University of South Wales Online Programmes through UNICAF

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

UNICAF heeft met de Universiteit van Zuid-Wales samengewerkt om diverse cursussen aan te bieden.

De Universiteit van Zuid-Wales is een van de grootste in het Verenigd Koninkrijk, biedt meer kansen en betere vooruitzichten voor studenten. De universiteit leidt de agenda over een aantal industrieën met faculteiten waaronder:

  • Business and Society
  • Computing, Engineering en Science
  • Creatieve industrieën
  • Levenswetenschappen en Opvoedkunde
UNICAF maakt deel uit van een onderwijsorganisatie (EDEX) met campussen en leercentra op internationale locaties, zoals Cyprus, Griekenland, Roemenië, China en Afrika. UNICAF werkt in samenwerking met een aantal bekende partners zoals de Universiteit van Zuid-Wales bij de levering van transnationale educatie.

Het partnerschap tussen de Universiteit van Zuid-Wales en UNICAF brengt de middelen en mogelijkheden van beide organisaties samen om innovatieve leeroplossingen en -programma's te bieden die volledig online worden geleverd aan de behoeften van een breed scala aan professionals.

UNICAFUNICAF is een van de meest royale beurs programma's beschikbaar. Het programma ondersteunt studenten die in Afrika woonachtig zijn en biedt kansen voor studies naar de online programma's die in samenwerking met de Universiteit van Zuid-Wales worden aangeboden tegen een veel lagere kosten.

Het voornaamste doel van het UNICAF Scholarships Programma is om onderwijs voor betaalbare studenten uit Afrika te verlenen en om Afrikaanse studenten kansen te bieden om geavanceerde academische studies te verrichten en internationaal erkende kwalificaties te verdienen.

De aangeboden programma's hebben een sterke professionele en beroepsfocus geleverd met een internationaal perspectief om ervoor te zorgen dat studenten bereid zijn voor werk op de wereldwijde markt en een rendement op hun onderwijsinvestering ontvangen. UNICAF, als online leveringspartner van de universiteit van Zuid-Wales, maakt de programma's online van de universiteit of via ondersteunde open leren mogelijk, met een moderne e-learning omgeving en persoonlijke student en academisch onderwijs en ondersteuning.

De partners hebben ruime ervaring in het leveren van kwaliteit, innovatief onderwijs en leren en het aanbieden van voortdurende professionele ontwikkeling die een essentieel onderdeel vormt in een Europese strategie om een ​​kwalitatief hoogwaardige HE-ervaring in een klimaat van bezuiniging en zware budgettaire druk te bieden.

De Universiteit van Zuid-Wales is verantwoordelijk voor de academische kwaliteit van de programma's en geeft de diploma's toe.

UNICAF
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Health MSc » Bekijk BA's » Bekijk Law LLM » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

MA Education (Innovation in Learning and Teaching)

Online Campus Voltijd Deeltijd 18 - 24 maanden September 2019 Verenigde Staten New York City Griekenland Athene Roemenië Boekarest Verenigd Koninkrijk Londen Egypte Caïro Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigeria Lagos Somalië Mogadishu Zambia Lusaka Jordanië Irbid Cyprus Cyprus Online +26 more

[+]

Om leerlingen in staat te identificeren, het ontwerp en de onderzoeksactiviteiten die de mogelijkheden voor aanzienlijke zelfsturing onder andere uit te voeren. [-]

MSc

Msc in psychologie

Online Campus Voltijd Deeltijd 18 - 24 maanden September 2019 Verenigde Staten New York City Griekenland Athene Roemenië Boekarest Verenigd Koninkrijk Londen Egypte Caïro Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigeria Lagos Somalië Mogadishu Zambia Lusaka Jordanië Irbid Cyprus Cyprus Online +26 more

Deze unieke cursus stimuleert een verfijnde kritische beoordeling van de huidige belangrijkste debatten in de toegepaste psychologie. [+]

Diepgaand begrip van hoe psychologie kan worden toegepast in reële contexten. PL4S142 - Gezondheidspsychologie 2: gezondheid en welzijn bevorderen PL4S143 - Psychologische antwoorden op maatschappelijke uitdagingen [-]

Videos

UNICAF - is by your side on the road to success

Build your brilliant future you've always dreamed of!

Contact
Bezoekadres
1745 Broadway
New York, New York, 10019 US
Bezoekadres
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athens, Central Athens Regional Unit, GR
Bezoekadres
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

Bucharest, Boekarest, 060754 RO
Bezoekadres
Kemp House, 152 City Road
London, Engeland, EC1V 2NX GB
Bezoekadres
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, Gouvernement Caïro, EG
Bezoekadres
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Greater Accra, GH
Bezoekadres
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4,
Plot 67 Lilongwe,

Lilongwe, Central, MW
Bezoekadres
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis, MU
Bezoekadres
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, NG
Bezoekadres
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, SO
Bezoekadres
Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters),
Longacres

Lusaka, Lusaka, ZM
Bezoekadres
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid Governorate, JO
Bezoekadres
Cyprus Online, CY
Bezoekadres
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusaka, ZM