiger computing-tools die ons toelaten om problemen sneller en efficiënter oplossen. Als lid van de CEMS gemeenschap leert u vaardigheden die u zullen helpen ontwikkelen tot een Topnotch STEM denker en professioneel.

CEMS is een hechte gemeenschap waar studenten leren elkaar en hun docenten te leren kennen. Onze-STEM-georiënteerde scholen binnen een uitgebreide universiteit instelling biedt studenten de mogelijkheid om te profiteren van een holistische graduate en undergraduate ervaring. Naast onze opleidingen bieden wij ook innovatieve certificaat programma's waarop de kwalificaties die de kwalificaties van een individu op te bouwen en te ondersteunen zijn of haar wens om carrière wijzigingen aan te brengen, te bevorderen binnen een veld, of toegang te krijgen tot een hoger betaalde baan te bieden.

De kruisbestuiving van ideeën is alleen mogelijk in een instelling als CEMS, waar studenten hebben de mogelijkheid om kennis van ondersteunende disciplines binnen en buiten de universiteit te krijgen. Ons doel is om u te voorzien van een unieke ervaring die u toelaat om uw individuele potentieel te maximaliseren, terwijl het u een onderwijs van wereldklasse en vaardigheden. Nogmaals van harte welkom om CEMS.

Locaties

Burlington

University of Vermont - School of Engineering and Mathematical Sciences

Address
College of Engineering and Mathematical Sciences,
109 Votey Hall,
33 Colchester Avenue
,

05405-0156 Burlington, Vermont, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 802-656-3131

Opleidingen

Deze school biedt ook: