Lees de Officiële Beschrijving

Het is gemakkelijk om te praten over uitmuntendheid. Maar het is een ander ding helemaal om jezelf echt te plegen om het elke dag. Om het leven. Om het te inspireren in alles om je heen. Op Trine University, heeft dit streven naar perfectie het fundament van onze ervaring gevormd voor meer dan een eeuw. Je zult het zien, en je zult het voelen, de tweede stap je op onze mooie, 450-hectare grote campus in Angola, Indiana.

Er zijn maar weinig scholen kunnen zeggen dat ze zijn het krijgen van het gebeuren op zo'n hoog niveau voor bijna 130 jaar. Wij kunnen.

Een Streven naar perfectie

Van onze programma's, naar onze faculteit, om onze faciliteiten, om de positieve impact van ons werk heeft op gemeenschappen overal, zetten we onze normen op Trine net iets hoger. We kunnen het niet helpen. Het is wie we zijn. Het is de reden waarom US News & World Report en de Princeton Review consequent rangschikken ons tot de beste universiteiten van de Midwest, en het is de reden waarom meer dan 1.900 bedrijven over de hele wereld op zoek gaan naar onze afgestudeerden.

Een Ongeëvenaarde Campus

Alleen al in de afgelopen tien jaar hebben we meer dan $ 75.000.000 aan renovaties en nieuwe faciliteiten doorgebracht in onze campus. Of het is de toevoeging van een nieuwe, state-of-the-art biomedische engineering gebouw; een voetbalstadion dat elke particuliere universiteit in het land trots op zou maken; ongeëvenaarde appartement-achtige campus huisvesting; of renovaties aan podiumkunsten, bedrijfsleven, onderwijs, en tientallen andere voorzieningen; Trine de campus is, in een woord, uitzonderlijk.

Een innovatieve geest

Innovatie is in ons DNA op Trine. Het altijd is geweest. In feite werd de hedendaagse golfbal gepatenteerd door een Trine graduate. Onze studenten genieten van een actieve en boeiende leerervaring, het winnen van de nationale prijzen voor de hands-on werk dat zij te volbrengen. We hebben geïnvesteerd meer dan $ 8 miljoen in de afdeling Innovatie en Technologie. En we onlangs onthulde een nieuwe, high-tech Project Based Learning Center for Excellence.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Trine University

De technische vaardigheden die je moet dit punt in je carrière zijn niet de vaardigheden die je carrière in een managementfunctie zal vooraf. Maar je kunt die vaardighede ... [+]

Master of Science in Engineering Management

De technische vaardigheden die je moet dit punt in je carrière zijn niet de vaardigheden die je carrière in een managementfunctie zal vooraf. Maar je kunt die vaardigheden aan Trine University te ontwikkelen met onze Master of Science in Engineering Management (MSEM) versnelde eenjarige programma aangeboden via de Ketner School of Business en de Allen School of Engineering & Technology.

De Ervaring

Als ingenieur klaar om te verhuizen naar een managementfunctie, dan heb je beheersing van de corporate cultuur, leiderschap, financiën, operations strategie en marketing te krijgen .. Je zult bedrijfsethiek, spreken in het openbaar, en besluitvorming klassen die zijn gericht op de technische professionele, alsmede productontwikkeling en innovatie lessen gegeven door onze zakelijke en technische faculteit nemen.... [-]

Verenigde Staten Angola
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Trine University

Master of Science in Information Studies EEN Master of Science in Information Studies * (MSIS) van Trine University is ontworpen om studenten te voorzien van een kans om ... [+]

Master of Science in Information Studies

EEN Master of Science in Information Studies * (MSIS) van Trine University is ontworpen om studenten te voorzien van een kans om technologisch leiderschap te ontwikkelen in de analyse, ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en exploitatie van informatiesystemen.

Technologisch leiderschap mate voor u

Gericht, waarden-gedreven, en versneld, dit eenjarige graduate programma voor volwassenen met een bachelordiploma wordt gedefinieerd door een intense focus op informatiesystemen.

Bent u in de hoop om door te gaan naar het volgende niveau in uw organisatie? Heeft u een bachelor diploma in een technologisch gebied te houden en willen een Master's degree in de technologie? ... [-]
Verenigde Staten Fort Wayne Avon
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Housing - Golf Course Apartments

Rick L. & Vicki L. James University Center

Fawick Hall of Engineering

Student Design Center

Taylor Hall of Humanities

Best Hall of Science

Trine University
Address
Trine University One University Avenue
IN 46703 Angola, Indiana, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 800-347-4878