Lees de Officiële Beschrijving

Trinity School of Natural Health biedt de meest complete natuurlijke gezondheidsvoorlichting die mensen van hoop, oplossingen en ondersteuning om hun leven te veranderen en de wereld te verbeteren.

Onze Geschiedenis

Dr Wendell Whitman was een onvermoeibaar pleitbezorger voor de gezondheid van vrijheid en een pionier op het gebied van natuurlijke gezondheid. In 1991, het herkennen van de ontoereikendheid van formele gezondheidsvoorlichting buiten de traditionele medische sector, richtte hij Trinity School of Natural Health.

Trinity School of Natural Health werd opgericht met het oog op de presentatie van alternatieve natuurlijke gezondheid onderwijs voor iedereen. Vandaag de dag, de Drie-eenheid repertoire van programma's en cursussen heeft zich ontwikkeld tot een krachtige, educatieve proces dat de studenten in staat stelt om hun eigen gezondheid te verbeteren, het verbeteren van de goede gezondheid van hun familie, vrienden en gemeenschappen, en hun eigen professionele praktijken.

ONZE FILOSOFIE

Onze filosofie is dat wanneer de fysieke, mentale en spirituele aspecten van de hele persoon worden ontwikkeld, waar de gezondheid kan worden bereikt. We hebben onze cursussen ontwikkeld om de integratie van alle drie te ondersteunen.

Wij geloven dat de Bijbel een grote bron van leren en de uiteindelijke autoriteit op geestelijke zaken zijn. Om deze redenen benadrukken we de kennis die in de Schrift om een ​​geestelijk fundament te creëren. Vanwege de inherente geestelijke natuur in ieder van ons, is er een behoefte spiritueel geaard en deskundig te zijn bij het analyseren van elke medische kwestie.

foundationalevent

Accreditatie

Geaccrediteerde hogescholen en scholen in de Verenigde Staten goed te keuren het grootste deel van de aangeboden via Trinity School of Natural Health cursussen. Accreditatie door een externe accreditatie organisatie is altijd een compliment aan een instelling. Echter, beschouwen wij onze grootste troef om de kwaliteit van onze afgestudeerden en de voortdurende bijdrage die zij leveren aan de gezondheid en het welzijn van hun families en gemeenschappen.

Trinity School of Natural Health is geaccrediteerd en erkend door de American Naturopathic Medische Raad voor Accreditatie (ANMAB) in Las Vegas, Nevada (www.anmab.org). We hebben niet, noch hebben we van plan om te laten accrediteren door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs.

mhprogramDetails
Programs taught in:
Engels
Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree:

Trinity