Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Florida Levin College of Law heeft een lange traditie van het produceren van nationale leiders en is een van 's lands beste waarden in juridisch onderwijs.

Training Leiders

UF Law heeft een lange traditie van de voorbereiding van haar afgestudeerden voor belangrijke leidinggevende functies. We plaatsten eerst in Florida, vierde onder openbare scholen, en achtste algemeen in "output", dat wil zeggen het kaliber van de afgestudeerden van een school.

Het vierde plaats tussen scholen publiekrecht in 2013 (gebonden voor zevende algemeen) van het aantal afgestudeerden die als federaal district en circuit rechters; meer dan 250 afgestudeerden dienen als staat van appel en berechting rechters in Florida, en veel te dienen in die rollen in andere staten ook.

Geen andere wet school heeft sinds 1973 geproduceerd als vele presidenten van de American Bar Association; vijf inclusief 2010-11 president Steve Zack (foto). Afgestudeerden zijn ook vertegenwoordigd door de meerderheid van de Florida Bar presidenten, inclusief de huidige president Eugene Pettis (JD 85), Gwynne Young (JD 74), Scott Hawkins (JD 83), Mayanne Downs (JD 87), en John G. White III (JD 79). Vier Florida gouverneurs en honderden staat senatoren, vertegenwoordigers en leden van het kabinet komen uit UF Law. Twaalf afgestudeerden ook werd college presidenten, en meer dan een dozijn hebben gediend als decanen van de wet scholen.

Diversiteit in leiderschap

Wij zijn bijzonder trots op onze track record in het produceren van diverse leiders voor de advocatuur. Eugene K. Pettis (JD 85) werd de eerste Afro-Amerikaanse president van de Florida Bar in 2013. Stephen N. Zack (JD 71), kwam naar de Verenigde Staten uit Cuba in 1961 en werd de eerste Latijns-Amerikaanse president van zowel The Florida Bar en The American Bar Association. Martha Barnett (JD 72) werd een van de eerste vrouwelijke ABA presidenten in 2000.

UF wet werd gerangschikt in 2012 als een van de top zes scholen voor zwarten in het zuiden over de aard van Zwarte Advocaat magazine.

Rankings & accreditatie

US News & World Report rangschikt UF Wet 24 onder de wet scholen openbaar en 49ste algemeen; haar Tax Program eerste onder publiek en tweede algemeen; Milieurecht gelederen 14e algemeen. UF wet blijft ook sterk worden beoordeeld in termen van reputatie - 16 tussen publiek en 38e in het algemeen bij de beoordeling van het beoefenen van advocaten en rechters, en 14 tussen publiek en 35e in het algemeen bij de beoordeling van de academici.

UF wet werd in 1925 geaccrediteerd door de American Bar Association en is lid van de Association of American Law Schools. De vrijgevigheid van haar trouwe alumni en vrienden, waaronder college naamgenoot Fredric G. Levin, een prominente proef advocaat, maakt het college een van 's lands beste scholen bedeeld publiek recht in de Verenigde Staten.

Een 2012 Journal of Legal Education artikel getiteld "Where Do Partners vandaan?" Vond dat UF wet gerangschikt 11e tussen publiek en 29ste algemeen in het aantal alumni afstuderen van 1986 tot heden die als partners in de National Law Journal 100 advocatenkantoren.

Een van 's lands beste waarden in het juridisch onderwijs

UF wet is de vierde meest betaalbare onder de natie top 50 wet scholen op basis van American Bar Association gegevens voor les-en collegegeld plus jaarlijkse kosten. Ongeveer 50 tenure / tenure-track faculteit en 80-plus andere docenten die het college door middel van klinische, onderzoek, training en administratieve programma's te ondersteunen werken meer dan 1.000 studenten op te leiden. Studenten kunnen zich specialiseren in: Milieu en Landgebruik Law, Landgoederen en vertrouwensrelaties Praktijk, Familierecht, Intellectueel Eigendomsrecht, en International and Comparative Law. De ontluikende gebied van e-discovery groeit ook bij UF Law waar studenten worden blootgesteld aan software, het beheer en de hands-on praktijk.

In aanvulling op de JD, het college biedt LL.M. 's in de fiscaliteit, internationale fiscaliteit, milieu en Landgebruik Law, and Comparative Law, evenals een van de weinige SJD's van het land in de fiscaliteit. UF wet biedt JD certificaat programma in Environmental and Land Use Law, Landgoederen en vertrouwensrelaties Praktijk, Familierecht, Intellectueel Eigendomsrecht, en Internationaal en vergelijkend recht; een uitgebreid aanbod van joint degree-opleidingen; gespecialiseerde centra, instellingen en programma's; en sterke klinische aanbod.

Mogelijkheden in binnen-en buitenland

Gainesville herbergt een van de grootste on-campus recruitment programma's in het zuidoosten, met juridische werkgevers interviewen hele herfst en lente. Daarnaast UF Law trekt voorname bezoekers naar campus elk jaar met studenten te spreken.

UF Law heeft acht Hooggerechtshof Justitie keer bezocht in de afgelopen acht jaar. Veel presentaties zijn beschikbaar voor het bekijken op uw gemak op onze webcast pagina.

UF Law's sterke internationale programma's en de faculteit expertise in internationaal recht vraagstukken uitbreiden van de school curriculum en internationale aanbod en de banden met de programma's en wetenschappers over de hele wereld te versterken.

State-of-the-art faciliteiten

Recente updates aan haar faciliteiten maken UF wet een premier leeromgeving. A $ 25.000.000 uitbreiding en renovatie project in 2005 maakte de UF wet bibliotheek een van de grootste in het zuidoosten en in de top 20 in het land.

De nieuwe multi-miljoen dollar advocacy centrum dat in de herfst van 2009 opende bieden studenten met state-of-the-art onderzoek faciliteiten.

Prachtige omgeving

UF Law is gevestigd in Noord-Centraal Florida, een van de meest populaire wijken van het land. Gainesville is de eerste van 400 steden in de Verenigde Staten en Canada volgorde van steden als en waardering, Second Edition en is hoog gewaardeerd door publicaties als Money Magazine, Forbes, en Popular Mechanics.

VISION

Een wet school gewijd aan het bevorderen van de menselijke waardigheid, sociale zekerheid en rechtvaardigheid door middel van kennis van het recht.

Mission Statement

De missie van de Universiteit van Florida Fredric G. Levin College of Law is om excellentie in het opleiden van professionals, het bevorderen van de rechtsleer, dienstbaarheid aan het publiek, en het bevorderen van rechtvaardigheid. Wij streven ernaar om advocaten voor te bereiden op hun klanten, het rechtssysteem, en het publiek te dienen met een hoge mate van vervulling en het streven naar de hoogste idealen van de advocatuur. Wij streven ernaar om studenten te voorzien van een goed afgeronde juridische opleiding. Ons curriculum is ontworpen om studenten over de wet te onderwijzen en hen te helpen de vaardigheden die nodig zijn om die kennis in de praktijk te ontwikkelen. Ons doel is voor onze afgestudeerden aan de kerncompetenties van essentieel belang om in te schepen op de praktijk van het recht bezitten. Deze kerncompetenties zijn:

Juridische analyse (waaronder de kennis van wet-en regelgeving, de mogelijkheid om wetten en regels van toepassing zijn op andere feitelijke instellingen, en de mogelijkheid om in rechte argumentatie); Legal Research en Schrijven (inclusief de mogelijkheid om onafhankelijk juridisch onderzoek te doen en te produceren juridische geschriften van professionele kwaliteit); Fundamentals of Client Services (inclusief interviewen en begeleiding vaardigheden); Grondbeginselen van het Geschil Verwerking en Legal Problem Solving (inclusief rechtzaken, schikking, en transacties); en Grondbeginselen van professionele verantwoordelijkheid en identiteit (inclusief kennis van de gedeelde waarden van de advocatuur en ethisch probleem oplossen, de vaardigheden om een professionele identiteit te creëren, en de vaardigheden om te werken met mensen met verschillende achtergronden).

Deze school biedt ook: