University of East-West Medicine

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DE UNIVERSITEIT VERKLARING

De missie van de Universiteit van East-West Medicine is te bereiden afgestudeerden van het certificaat en opleidingen in de complementaire gezondheidszorg en Oost-geneeskunde velden, waardoor afgestudeerden om hun kennis te vergroten en hun carrière keuzes in posities die traditionele Amerikaanse gezondheidszorg zal vergroten invoeren of verbeteren zorgdiensten door het verstrekken van mogelijkheden voor het welzijn van cliënten of patiënten.

KERNCOMPETENTIES

De Institutionele Core Competency verklaringen zijn een verbintenis tot de studenten en het publiek dat de docenten en personeel zal samenwerken met studenten, zodat hun certificaat of diploma van de Universiteit van East-West Medicine kennis, vaardigheden zal vertegenwoordigen, en attitudes tot uiting in de kerncompetentie gebieden. De Kerncompetenties zijn uitkomsten die, wanneer voldaan, zal leiden tot de realisatie van de missie van de instelling.

Demonstreer Onderwerp Expertise

Studenten zullen verwerven van kennis en vaardigheden te tonen in hun gekozen vakgebied, aangepast aan hun diploma of getuigschrift, op een niveau dat hen voorbereidt op de werkgelegenheid in te voeren of verbetert hun professionele kennis, vaardigheden en capaciteiten. Meting: Werkgelegenheid data.

Denk kritisch

Studenten zullen analyseren en oplossen van problemen, ideeën en methoden, schatting evalueren en voorspellen van de resultaten op basis van de onderliggende principes ten opzichte van een bepaald vakgebied; en geavanceerde graad niveaus, zullen de studenten te interpreteren wetenschappelijke studies, controleren de redelijkheid van de conclusies, alternatieven te verkennen, erkennen verschillende perspectieven en ideeën en methoden aan te passen aan nieuwe situaties. Meting: Succesvolle afronding van cursussen en / of kliniek met case studies en het oplossen van problemen oefeningen.

Effectief communiceren

Studenten zullen zich duidelijk en bedachtzaam uit te drukken in gesprek met klanten of patiënten, collega's en andere gezondheidswerkers. Meting: Succesvolle afronding van cursussen en kliniek.

Practice Life-Long Learning

Studenten zullen een waardering voor een leven lang leren aan te tonen door het identificeren en die gebruik maken van middelen en kansen voor de werkgelegenheid of de professionele verbetering. Meting: Zelf rapporten van studenten; bijwonen van UEWM evenementen; blijven DAOM programma

Versneld Global Awareness

Studenten zullen erkennen dat ze lid zijn van een lokale en globale gemeenschap. Ze zullen respecteren en zich aanpassen aan sociale, taalkundige en culturele diversiteit van collega's, patiënten of cliënten. Meting: succesvolle voltooiing van de kliniek en de aanpassing aan UEWM milieu.

Gedraag Responsibly en ethisch

Studenten zullen kiezen gedrag en beslissingen te nemen op een manier die hun waardering en begrip van hun juridische en ethische verantwoordelijkheden in een professionele omgeving weerspiegelt. Meting: succesvolle voltooiing van de kliniek.

Universiteit Strengths

We zijn toegewijd aan het ondersteunen van al onze studenten in het bereiken van hun doelen en het realiseren van hun dromen. We begrijpen het belang en de waarde van het handhaven van de integriteit op bestuurlijk niveau met behoud van een vriendelijke en aangename leeromgeving.

UEWM biedt een gedegen opleiding in TCM door het selecteren van zeer ervaren en deskundige instructeurs die toegewijd zijn aan hun beroep van leraar en het leren van studenten. Onze universiteit biedt een combinatie van lezing en klinische stage voor studenten om te beheersen en stellen hun leren. Onze faculteit leden zijn geselecteerd op hun professionele opleiding, klinische en onderwijservaring, en toewijding aan het onderwijs en de ontwikkeling van TCM. Academische klassen in de TCM kernprogramma en klinische opleiding worden meestal gegeven door het beoefenen van professionals die beschikken over een gemiddelde van twintig jaar klinische ervaring.

Onze intensieve didactische en klinisch onderwijs garandeert het hoge niveau van competentie en het vertrouwen van onze afgestudeerden nodig. UEWM afgestudeerden hoge passeren scores in zowel de California State Licensing examen en de Nationale Certification examen te bereiken.

UEWM biedt een studie in het buitenland programma en wisselt activiteiten met Beijing University of Chinese Medicine, Anhui Universiteit van de Chinese Geneeskunde en Hei Long Jiang Chinese Medicine University. Onze studie in het buitenland programma met deze universiteiten biedt een kans om te studeren met meesters in het hart van de cultuur die dit geneesmiddel baarde. De universiteit wordt geassocieerd met de Alliantie van internationale gezondheid en genezing voor de gezondheid en genezing te bevorderen.

UEWM biedt certificaat speciale programma in Aziatische Carrosserie Therapeut en permanente educatie cursussen (CEU) door de California Acupunctuur van Commissarissen goedgekeurd. CEU stellen afgestudeerden en licentie beoefenaars om gelijke tred te houden met de nieuwste trends en het huidige onderzoek in het veld.

Wij bieden ook flexibel collegegeld betaling plan, waar de termijnen zijn renteloze leningen en het programma zijn ook beschikbaar op aanvraag.

Wij bieden een flexibele schema met de dag, 's avonds en in het weekend klassen in het Engels en Chinees voor zowel full-time of part-time studenten. De full-time programma duurt ongeveer 3 jaar en de part-time programma duurt ongeveer 8 jaar voor de voltooiing. Veel studenten kunnen lessen nemen als een non-degree-programma, waar u de kennis en vaardigheden kunnen leren om de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren voor u en uw gezin. Onze school biedt een rollende toelatingsbeleid, die begint in de maanden januari, mei en september van elk jaar.

We netwerken met ziekenhuizen en medische centra met acupunctuur programma's voor de kansen op werk voor onze afgestudeerden. Onze afgestudeerden krijgen voortdurend voordelen zoals kliniek behandelingen en voortgezet onderwijs seminars door de California Board Acupunctuur vereist voor licentie beoefenaars.

Onze studenten bestaat uit studenten van alle leeftijdsgroepen en verschillende culturele en etnische achtergronden. Onze studenten bestaat uit artsen, Chiropractoren, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, massage therapeuten, ingenieurs, leraren, kunstenaars, mondhygiënisten, advocaten, apothekers, obers, evenals mensen die slechts twee jaar van de universiteit afgewerkt zonder medische achtergrond.

Onze klas is klein genoeg voor u om individuele aandacht krijgen, waarbij u wordt geholpen het onderwerp, maar toch groot genoeg om voor het stimuleren van de groep interacties te assimileren.

De universiteit is professioneel feng-shui ontworpen om een ​​rustige en gerichte studie omgeving te bieden. De universiteit is gemakkelijk bereikbaar vanaf de grote snelwegen, autowegen en het openbaar vervoer; parkeren in de universiteit kavel is gratis.

Wij zijn gevestigd in de buurt van het centrum van Sunnyvale, Californië, in het hart van Silicon Valley. Sunnyvale is een van de veiligste steden in de VS met hele jaar door zon en hoogwaardige wijk omgevingen. Sunnyvale ligt dicht bij de mooie stranden en prachtige bergen. Volgens KTSF / kanaal 26 en WorldJournal krant, Sunnyvale is een van de top tien steden in het land bekend om zijn prachtige omgeving.

Locaties

Sunnyvale

Address
595 Lawrence Expressway
94085 Sunnyvale, Californië, Verenigde Staten