Lees de Officiële Beschrijving

Troy University is een openbare instelling bestaat uit een netwerk van campussen in Alabama en de hele wereld. Internationale reikwijdte, Troy University biedt een verscheidenheid aan educatieve programma's op de undergraduate en graduate niveau voor een gevarieerde studentenpopulatie in de traditionele, niet-traditionele en opkomende elektronische formaten. Academische programma's worden ondersteund door een verscheidenheid aan studenten diensten die het welzijn van de individuele student te bevorderen. gewijd faculteit Troy University en het personeel te bevorderen ontdekking en verkenning van de kennis en de toepassing ervan op een leven lang succes door middel van effectief onderwijs, dienstverlening, creatieve samenwerkingsverbanden, wetenschap en onderzoek.

Deze school biedt ook:

Master

Troy University

Dit programma is ontworpen om studenten de basis en de kennis die nodig is voor het begrijpen van het gedrag van de internationale betrekkingen. ... [+]

Wereldpolitiek heeft ondergaan een grondige wijziging in de afgelopen twee decennia. De ineenstorting van de voormalige Sovjet-Unie, de evolutie van de Europese Unie, de recente gebeurtenissen in het Midden-Oosten en Centraal-Azië, evenals de opkomst van niet-statelijke machtscentra, tonen duidelijk aan een belangrijke paradigmaverschuiving in internationale aangelegenheden. De Koude Oorlog, die mondiale gebeurtenissen domineerde bijna vijf decennia, is voorbij. Maar wat vervangt de instellingen van dat tijdperk is niet helemaal duidelijk.

[-]
Verenigde Staten Troy
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Troy University

Dit programma biedt kwaliteit graduate beroepsonderwijs voor personen die banden met de publieke en non-profit sector door de integratie van onderwijs, onderzoek en diens ... [+]

De Troy University Master of Public Administration (MPA) programma biedt kwaliteit graduate beroepsonderwijs voor personen die banden met de publieke en non-profit sector door de integratie van onderwijs, onderzoek en dienstverlening.

[-]
Verenigde Staten Troy
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands