Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij GPS, een echte wereldwijde gemeenschap die zich inzet voor de bevordering van kennis door middel van onderwijs, onderzoek en betrokkenheid.

De school is internationaal erkend voor zijn expertise in de Stille Oceaan-Amerika en Azië. We streven ernaar om thuis te zijn van studenten, alumni, geleerden en leiders uit de hele wereld die de moeite hebben om de mondiale en de stille Oceaanuitdagingen aan te pakken met nauwkeurige analyse en een passie voor probleemoplossing.

GPS ontwikkelt nieuwe analytische instrumenten met praktische toepassingen, terwijl de volgende generatie wereldwijde leiders nauwgezet worden opgeleid. Ze leveren onze West Coast-locatie en UC San Diego's beroemde programma's in wetenschap en technologie. We integreren in onze curriculum geavanceerde methodes om oplossingen voor wereldwijde samenlevingen in de 21e eeuw te ontwerpen, testen, evalueren en verfijnen, te leren over de grote vragen die de wereld hebben en onze studenten voor te bereiden om te bepalen welke resultaten het meest waarschijnlijk zullen werken. Onze alumni hebben posities van leiderschap in bedrijven, overheden en non-profitorganisaties aangenomen in meer dan 80 landen over de hele wereld.

banner_about_900X300

Wie we zijn

Wij zijn een echte wereldwijde samenleving van faculteit, personeel, studenten en gemeenschapspartners gewijd aan de bevordering van kennis door middel van onderwijs en onderzoek - allemaal met het oog op het opbouwen van een Stille Oceaan gemeenschap. De school is verankerd in de reputatie en succes van UC San Diego en het University of California systeem. Wij worden begeleid door particulieren die streven naar een klimaat van eerlijkheid, samenwerking en professionaliteit, dat in onze ethische principes wordt belichaamd. Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat diversiteit, gelijkheid en inclusie essentiële ingrediënten zijn van academische uitmuntendheid.

.

Faculteit

Studenten hebben ongeëvenaarde toegang tot internationaal gerenommeerde faculteit die een streng scholarship integreert met een enthousiasme voor onderwijs en actieve betrokkenheid in en uit het klaslokaal. Zij zijn leiders in onderzoek, variërend van de oplossing van burgeroorlogen tot de implicaties van het veranderende patroon van de internationale handel; Van binnenlandse politiek om te financieren en zaken in de Stille Oceaan landen; En van het buitenlandse beleid van China naar de evaluatie van programma's tegen armoede, volksgezondheid en milieu in ontwikkelingseconomieën. Meer informatie over de omvang en diepte van hun grote onderzoeksbelangen vandaag.

banner_diversity

Commitment to Equity, Diversity & Inclusion

Eigenschap, diversiteit en inclusie zijn de kenmerken van de school, UC San Diego en het gehele University of California-systeem. Ze zijn cruciale elementen voor een productieve en innovatieve omgeving, en we omarmen hen allemaal als bronnen van kracht.

Onze verschillen - ras, nationaliteit, etniciteit, geslacht, religie, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit, leeftijd, sociaaleconomische status, bekwaamheden, ervaring en meer - versterken ons vermogen om onze hoofdmissie van openbare dienstverlening, onderwijs en onderzoek te bereiken. Wij verwelkomen faculteit, personeel en studenten uit alle achtergronden en willen dat iedereen gerespecteerd en gewaardeerd voelt.

Daarnaast heeft UC San Diego veel middelen die de aanwerving en behoud van historisch onderbediende bevolkingen ondersteunen, het begrip verdiepen en uitdagingen opvatten die diversiteit betreffen en proactieve leiders ontwikkelen die voor inclusie pleiten.

Studenten toegewijd aan inclusie

Ontmoet twee nieuw gevormde studentengroepen op de school toegewijd aan inclusie. Daarnaast, onder leiding van de Stichting Pacific International Affairs Student Union (PIASO), zijn er diverse andere regionale en professioneel gefocuste studentengroepen die het klimaat van de campus verrijken.

QuIRPS

De missie van QuIRPS is om de gemeenschap te bevorderen onder queer en non-queer leden van de School en het bewust te maken van de unieke uitdagingen van lesbische, homo, biseksuele, transgender en kwaadaardige mensen over de hele wereld, evenals professionele ontwikkeling voor queerstudenten en bondgenoten.

Vrouwen gaan wereldwijd

De missie van Women Going Global is het vergroten van het bewustzijn en de ontwikkeling van vrouwen in toekomstige leidersrol in internationale professionele en academische rijken. De groep biedt een kans voor studenten, faculteiten, medewerkers en de grotere gemeenschap van San Diego om uit te spreken in discours die vrouwenproblemen op mondiaal niveau bevordert.

U bent van harte welkom om ons direct contact op te nemen via telefoon (858-534-5914) of email (gps-apply@ucsd.edu)

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Met dit professionele diploma kunnen studenten de strenge professionele training van UC San Diego combineren met de interesse van een specialist in China. Studenten worde ... [+]

GPS is er trots op een nieuwe, innovatieve, tweejarige, voltijdsdiploma te kunnen aanbieden: Master of Chinese Economic and Political Affairs. Vanaf het najaar van 2017 werken studenten samen met UC San Diego's wereldklasse Chinese geleerden om de belangrijkste kwesties met betrekking tot het hedendaagse China grondig te onderzoeken.

Met dit professionele diploma kunnen studenten de strenge professionele training van UC San Diego combineren met de interesse van een specialist in China. Studenten worden getraind om multidisciplinaire tools te gebruiken om diep in de economie en politiek van China te graven, en om de plaats in de regio Azië-Pacific en de relatie met de VS te overwegen... [-]

Verenigde Staten San Diego
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

De Master of Advanced Studies in Internationale Betrekkingen (MAS-IA) is onze leidende positie in internationale managementzaken. Inkomende studenten zijn doorgewinterde ... [+]

De Master of Advanced Studies in Internationale Betrekkingen (MAS-IA) is onze leidende positie in internationale managementzaken. Inkomende studenten zijn doorgewinterde professionals met vijf of meer jaar werkervaring en ons curriculum daagt hen uit door diepgaand te graven in de studie van internationale betrekkingen, internationale politieke economie, openbaar beleid, milieuduurzaamheid en veiligheid in Azië en de Stille Oceaan.

We bieden de flexibiliteit van zowel volledige als deeltijd inschrijving, waardoor studenten de mogelijkheid hebben om hun baan te behouden tijdens het behalen van hun diploma. GPS-studenten gedijen in de diverse, kosmopolitische sfeer van een van Amerika's meest innovatieve steden terwijl ze genieten van de nabijheid van de bredere Pacific-regio die zo'n cruciale rol speelt in de wereldeconomie en geopolitiek van vandaag.... [-]

Verenigde Staten San Diego
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
9 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

De Master of International Affairs (MIA) is een tweejarige, voltijdse opleiding die zich richt op Noord- en Zuid-Amerika en Azië. GPS-studenten ontwikkelen waardevolle we ... [+]

De Master of International Affairs (MIA) is een tweejarige, voltijdse opleiding die zich richt op Noord- en Zuid-Amerika en Azië.

GPS-studenten ontwikkelen waardevolle wereldwijde perspectieven door zich in te laten met een breed scala aan mensen en ideologieën, beeldhouwvaardigheden en gevoeligheden die toekomstige politiek en economisch beleid en strategieën vorm zullen geven.

Onze faculteit bestaat uit leiders in openbaar beleid, mondiale politiek, internationale veiligheid, zaken en economie en ecologische duurzaamheid.

Onze goed presterende studenten - aangetrokken tot de school van over de hele wereld - verkennen verschillende loopbaantrajecten op GPS door middel van dynamische casestudies die worden toegewezen door toonaangevende wetenschappers, kwantitatieve analyses van echte uitdagingen en professionele stages.... [-]

Verenigde Staten San Diego
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

De MPP is een tweejarig, voltijds professioneel studieprogramma. Het bouwen van de steiger voor beleidsvorming in een mondiale context is de kritische component van de MP ... [+]

De MPP is een tweejarig, voltijds professioneel studieprogramma. Het bouwen van de steiger voor beleidsvorming in een mondiale context is de kritische component van de MPP. Het zal studenten voorbereiden op de vaardigheden die nodig zijn om best practices in de VS, Latijns-Amerika, Azië en daarbuiten te vergelijken.

Onze faculteit is go-to-expert voor de publieke, private en intergouvernementele sectoren, en creëert een ontwerp- en evaluatiemethodiek voor het overheidsbeleid overal ter wereld. De MPP-graad combineert deze expertise op het gebied van sociaalwetenschappelijk beleid met onze campussterktes in STEM- en gezondheidswetenschappen.

Programma overzicht

De MPP vereist 92 eenheden voor voltooiing. Alle studenten nemen acht verplichte hoofdvakken in hun eerste jaar en een sluitstuk onderzoeksseminar in de tweede. Studenten moeten minimaal één specialisatiegebied kiezen. Hoewel vaardigheid in een vreemde taal niet vereist is, kunnen 24 eenheden worden meegeteld in de mate dat de taal overeenkomt met een regionale specialisatie of landkeuze.... [-]

Verenigde Staten San Diego
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
School of Global Policy and Strategy
Address
9500 Gilman Dr. #0519
92093 San Diego, Californië, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
858-534-5914 or gps-apply@ucs