University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over het college

Als een van de belangrijkste jezuïet-katholieke universiteiten van het land combineert het College van Kunsten en Wetenschappen een streng academisch curriculum met een stedelijk, mondiaal perspectief. De visie van het college op succes omvat zowel het hoofd als het hart, met uitstekende faculteitsleden die studenten de vaardigheden en compassie geven om een ​​meer rechtvaardige en humane wereld te creëren.

In de afgelopen jaren hebben onze lerarenscholieren een ongekende nationale erkenning verzameld: nationale prijzen winnen, grote nieuwe beurzen en prestigieuze Fulbright-beurzen ontvangen en premiere strijden in belangrijke kunstlocaties en filmfestivals overal ter wereld.

Onze studenten hebben samen met onze faculteit hun onderzoek gepubliceerd, prijzen gewonnen voor hun schrijven, zeer competitieve beurzen ontvangen en zijn toegelaten tot de topscholen. Ze zijn ook betrokken bij de gemeenschap en ze maken een verschil. Van het bouwen van een bibliotheek voor straatkinderen in Zambia tot het overbruggen van de digitale kloof in Peru, tot het bestrijden van moderne slavernij hier in de VS, onze studenten veranderen de wereld ten goede.

Het College van Kunsten en Wetenschappen biedt een breed scala aan educatieve opties, doordrenkt met een missie om niet alleen de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om als persoon en professional te slagen, maar ook de waarden en gevoeligheid die nodig zijn om mannen en vrouwen voor anderen te zijn.


Marcelo Camperi, decaan van het College van Kunsten en Wetenschappen

Onze programma's

In deze stad van innovatie, ondernemerschap en cultuur biedt USF 16 unieke masteropleidingen aan haar College of Arts and Sciences.

Afgestudeerden door de nummers

Toepassen op USF

Een USF-opleiding gaat niet alleen over slimme boeken, het gaat erom een ​​echt verschil te maken.

Locaties

San Francisco

University of San Francisco

Address
2130 Fulton Street
San Francisco, California, United States94117 San Francisco, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 415.422.5101

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden