Lees de Officiële Beschrijving

Een gemeenschap van studenten en geleerden

De University of New Hampshire School of Law is een intieme, innovatieve law school, toegewijd aan het ontwikkelen van studenten die een uitdagende dialoog genieten vanaf de eerste momenten van oriëntatie, het omarmen van praktijkgericht leren, en klaar staan ​​om toe te treden tot de gelederen van alumni die wereldleiders zijn op het gebied van intellectuele eigendom, huisartspraktijk, openbaar belang en sociale rechtvaardigheid, en handel en technologie.

Ons Legal Residency-programma biedt studenten de mogelijkheid om gedurende een volledig semester op hun interessegebied te werken, terwijl ze tegoed krijgen en ons Daniel Webster Scholar-programma is het enige praktijkgerichte alternatief voor een balkenexamen in het land. Onze locatie in Concord, de hoofdstad van New Hampshire, en onze status als enige rechtsschool van de staat bieden tal van pro bono , externship en federale werkstudie-ervaringen. De UNH-wet actualiseert zijn technologie en programma's voortdurend om ervoor te zorgen dat afgestudeerden klaar zijn om de wet van vandaag te implementeren.

Onze faculteit bestaat uit beoefenaars met ervaring in hun interessegebied. De kleine verhouding studenten / faculteit bevordert samenwerking en collegialiteit. Sinds de oprichting in 1973 is Franklin Pierce Law Centre, nu de Universiteit van New Hampshire School of Law, een wereldleider in innovatief juridisch onderwijs. Onze focusgebieden helpen u uw toekomstige praktijk vorm te geven: Intellectual Property heeft de grootste full-time faculteit in het veld en onze IP-bibliotheek is de grootste in de hele wereld; Handel en technologie omvatten een vlijmscherpe focus op e-wetgeving; terwijl openbaar belang en sociale rechtvaardigheid studenten trainen in het verlenen van juridische diensten aan alle mensen uit alle lagen van de bevolking.

Studenten studeren in een hechte, coöperatieve omgeving. Het curriculum benadrukt een intensieve, op de praktijk gebaseerde aanpak met veel mogelijkheden voor hands-on leren. Ons uitgebreide alumni-netwerk in de Verenigde Staten en over de hele wereld biedt onbegrensde mogelijkheden voor afgestudeerden die op zoek zijn naar werk.

Geaccrediteerd door de American Bar Association, is UNH Law gevestigd in Concord, New Hampshire, de thuisbasis van wetgevende macht van de staat, staatskantoren, evenals lokale, provinciale en Amerikaanse federale rechtbanken. Concord ligt op slechts een uur rijden van Boston en we zijn minder dan een uur verwijderd van bergen, meren en de Atlantische Oceaan.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

UNH School of Law

De mastergraad van de UNH Law in Internationaal Strafrecht en Justitie is 100 procent online beschikbaar en gaat over de snelle ontwikkelingen in de globalisering van han ... [+]

De mastergraad van de UNH Law in Internationaal Strafrecht en Justitie is 100 procent online beschikbaar en gaat over de snelle ontwikkelingen in de globalisering van handel, terrorisme, mensenrechten en strafrecht, vooral in de afgelopen 30 jaar.

Het programma is ideaal voor het beoefenen van advocaten, professionals, studenten en wetenschappers in diplomatieke, strafrechtelijke, militaire en wetshandhavingsgemeenschappen over de hele wereld. Studenten krijgen inzicht in de multi-nationale aanpak van het programma en beheersen transnationale wetcursussen gericht op binnenlandse misdaden met internationale implicaties, en bestuderen ook de implicaties van landen die het bereik van hun nationale strafwetten uitbreiden, de oprichting van het Internationaal Strafhof en Speciale Tribunalen en Conventies van de Verenigde Naties, met bi- en multilaterale verdragen.... [-]

Verenigde Staten Concord
September 2019
Engels
Voltijd
12 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
UNH School of Law

Nieuwe uitdagingen worden gecreëerd door de groei van elektronische handel, nieuwe producten en diensten en de groeiende verspreiding van cybercriminaliteit elke dag. Onz ... [+]

Ondersteund door de sterke IP-fundering van de UNH Law, is het Commerce and Technology-programma gebouwd op het snijvlak van business en wet om veranderende juridische problemen aan te pakken waarmee nieuwe business en e-commerce in de wereldwijde informatietijdseconomie geconfronteerd worden.

Aangepaste cursussen op maat voor actuele gebeurtenissen en ontwikkelingen, en het programma biedt flexibiliteit om de carrièredoelstellingen van elke individuele student te evenaren. Cursussen zijn gericht op snel ontwikkelende rechtsgebieden, zoals cybercriminaliteit en privéinformatie van consumenten.

Het programma is alleen beschikbaar in residentiële indeling.

Algemene vereisten... [-]
Verenigde Staten Concord
September 2019
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
UNH College of Law
Website
Telefoonnr.
603-513-5300