University of Tampa - Sykes College of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Sykes College of Business van de Universiteit van Tampa is een toonaangevende particuliere instelling die zich richt op de ontwikkeling van de wereldleiders van morgen. Onze toewijding aan excellentie wordt weerspiegeld in onze AACSB-accreditatie - een erkenning die ons tot de top 5 procent van afgestudeerde business schools wereldwijd plaatst.

Onze innovatieve programma's omvatten de nieuwste tools en technieken, waardoor studenten worden uitgerust met de geavanceerde probleemoplossende en analytische vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in een wereldwijd concurrerende markt. Het college geniet een levendige band met het bedrijfsleven en onze studenten profiteren van enorme ervaringsleren en netwerkmogelijkheden. Binnen onze MBA- en MS-programma's worden tal van concentratieopties aangeboden, waarmee studenten hun talenten kunnen verkennen en hun studie kunnen personaliseren.

Onze faculteitsleden beschikken over een indrukwekkende combinatie van geavanceerde academische referenties en praktische zakelijke ervaring. Ze doen niet alleen uitstekend werk op het gebied van lesgeven en mentoring, maar houden zich bezig met relevant wetenschappelijk en industrieonderzoek. Dit onderzoek houdt ons betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe theorieën en helpt bij onze pedagogische missie.

Sykes College of Business

Het Sykes College of Business is een integraal onderdeel van een 100 hectare grote universiteitscampus in het hart van Tampa. Als een uitgebreide instelling biedt de Universiteit van Tampa een volledig spectrum van middelen, gekwalificeerde faculteit en moderne faciliteiten.
Het Sykes College of Business is een van de beste privéscholen in het zuidoosten die zowel op academisch als op universitair niveau zijn geaccrediteerd door AACSB International-The Association om collegiale scholen voor bedrijven te bevorderen. AACSB International is de belangrijkste organisatie voor bedrijfsaccreditatie die excellentie en voortdurende verbetering van het universitair en universitair onderwijs bevordert.

Wat onderscheidt ons

In het hart van een van de meest levendige zakelijke gemeenschappen van Florida, biedt het Sykes College of Business van de Universiteit van Tampa onderwijs van wereldklasse met een internationale reputatie voor succes.

Aan het Sykes College of Business zijn we trots op de functies die ons onderscheiden in de beste zakelijke programma's ter wereld:

  • Hoogste accreditatie
  • Innovatief curriculum
  • Uitstekende faculteit
  • Ervaringsleren
  • Hightech voorzieningen

Het Sykes College of Business is waar de bedrijfsleiders van morgen - van om de hoek tot ver uit de hele wereld - komen om te leren, zich te ontwikkelen en te netwerken. Hooggekwalificeerde studenten van verschillende leeftijden en achtergronden ontvangen geavanceerde training in een reeks disciplines van faculteitsleden met een impuls aan het bedrijfsleven.

Locaties

Tampa

The University of Tampa - Sykes College of Business

Address
401 W. Kennedy Blvd.
Fairgrounds Building

33606 Tampa, Florida, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 (813) 253-3333

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

AACSB Accredited