Lees de Officiële Beschrijving

Wees een leider. Bouwen productieve en medelevend organisaties. Wees een kracht voor positieve verandering in de wereld.

De Universiteit van de School of Management van San Francisco ligt in het epicentrum van de wereldwijde innovatie en kan u helpen de vaardigheden te ontwikkelen om uit te blinken in de huidige dynamische bedrijfsleven, de overheid en non-profit omgevingen. Onze internationaal erkende faculteit hecht waarde aan het leren wat je nodig hebt om te slagen, met inbegrip van de kenmerken van onze opvoeding - sociale rechtvaardigheid en wereldburgerschap.

Waarom de USF School of Management?

Wanneer u lid wordt van de USF School of Management u deelnemen aan een universiteit zich in voor het ontwikkelen van medelevende en productieve leiders.

Onze missie is om je uit te dagen om business en management reimagine tot een meer humane en rechtvaardige wereld te creëren. Wij eisen academische excellentie in dienst van de mensheid. We verbreden uw begrip van de wereldwijde markt van vandaag.

Wij zijn gevestigd in de hart van San Francisco, Een van de meest intense zakelijke ecosystemen in de wereld, die ons in staat stelt om studenten te voorzien van een ongeëvenaarde toegang tot de high tech, biotech, finance, risicokapitaal en ondernemende leiders. Naast de ongeëvenaarde real-world toepassing in je opleiding aan de School of Management, onze student-to-faculteit verhouding 15: 1 voor een zeer betrokken en geïndividualiseerde leerervaring.

We brengen studenten uit de hele wereld voor zowel de academische fundamenten van de hedendaagse ondernemerschap en innovatie, alsmede zuurverdiende ervaring in het bedrijfsleven en inzichten te leren van ondernemers en zakelijke professionals. Onze alumni vertegenwoordigen 117 bedrijven in 50 staten, 9 Amerikaanse gebiedsdelen, en 97 landen over de hele wereld.

Ontdek uitzonderlijke graduate academische programma's, docenten van het hoogste kaliber, en een student en alumni gemeenschap die actief is het veranderen van de wereld van hier. Wij zijn een AACSB geaccrediteerde instelling, het hoogste niveau van de prestatie alleen in het bezit van 5% van de business schools wereldwijd.

Het leven op het USF School of Management

Leven bij USF is meer dan zitten in een klaslokaal. Studenten aan de School of Management genieten van rijke educatieve ervaringen die hen voor te bereiden op de huidige dynamische markt, van real-world consulting projecten en globale immersie programma's om gerenommeerde sprekers en interactie met studenten en alumni-netwerk dat de wereld aan het veranderen is.

School of Management Faculteit

USF School van de faculteit Management zijn toegewijd aan uitstekende onderwijs en worden aangedreven door een dual nadruk op academische discipline en sociale rechtvaardigheid. Onze onderwijzers, hulpverleners en wetenschappers bieden studenten met een schat aan internationale ervaring in het management problemen en praktijken. Hun onderzoek wordt aangewakkerd door intellectuele nieuwsgierigheid en verrijkt door de bijdragen van academici, en de overheid, non-profit en zakelijke leiders uit de hele wereld.

De faculteit zijn gewijd aan innovatief onderzoek en best practices, het creëren van een leeromgeving gekenmerkt door hoge kwaliteit beurs en bewust aandacht aan de maatschappelijke impact van hun werk. Ze dienen onze gemeenschap, onze stad, en onze wereld door redacties, pro bono advies, raden van bestuur, en door middel van service-learning projecten ingebed in hun curriculum.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of San Francisco - School of Management

Krijg uit de eerste hand multiculturele zakelijke ervaring op drie continenten met de USF Master in Global Entrepeneurial Management. ... [+]

Krijg uit de eerste hand multiculturele zakelijke ervaring op drie continenten met de USF Master in Global Entrepeneurial Management.

De USF Master in Global Entrepename Management (MGEM) is ontworpen voor recent afgestudeerden van verschillende academische disciplines. Via deze opleiding bestuderen en observeren de studenten globale en interculturele aspecten van zakelijke beslissingen binnen ondernemende bedrijven.

Dompel jezelf onder in een ongeëvenaarde wereldwijde zakelijke ervaring die je meeneemt naar Barcelona, ​​Taipei en San Francisco om ondernemerschap en management te bestuderen door de lens van de unieke bedrijfscultuur van elke stad.... [-]

Spanje Barcelona Verenigde Staten San Francisco Taiwan Taipei  + 2 Meer
Augustus 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of San Francisco - School of Management

Zet de traditie van USF op het gebied van ethisch leiderschap en ondernemende creativiteit voort en leer de theoretische en praktische vaardigheden die nodig zijn om een ... [+]

Zet de traditie van USF op het gebied van ethisch leiderschap en ondernemende creativiteit voort en leer de theoretische en praktische vaardigheden die nodig zijn om een ​​leider zonder winstoogmerk te worden in de oudste graduate degree-opleiding van de natie voor non-profitorganisatie. Verdien een 12 maanden durende, gespecialiseerde Master of Non-profit Administration in de dynamische setting van het centrum van San Francisco.

De non-profitprogramma's van de Universiteit van San Francisco zijn gebaseerd op belangrijke partnerschappen met niet-gouvernementele organisaties (NGO's), non-profitorganisaties, stichtingen en ondernemers die betrokken zijn bij internationale ontwikkeling en wereldwijde betrokkenheid.... [-]

Verenigde Staten San Francisco
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of San Francisco - School of Management

Het USF MPA-programma geeft prioriteit aan praktische ervaringen die u voorbereiden om het publieke belang aan te pakken door het verzamelen en analyseren van bewijsmater ... [+]

Navigeer door de kruising van de publieke, private en non-profitsectoren. Vertaal theorie in de praktijk en begin beleid te implementeren dat uw gemeenschap ondersteunt.

Het USF MPA-programma geeft prioriteit aan praktische ervaringen die u voorbereiden om het publieke belang aan te pakken door het verzamelen en analyseren van bewijsmateriaal dat essentieel is voor het implementeren van strategieën voor openbare dienstverlening.

Een flexibel lesrooster helpt werkende professionals hun drukke leven in evenwicht te brengen, terwijl kleine klassen een-op-een aandacht en diepere relatieopbouw bevorderen.

De Master of Public Administration (MPA) biedt twee tracks; algemene openbare bestuursspoor en een concentratie van de gezondheidsdienstenadministratie. Het biedt professionals in het midden van de loopbaan en aspirant-managers de gelegenheid geavanceerde managementopleiding te volgen voor een breed scala van organisaties in de publieke sector, de non-profitsector en de gezondheidszorg.... [-]

Verenigde Staten San Francisco
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
21 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of San Francisco - School of Management

De Master of Science in Financial Analysis (MSFA) aan de Universiteit van San Francisco is gericht op het opbouwen van expertise in analyse en beheer van beleggingen. ... [+]

Er is geen stad in de wereld zoals San Francisco. Transformeer uw carrière in de SF Bay Area met de USF Master of Science in Financial Analysis.

Ongeëvenaarde locatie

De USF-locatie kan rechtstreeks van invloed zijn op de resultaten van de carrière . Onze downtown campus plaatst je in het hart van het financiële district van San Francisco. U bouwt uw professionele netwerk op met toonaangevende financiële bedrijven en internationale bedrijven die zich op een steenworp afstand bevinden.

Ervaring van studenten

Ontworpen voor pas afgestudeerden en studenten in de vroege stadia van hun loopbaan, de voltijds MSFA is een programma van anderhalf jaar met een onderzoeksproject of een academische onderdompeling. Lees meer over de studentervaring van MS Financial Analysis.... [-]

Verenigde Staten San Francisco
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 22 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of San Francisco - School of Management

Word een expert in het helpen van bedrijven om succesvol te zijn met informatietechnologie. Verdien je Master of Science in Information Systems aan de Universiteit van Sa ... [+]

Word een expert in het helpen van bedrijven om succesvol te zijn met informatietechnologie. Verdien je Master of Science in Information Systems aan de Universiteit van San Francisco.

Het curriculum van het MSIS-programma is gebaseerd op nationaal goedgekeurde curriculumaanbevelingen van de Association for Information Systems (AIS) en de Association for Computing Machinery (ACM). Het wordt regelmatig bijgewerkt om USF-studenten een concurrentievoordeel te geven voor werk.

Bouw een basis voor succes op lange termijn carrière. Het curriculum van de MS Information Systems- opleiding is gebaseerd op nationaal goedgekeurde curriculumaanbevelingenVerdien je diplo... [-]
Verenigde Staten San Jose
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of San Francisco - School of Management

De USF MS van 12 maanden in ondernemerschap en innovatie is ontworpen om ervoor te zorgen dat afgestudeerden die recent afgestudeerd zijn essentiële vaardigheden en ervar ... [+]

De USF MS van 12 maanden in ondernemerschap en innovatie is ontworpen om ervoor te zorgen dat afgestudeerden die recent afgestudeerd zijn essentiële vaardigheden en ervaringen opdoen om zo goed mogelijk te concurreren in de hedendaagse innovatie-economie en een ondernemerscarrière van Silicon Valley te lanceren.

Doe mee met kleine klassen gemotiveerde studenten, ervaar een hypermodern curriculum en maak gebruik van het innovatie-ecosysteem van Silicon Valley.

Ontwikkel je carrière als een innovatieve leider die een meer humane en rechtvaardige wereld gaat helpen creëren door producten, diensten en nieuwe ondernemingen te ontwikkelen die gemeenschappen overal ter wereld van dienst zijn. ... [-]

Verenigde Staten San Francisco
Augustus 2019
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of San Francisco - School of Management

De lessen in het USF MS in het programma Organisatieontwikkeling zijn gericht op het begrijpen van gedrag op individueel, team- en systeemniveau. ... [+]

Elke organisatie heeft een leider nodig die de wetenschap van verandermanagement begrijpt, evenals de kunst van het begeleiden van mensen, teams, groei en verandering. Word die leider bij USF.

De lessen in het USF MS in het programma Organisatieontwikkeling zijn gericht op het begrijpen van gedrag op individueel, team- en systeemniveau.

Voor elke organisatie die afhankelijk is van haar mensen en hun vermogen om te reageren op en te veranderen, is een expert op het gebied van organisatieontwikkeling van cruciaal belang.

Organisatie Ontwikkeling Degree Programma DetailsTypische lengte van het programma is 21 maanden, met 32 ​​eenheden.Klas... [-]
Verenigde Staten San Francisco
Augustus 2019
Engels
Voltijd
21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

USF School of Management

Salesforce Academic Alliance - University of San Francisco

USF School of Management Downtown Campus
Address
University of San Francisco 101 Howard Street San Francisco, CA
94105 San Francisco, Californië, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 415-422-2221
Address
Barcelona, Catalonië, Spanje
Telefoonnr.
false
Address
San Jose, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
false
Address
Fu Jen Catholic University
Taipei, Taiwan