Turner College - Columbus State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Turner College?

Turner College bereidt zakelijke studenten voor om waarde toe te voegen aan hun gemeenschappen en hun werkgevers in een wereldwijd concurrerende omgeving. Onze business-gradenprogramma's zijn professioneel geaccrediteerd door The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Als geaccrediteerd lid van de AACSB international biedt ons college bedrijfsprogramma's die hun onderscheid voor hoge kwaliteit bereiken door middel van een interdisciplinair curriculum dat studenten een breed begrip van het bedrijfsleven en zijn rol in de samenleving biedt.

Het Turner College of Business en de TSYS School of Computer Science zijn gehuisvest in het Center for Commerce and Technology (CCT), gelegen op de hoofdcampus. Samen biedt Turner College 8 graduate-programma's, 12 undergraduate-programma's en tal van certificeringen. We zijn thuis aan een bruisende verscheidenheid van studentenorganisaties, waaronder Accounting Club, CSU American Marketing Association, Enactus, Financial Investments Association, Association of Certified Fraud Examiners, Society for Human Resource Management (SHRM), Association of Computing Machinery (ACM) en Campus nerds. Onze organisaties bieden kansen om praktijkervaring op te doen, naar professionele sprekers te luisteren en nationaal te concurreren.

Over ons

De missie van het D. Abbott Turner College of Business is om studenten voor te bereiden op het toevoegen van waarde aan hun gemeenschappen en hun werkgevers, voornamelijk lokale en regionale bedrijven. Het centrum voor handel en technologie Het centrum voor handel en technologie (CCT), gelegen op de hoofdcampus, huisvest het kantoor van de Turner College Dean en drie academische eenheden:

 • Accounting
 • Beheer
 • De TSYS School of Computer Science.

De totale studenteninschrijving voor het Turner College in 2014 was 1.464, met 1259 in undergraduate-programma's en 204 in graduate-programma's. De gemiddelde klasgrootte voor niet-gegradueerden is 33 en 27 voor graduate-programma's. Met onze kleinere gemiddelde klasgrootte, onze toegewijde faculteit en ons personeel en onze redelijke collegegeld, zijn we misschien wel de beste koop in het hoger onderwijs in de regio. University Information and Technology Services bevindt zich ook op CCT op de eerste verdieping.

accreditatie

De zakelijke opleidingen van het D. Abbott Turner College of Business worden professioneel geaccrediteerd via de Association to Advance Collegiate Schools of Business. Als geaccrediteerd lid van de AACSB international biedt ons college bedrijfsprogramma's die hun onderscheid voor hoge kwaliteit bereiken door middel van een interdisciplinair curriculum dat studenten een breed begrip van het bedrijfsleven en zijn rol in de samenleving biedt.

Waarom is AACSB-accreditatie belangrijk?

Als een toekomstige student: Naar school gaan is een grote investering. Je gaat urenlang studeren, papers schrijven en examens afleggen. Je gaat ook veel geld uitgeven. Al dat werk en geld zou je moeten geven waar je voor betaald hebt, toch? Niet alle scholen zullen u een rendement op uw investering opleveren. AACSB Accreditatie zorgt ervoor dat een school niet alleen jouw geld neemt. AACSB-geaccrediteerde scholen moeten voldoen aan zeer strenge kwaliteitsnormen. Het is bewezen dat ze wereldwijd het beste bieden op het gebied van bedrijfsopleidingen. AACSB-geaccrediteerde scholen:

 • worden wereldwijd erkend door topwerkgevers en andere universiteiten.
 • werkgevers hebben die alleen hun afgestudeerden in dienst nemen.
 • meer toegang hebben tot recruiters.
 • hebben afgestudeerden die hogere, meer competitieve salarissen ontvangen.
 • zeggen dat ze geaccrediteerd zijn, verbetert de kwaliteit van hun zakelijke programma's.
 • zeggen dat ze geaccrediteerd zijn, helpt hen de beste professoren en onderzoekers aan te nemen en te behouden.
 • hebben studenten die internationaler zijn, hooggeconcentreerde GPA's hebben en waarschijnlijk hogere niveaus van onderwijs zullen behalen.
 • zijn uitdagend en leren je de beste vaardigheden om je een duidelijk voordeel te geven in de echte wereld.

Als werkgever: werkgevers willen afgestudeerden van het kwaliteitsbedrijf van bedrijfsscholen van hoge kwaliteit. Afgestudeerden die ze kennen zullen op de eerste dag optreden. Daarom is het zo belangrijk om een ​​bedrijfsgerichte opleiding te kiezen die je de kennis en vaardigheden leert die werkgevers nodig hebben. Werkgevers kennen een goede businessschool van iemand die geen afgestudeerden met kennis van zaken is. Hier zijn de feiten:

 • Veel internationale topbedrijven werven alleen bij AACSB-geaccrediteerde scholen.
 • AACSB-geaccrediteerde afgestudeerden op school krijgen betere, meer competitieve salarissen.
 • Studenten van AACSB-geaccrediteerde scholen hebben meer werkgevers die geïnteresseerd zijn in hen na hun afstuderen.

Bedrijven hebben ook de verschillen bestudeerd tussen werknemers die AACSB-geaccrediteerde bedrijfsscholen hebben bezocht en degenen die dat niet hebben gedaan. Een bedrijf ontdekte bijvoorbeeld dat werknemers die werden opgeleid door niet-AACSB-geaccrediteerde bedrijfsscholen lagere prestaties hadden. Vanwege dit, de organisatie vergoedt nu alleen het collegegeld van AACSB-geaccrediteerde business schools.

Missie

Visie

Uitbreiding van de erkenning van de universiteit als een centrum van uitmuntendheid in het bedrijfsleven en informatica-onderwijs.

Turner College Mission

Het Turner College bereidt studenten voor om waarde toe te voegen aan hun gemeenschappen en werkgevers in een wereldwijd concurrerende omgeving, door hoogkwalitatief, relevant zakelijk en computerwetenschappelijk onderwijs te bieden.

Strategisch plan

De visie, missie en waarden van het D. Abbott Turner College of Business bieden de leidende beginselen van ons strategisch plan. Ze worden doorgaans beoordeeld op een cyclus van vijf jaar door de administratie van het college, faculteiten, studentengroepen en de Business Advisory Council.

Turner College Doelen

Doel 1: Kwaliteit en profiel van Turner College als college naar keuze verbeteren.

Doel 2: Verhoog de inschrijving en breid de programma-afleveringsopties uit.

Doel 3: technologie en middelen verbeteren voor educatieve en onderzoeksdoeleinden.

Doel 4: Meer interne en externe partnerschappen.

Doel 5: meer financiering.

Locaties

Columbus

Address
Columbus State University
4225 University Avenue
Columbus, Georgia 31907

31907 Columbus, Georgië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

AACSB Accredited