Towson University - College of Business & Economics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Premier

De College of Business and Economics, Gelegen in het historische Stephens Hall, is geaccrediteerd door AACSB International - De Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business - In zowel de boekhouding en zakelijke administratie programma.

Deze aanwijzing plaatst het college in de top één procent van de business schools wereldwijd en de top 10 procent in de Verenigde Staten. Het aanbieden van zowel undergraduate en graduate programma's, het college biedt een uitgebreide zakelijke onderwijs stevig verankerd in de vrije kunsten.

Toegepast

Terwijl het verdienen van een diploma is essentieel voor het invoeren van de zakenwereld, de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in elke carrière kunnen niet allemaal worden onderwezen in de klas zijn. Aan het College of Business and Economics, de filosofie van de toegepaste leren is de kern van al onze programma's.

Inzicht in de waarde en de noodzaak van hands-on ervaring, het college biedt het Business Excellence-programma one-of-a-kind ontworpen om studenten voor te bereiden om hun carrière te voeren. Via dit programma, de studenten krijgen de kennis, vaardigheden en attitudes (KSAs) in de klas aan de basis van de professionele ontwikkeling te leren, zoals het geven van krachtige presentaties, communiceren ideeën effectief en werken in teams. Onze studenten alsdan in kwaliteit stage ervaringen in de professionele instellingen. Door deze aanpak van toegepaste kennis en vaardigheden, al onze studenten afgestudeerd met al de eerste stappen in hun gekozen loopbaan genomen.

Samen met het stageprogramma, de studenten ook leiderschap en teamwork van toepassing om met de campus en daarbuiten door middel van 18 studentenorganisaties het college.

Uitgebreid

Of studenten nastreven van een algemene carrière in het bedrijfsleven of hebben hun ogen op meer specifieke paden, het college biedt de fundamentele kennis succesvol te zijn in de hedendaagse zakelijke wereld te zijn terwijl studenten om een ​​diepgaande studie te verkennen voor hun specifieke gebieden van belang.

Met vier undergraduate majors, zes gecombineerde majors, twee minderjarigen, evenals talrijke concentraties, het college biedt een uitgebreide nog diverse spectrum van academische programma's. Met steun van de steun van onze onderscheiden faculteit, kunnen studenten hun educatieve route die hen zal leiden om hun doelen te bereiken in kaart te brengen.

Visie, Missie & Waarden

Visie

Om erkend te worden als het bedrijf college van de keuze voor studenten, docenten en organisaties in onze regio.

Mission Statement

Het College of Business and Economics ontwikkelt hoogwaardige en innovatieve programma's en middelen, verbindt de theorie naar de praktijk in curriculaire, buitenschoolse en onderzoeksactiviteiten, en transformeert studenten die een positieve invloed binnen Maryland en daarbuiten zal hebben.

KERNWAARDEN

Wij omarmen een cultuur van het streven naar uitmuntendheid, het leren, ethisch gedrag, beleefdheid, diversiteit, inclusie, creativiteit en betrokkenheid.

Profiel van een kandidaat als een van de beste school van de toegepaste business leren, het College of Business and Economics bereidt haar afgestudeerden om excellentie te bereiken in hun professionele carrière. Het College of Business and Economics 'combinatie van strenge academische studies en hands-on ervaring in het bedrijfsleven-allemaal onderworpen aan strenge maatregelen van performance- ontwikkeling van de volgende kennis, vaardigheden en attitudes (KSAs), die de basis voor professioneel succes:

Accredited Zaken Kennis

Weet, toe te passen en de inhoud van één van de belangrijkste integreren

mededeling

Schrijf welbespraakt, overtuigende en invloedrijke rapporten, voorstellen, brieven Maak welbespraakt, overtuigende en invloedrijke mondelinge presentaties Ontwikkel grafisch, spreadsheet en business analyse om de positie te ondersteunen genomen Engage in actief luisteren in individuele en collectieve instellingen

Denken: kritisch en creatief

Opsporen van problemen en / of mogelijkheden met disciplinaire concepten Genereren en evalueren van haalbare alternatieven Alomvattende, verantwoorde conclusies en aanbevelingen met behulp van kwalitatieve en / of kwantitatieve instrumenten

Technologie

Gebruik algemene en discipline-specifieke software voor state-of-the-practice zakelijke toepassingen

Leiderschap en Teamwork

Focus op doelrealisatie Leid team naar de verwezenlijking van gemeenschappelijke doelen Handhaaf groepscohesie, aanhanger tevredenheid en efficiënte bedrijfsvoering

Ethiek en Waarden

Toon ethisch gedrag en eer-systeem gedrag Breng ethiek in de zakelijke besluitvorming, rekening houdend met de impact op de verschillende belanghebbenden

Houding en Praktische Excellence

Wees alert, pro-actief en klaar om te leren Meet verplichtingen en taken volgens toegewezen eisen Behandel anderen met respect; tonen gevoeligheid voor hun standpunten, waarden en gewoonten

Verkoopbaarheid

Toon bewijs van een kwaliteit, begeleid, reflecterende professionele ervaring Demonstreer effectief zoeken naar werk: carrière portfolio, CV en interview vaardigheden De verantwoordelijkheid voor de eigen loopbaan management en het stellen van doelen veronderstellen

Locaties

Towson

Address
8000 York Road
21252 Towson, Maryland, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

AACSB Accredited