Lees de Officiële Beschrijving

"Onze 11 universiteiten zijn net zo divers als uw doelen."
UNC International vertegenwoordigt een groep van 11 hoogwaardige universiteiten binnen het University of North Carolina-systeem. Onze instellingen overspannen de staat, van de bergen tot de kust. Ze variëren van klein en persoonlijk met 3.500 studenten tot groot en onderzoeksintensief met 35.000 studenten. Met les- en leerprogramma's voor de undergraduate tot postdoctorale programma's, bieden we echt iets voor elke student.

“Betaalbaar. Beschikbaar. Acclaimed. Elf geweldige universiteiten, welke is geschikt voor jou? "
Met zoveel opties, begrijpen we dat het kiezen van de juiste universiteit en studieprogramma overweldigend kan zijn voor internationale studenten, en ons doel is om het proces voor u te stroomlijnen. UNC International doet dit door te dienen als een hub voor studenten die geïnteresseerd zijn in het studeren aan een van onze lidscholen - 11 uitstekende universiteiten, één stop!

Wij zijn hier om te helpen!
Onze deskundige medewerkers hebben het eerste onderzoek voor u gedaan door de informatie die u wilt weten te verzamelen: ranglijsten, opmerkelijke studieprogramma's, loopbaanperspectieven, deadlines voor aanvragen en vereisten, en meer - voor al onze universiteiten op één handige plaats. Neem contact met ons op en laat ons u helpen de UNC International-universiteit te vinden die het beste past bij uw professionele en persoonlijke doelen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

UNC System International Recruitment Consortium

Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van uw CPA-licentie en het werken in de openbare boekhouding of in de industrie, is de Bryan School MS in MS mogelijk het juis ... [+]

Onderscheid jezelf

Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van uw CPA-licentie en het werken in de openbare boekhouding of in de industrie, is de Bryan School MS in MS mogelijk het juiste programma voor u.

We accepteren studenten in ons programma vanuit verschillende academische en professionele achtergronden. Je hoeft geen bachelor te hebben behaald in de boekhouding voorafgaand aan de toelating. Als u overweegt van loopbaan te veranderen en deel te nemen aan het grote vraagveld van de boekhouding, biedt de UNCG MSA de flexibiliteit en loopbaanverbindingen die u nodig hebt.

De missie van het MSA-programma is om studenten de mogelijkheid te bieden intensieve studies te volgen in boekhoudkundige en aanverwante onderwerpen. Door middel van ons exclusieve stageprogramma, ondersteuning van loopbaandiensten en hands-on leren in de klas, biedt het programma studenten een basis voor succesvolle carrières in de openbare boekhouding en de industrie.... [-]

Verenigde Staten Chapel Hill
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands