Tulane University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Tulane University School of Architecture streeft naar excellentie zonder voorbehoud op het gebied van architectuur, behoud en duurzame vastgoedontwikkeling.

We zijn gevestigd in het hart van de Golfkust, waar alle uitdagingen van de menselijke bewoning van de planeet op het spel staan. Hier hebben we de mogelijkheid om de rol van architectuur te definiëren voor klimaatverandering, kust- en oevercrisis, het verstedelijkingsproces onder deze omstandigheden en de uitdagingen voor sociale en ecologische rechtvaardigheid.

Wij geloven dat dit een historisch moment is op de best mogelijke plek op aarde om architect en opvoeder te zijn.

Tulane University discrimineert niet op basis van ras, geslacht, kleur, religie, nationale afkomst, burgerschap, burgerlijke staat, seksuele geaardheid, leeftijd, handicap, militaire, veteranenstatus of enige andere beschermde status of classificatie onder federale, provinciale of lokale wetgeving in zijn programma's en activiteiten.

architecture, blueprint, floor plan3844328 / Pixabay

De Tulane School of Architecture biedt onderwijs van wereldklasse in architectuur, conservering en duurzame vastgoedontwikkeling. Deze programma's, van studenten tot afgestudeerden, voorzien toekomstige afgestudeerden van de basis intellectuele, culturele en technische vaardigheden die nodig zijn om relevant te zijn in het omkeren van sociale ongelijkheden en ecologische verstoringen.

Het onderwijs en onderzoek van de school bevorderen de terreinen in de meest relevante onderwerpen van vandaag, zoals klimaatverandering, kust- en oevercrisis, het verstedelijkingsproces onder deze omstandigheden en de uitdagingen voor sociale en ecologische rechtvaardigheid.

Op de School of Architecture vindt onderwijs plaats in de klas en in de gemeenschap. De impact van onze studenten, docenten en afgestudeerden is overal ter wereld en hier in New Orleans te zien in het Albert and Tina Small Center for Collaborative Design en URBANbuild.

Programma's:

  • Bachelor Architectuur
  • Bachelor of Science in de architectuur
  • Master in de architectuur I
  • Master in de architectuur II
  • Master in conserveringsstudies
  • Meester van duurzame vastgoedontwikkeling

Outreach-programma's:

  • Albert en Tina Klein centrum voor collaboratief ontwerp
  • URBANbuild
  • Regionaal stadsontwerpcentrum Tulane
  • Loopbaanverkenningen in de architectuur (pre-college programma zomer)

girl, drawing, natureuslikajme / Pixabay

Onderzoek

Tulane University is de enige toponderzoeksuniversiteit in een regio die zich bezig houdt met de meest dringende sociale, ecologische en economische uitdagingen. Het oplossen van deze urgente problemen - mensen huisvesten, samenwerken met gemeenschappen om ze terug te brengen, nieuwe scenario's ontwikkelen om onze rivieren en delta's te bewonen - is diep geworteld in de identiteit van Tulane. Onze universiteit zet zich in voor werk dat innovatie brengt door disciplinaire grenzen te overschrijden.

Tulane School of Architecture heeft een lange geschiedenis van toewijding om echte problemen aan te pakken en nieuwe kennis te genereren, vooral na orkaan Katrina en ons leiderschap bij het opnieuw opbouwen van onze gemeenschappen. En als architecten, opgeleid om complexe teams te leiden om complexe problemen aan te pakken, is ons werk fundamenteel interdisciplinair en inventief.

Onderzoek en innovatie aan de Tulane School of Architecture zijn gericht op twee hoofdgebieden: 1) Empowerment van communities via Architecture en 2) River and Delta Urbanism, die worden bereikt door professionele excellentie in design en leiderschap in designonderwijs.

Het Albert en Tina Small Centre for Collaborative Design van de school en URBANbuild zijn twee nationaal en internationaal erkende programma's die studenten en docenten de mogelijkheid bieden om te werken aan lokale gemeenschapsprojecten via stages, studio- en klasprojecten en mogelijkheden voor het bouwen van een ontwerp. Het Yamuna River Project is een interdisciplinair onderzoeksprogramma dat tot doel heeft de ecologie van de Yamuna-rivier in New Delhi nieuw leven in te blazen, waardoor de hoofdstad van India weer wordt verbonden met het water.

Locaties

New Orleans

Address
Saint Charles Avenue,6823
70118 New Orleans, Louisiana, Verenigde Staten