University of Saint Francis Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom de Universiteit van Sint Franciscus?

Winstpotentieel: USF gelederen 5e voor beste winstvooruitzichten van Indiana scholen. Uitkomsten: 93% van de 2015 afgestudeerden in dienst waren, ingeschreven in educatieve programma's, in het leger of vrijwilligerswerk. Rankings: USF staat in de top 100 tussen regionale Universiteiten (Midwest) volgens US News & World Report. Waarde: Washington Monthly lijsten USF als # 40 in de natie voor de "Best bang voor je geld" in het onderwijs.

"Het was heel belangrijk dat de missie en waarden van de School weerspiegelen mijn eigen. Ik had kunnen kiezen meerdere andere scholen, maar vond de USF programma. Ik hield van mijn ASN ervaring, dus ik natuurlijk koos USF voor mijn graduaat. "

Mike GeRue, Bachelor of Science in de verpleegkunde '99 & Master of Nursing Administration '09

Chief Operating Officer, Parkview Heart Institute

Convenience Studie van huis - of waar anders je toevallig te zijn! Flexibiliteit Leer in uw eigen tempo. Verdien je diploma in slechts 12 maanden. Betaalbaarheid Geniet van aanzienlijke besparingen ten opzichte van de prijs van een traditioneel, on-campus programma. Kwaliteit USF biedt zeer gerangschikt programma met een uitstekende, meetbare resultaten.

Potentiële werkgevers zeggen:

"De verpleegkundigen die tot ons komen van de Universiteit van Sint Franciscus echt de waarden die we willen. Ze bieden vrolijke service. Ze bieden respect voor het leven. Ze geven om onze patiënten. Je kunt niet in de verpleging gaan gewoon op zoek naar een goed betaalde baan, je hebt over de zorg voor anderen gepassioneerd te zijn. Je moet bereid zijn op te offeren te zijn, en als u bent, dan verpleging is de carrière voor jou. "

Carol Schuster, BSN, MBA, RN

VP van Patient Care Services, Chief Nursing Officer, Franciscan Health-Crown Point

De USF Toelatingsproces

Solliciteren bij een universiteit van Saint Francis online graduate programma is zowel gemakkelijk en snel. Als u de mate en de cumulatieve GPA eisen te voldoen, u vult een online aanvraag voor toelating, waaronder de volgende:

Een kopie van uw officiële transcript van de school het verlenen van je bachelor diploma of hoger Een korte sollicitatiebrief uiten van je persoonlijke en professionele redenen voor het nastreven van een graduaat van USF Jouw CV

Nadat uw aanvraag is ingediend, kunt u altijd terugkeren om in te loggen en te controleren op uw opname-status. Zodra u bent geaccepteerd, kunt u financiële opties hulp te verkennen. Een collegegeld aanbetaling daarna komt, en dan moet je laten inschrijven en beginnen met lessen.

Carrière Voordelen

Het grootste voordeel is dat je niet hoeft om je carrière in de wacht gezet, terwijl je online studeren bij ons. Andere carrière voordelen zijn de volgende:

U zult de kennis en vaardigheden top werkgevers begeren in top aanvragers krijgen, het verhogen van uw verhandelbaarheid en winstpotentieel. Je zult in staat om te zetten wat je leert in werking op de baan - vaak zodra je het te leren. Je zult nieuwe manieren van samenwerken en teamwork te leren, terwijl het verkrijgen van een nieuw netwerk van contacten.

Locaties

Fort Wayne

Address
2701 Spring Street

46808 Fort Wayne, Indiana, Verenigde Staten

Opleidingen

Deze school biedt ook: