University of San Francisco - School of Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School of Education viert vier decennia van betrokken docenten, toegewijde leiders en zorgzame begeleiders.

Onze docenten en studenten zijn geleerden en sociale rechtvaardigheidsverdedigers bezig binnen de diverse San Francisco Bay gebied en daarbuiten. Met meer dan twintig masters en doctoraatsprogramma's, met inbegrip van programma's op onze vestiging campussen en online, verwelkomen wij studenten die op zoek zijn om een ​​impact te maken en die zich inzetten voor het dienen degenen die het meest behoefte hebben.

Dean's Welkom

Groeten van de Universiteit van San Francisco School of Education Als decaan van de school, Ik ben over het creëren van een omgeving waar toekomstige opvoeders, leiders en begeleiders hun service en onderzoek kunnen wijden aan direct invloed hebben op onze gemeenschappen gepassioneerd.

Als voormalig leraar en onderwijs activist, ik voel me thuis op het USF School of Education waar docenten, studenten en medewerkers zijn geïnteresseerd in het creëren van verandering. Ik moedig u aan om onze SOE gemeenschap te verkennen en als u vragen of wilt u meer informatie over onze programma's, aarzel dan niet om ons te contacteren. Namens de docenten en medewerkers van de USF School of Education, ik dank u voor de behandeling van onze programma's en ik hoop dat je zal toetreden tot deze sociale rechtvaardigheid gerichte gemeenschap.

Met vriendelijke groet,

Kevin K. Kumashiro, Dean

USF School of Education

Locaties

San Francisco

University of San Francisco

Address
USF School of Education
2130 Fulton Street

94117-1071 San Francisco, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
415-422-5467

San Jose

Address
San Jose, Californië, Verenigde Staten

Sacramento

Address
Sacramento, Californië, Verenigde Staten

Santa Rosa

Address
Santa Rosa, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden