Tulane University - Biomedical Sciences Graduate Program (School of Medicine)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

BIOMEDICAL SCIENCES (BMS) AFGIFTEPROGRAMMA

Het Graduate Program in Biomedical Sciences (BMS) maakt deel uit van de Tulane School of Medicine. Het is georganiseerd als een interdisciplinair, interdepartementaal en intercampus-programma, bestaande uit faculteit actief betrokken bij biomedisch onderzoek. Het doel van het programma is om wetenschappers op te leiden in een wetenschappelijke gemeenschap met samenwerking, aangedreven door creativiteit en innovatie. Tulane's Graduate Programme in Biomedical Sciences brengt een aantal van de meest getalenteerde jonge mensen ter wereld samen met nationaal en internationaal erkende docenten en onderzoekers: allemaal in de context van een bruisende stad vol met kansen zowel in als buiten het laboratorium en in de klas.

BMS bestaat uit Masters 'of Science Degree-programma's in de anatomie (structurele en cellulaire biologie), biochemie en moleculaire biologie, medische genetica en genomica, microbiologie en immunologie, pathologie (moleculaire geneeskunde), farmacologie en fysiologie. De eenjarige MS-programma's zijn ontworpen om academische referenties van studenten te verrijken en te verbeteren en hun academische basis voor verdere intellectuele ontwikkeling te versterken, inclusief toegang tot medische school, tandheelkundige school of andere gezondheidsberoepsgerelateerde programma's of doctorale onderzoeksprogramma's. Een extreem hoog percentage van Tulane MS-afgestudeerden bereiken hun doel van vervolgonderwijs.

Het BMS-programma omvat ook een PhD-programma in de biomedische wetenschappen met een specialisatie in een van de bovenstaande masteropleidingen. Het PhD-programma biedt studenten de mogelijkheid hun scriptie-mentoren te kiezen uit ongeveer 90 faculteitsleden in de basiswetenschappen en klinische afdelingen van de School of Medicine en het Tulane National Primate Research Centre.


TULANE SCHOOL VAN GENEESKUNDE

Een van de meest erkende centra van de natie voor medisch onderwijs, Tulane University School of Medicine is een levendig centrum voor onderwijs, onderzoek en openbare dienstverlening. Tulane School of Medicine viert haar 175e verjaardag in 2009 en is de op een na oudste medische school in het diepe zuiden en de 15e oudste medische school in de Verenigde Staten.

Tulane School of Medicine werft topfaculteit, onderzoekers en studenten van over de hele wereld en verlegt de grenzen van de geneeskunde met baanbrekend medisch onderzoek en chirurgische vooruitgang. Van de uitvinding van de binoculaire microscoop tot robotische operaties, Tulane School of Medicine blijft de voorhoede van moderne medische innovatie. Tulane School of Medicine is de volgende generatie medische professionals uitrusten met de tools om te slagen in een snel veranderende wereld en de toekomst van de gezondheidszorg vorm te geven. Dagelijks streven we ernaar om onze missie 'Educatie, onderzoek en patiëntenzorg: we hebben gemeenschappen' te vervullen.

Tulane School of Medicine is volledig geaccrediteerd door de Liaison Committee on Medical Education.

Het begin

New Orleans, gelegen in een subtropisch klimaat en met een van de drukste internationale havens ter wereld, was in 1834 kwetsbaar voor alle soorten virulente infectieziekten. Toen het Medical College van Louisiana datzelfde jaar zijn prospectus publiceerde, was de sleutel tot de doelstellingen "om de vooruitgang van de wetenschap en de rationele behandeling van ziekten te leiden."

Tegen 1845 erkende de staatswetgever de waarde van de instelling en machtigde hij een volwaardige universiteit in New Orleans. Het medische complex werd snel erkend als een van de grootste medische scholen in het land. Tegen 1860 was de inschrijving toegenomen tot meer dan 400 studenten, waardoor het de vierde grootste opleiding voor medisch onderwijs in de natie was.

In 1882 schonk Paul Tulane omvangrijk onroerend goed in New Orleans ter ondersteuning van het onderwijs. De Board of Administrators van het Tulane Educational Fund besloot om de University of Louisiana te ondersteunen, en in 1883 slaagde de wetgevende macht van Louisiana voor een wetsvoorstel voor de Tulane University of Louisiana, een particuliere, niet-wetenschappelijke universiteit. Als onderdeel van de universiteit van Tulane bleef de medische school groeien en uitbreiden, en verhuisde ze naar de 20e eeuw als de beste medische school in het zuiden en een van de beste in het land.


Ontdekking en vertaling

Tulane School of Medicine onderscheidde zich zowel in ontdekking en vertaling als in het onderwijs. In 1932 studeerde dr. Michael E. DeBakey af aan de Tulane School of Medicine en begon een vooraanstaande carrière in cardiovasculaire chirurgie. Als medische student onderzocht en ontwierp hij de rollerpomp, die een essentieel onderdeel werd van de hart-longmachine die leidt tot openhartoperaties.

Andere Tulane faculteitsleden die in de afgelopen eeuw duurzame vooruitgang in de geneeskunde hebben geboekt, zijn dr. Robert Heath in psychofarmacologie, dr. George E. Burch in fysiologie, dr. Andrew V. Schally in endocrinologie en dr. Louis J. Ignarro in farmacologie, de laatste twee winnende Nobelprijzen voor hun werk bij Tulane.


orkaan Katrina

Eind augustus 2005, met Tulane School of Medicine aan de vooravond van grote programmatische uitbreiding, veroorzaakte de ergste natuurramp in de geschiedenis van de Verenigde Staten ongelooflijke verwoesting aan de stad New Orleans, haar mensen en instellingen, waaronder de Universiteit van Tulane.

Tulane-artsen verbleven bij hun patiënten in het Tulane Hospital, Charity Hospital en het New Orleans VA-ziekenhuis totdat ze gedwongen werden te evacueren. Die artsen, studenten en bewoners zouden snel naar de stad terugkeren, klinieken op nieuwe locaties vestigen en de toegang tot medische zorg en medische educatie herstellen.

In de nasleep van de storm werd de Tulane School of Medicine geëvacueerd naar Baylor College of Medicine in Texas, waar medische studenten hun studie hervatten. De medische schoolbeheerders van Tulane coördineerden de terugkeer van de school naar New Orleans, die begon in november 2005 en de 98,5% van Tulane's medische studenten onderbracht die na de orkaan Katrina bij Tulane bleven. In het daaropvolgende jaar reconstrueerde de toegewijde en geëngageerde faculteit krachtige onderzoeks- en onderwijsprogramma's naarmate de ruimte bewoonbaarder werd.


Vooruit gaan

Tulane School of Medicine heeft zich gevestigd als een essentieel onderdeel in de vernieuwing van een van Amerika's grootste steden. We trainen de meest gekwalificeerde studenten om capabele, medelevende artsen te worden die hoogwaardige primaire of specialistische zorg bieden, lokaal, nationaal en wereldwijd.

Locaties

New Orleans

Address
1430 Tulane Avenue
70112 New Orleans, Louisiana, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden