Lees de Officiële Beschrijving

Op de Touro College Graduate School of Business richten we ons op de toekomst van onze studenten en de toekomst van het bedrijfsleven.

Cutting Edge Education

Onze academische programma's bevatten zowel theorie als praktijktoepassingen, en ze zijn net zo uitdagend als bij topinstellingen, met een kleine klasgrootte, inspirerende vaardigheden en betaalbare collegegeldtarieven. We moedigen een ondernemende en ambitieuze geest aan en laten ons programma groeien en aanpassen aan de eisen van de bedrijfswereld. Met persoonlijke begeleiding van ons Career Center en je professoren, ontwikkel je een levenslange "toolkit", zodat je de diepgaande kennis, geavanceerde praktische vaardigheden en het zelfvertrouwen hebt om te gedijen, waar je carrière je ook brengt.three persons in front of tablerawpixel / Unsplash

Onze stad, onze campus

Gelegen in het hart van New York City, onze campus is onze thuisbasis, maar het leren reikt verder dan onze muren. Studenten stagiair in de vijf stadsdelen en het NY metro-gebied bij organisaties van elke omvang, inclusief start-ups, human resources, financiële en accountantskantoren.

New York Campus

De Touro College Graduate School of Business, gelegen in het hart van New York City, profiteert van een van de drukste en meest bruisende steden ter wereld.

New York City is een epicentrum van wereldwijde activiteiten, waar elke dag miljarden dollars worden uitgewisseld in transacties op hoog niveau. Onze campus is gunstig gelegen in een van de meest actieve buurten van de stad en is gemakkelijk bereikbaar via de meeste metrolijnen.

Een moderne campus

Ons gebouw is belast met een uitgesproken professionaliteit en omvat alle voorzieningen voor een comfortabele en bevorderlijke leeromgeving: supersnel draadloos internet, multimediacultures, een volledig uitgerust computerlab, studentenlounges, carrièrecentrum en een uitstekend zakencentrum bibliotheek.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Touro Graduate School of Business

Onze Master of Science in Accounting-programma biedt studenten een uitgebreide opleiding op het gebied van accounting essentials, inclusief budgetplanning en -controle, a ... [+]

Naarmate nieuwe overheidsvoorschriften ontstaan en de bedrijfsfinanciën onder grotere publieke aandacht komen, hebben steeds meer bedrijven bekwame boekhoudprofessionals nodig die over de vaardigheden en het inzicht beschikken om op verantwoorde wijze de bedrijfsbesluitvorming te beïnvloeden.

Onze Master of Science in Accounting-programma biedt studenten een uitgebreide opleiding op het gebied van accounting essentials, inclusief budgetplanning en -controle, audit en evaluatie van controls, financiële metingen en documentatie en rapportage.

Onze studenten studeren klaar om het uniforme CPA-examen af te leggen en te halen. Velen gaan excelleren in loopbanen in de industrie, belastingwetgeving, overheid en non-profitorganisaties.... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Deeltijd
5 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Touro Graduate School of Business

Ons Master of Science-programma in Human Resource Management is ideaal voor HR-professionals van het begin tot het midden die ernaar streven belangrijke organisatorische ... [+]

Leer om de grootste bron van menselijk kapitaal, menselijk kapitaal, op te bouwen en te beheren. Verbreed uw human resource management kennis en ontwikkel de praktische en menselijke vaardigheden om te gedijen in een leidende positie bij uw organisatie.

Ons Master of Science-programma in Human Resource Management is ideaal voor HR-professionals van het begin tot het midden die ernaar streven belangrijke organisatorische enablers en competente, betrouwbare leiders te worden.

Deze praktijkgerichte graad bouwt praktische vaardigheden en competenties op terwijl studenten vertrouwd worden gemaakt met best practices in het beheren van menselijke sterktes en eigenschappen, evenals fundamentele human resource-concepten die ten grondslag liggen aan organisatorische productiviteit, winstgevendheid en duurzaamheid.... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Deeltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Touro Graduate School of Business

Ons Master of Science-programma in International Business Finance voorziet studenten van een uitgebreide opleiding in fundamentele bedrijfsprincipes, terwijl ze zich conc ... [+]

We leven in een steeds meer geglobaliseerde wereld. Er bestaan kansen die nooit eerder zijn geweest. Het is nu tijd om de expertise te ontwikkelen om besluitvorming op hoog niveau in een mondiale omgeving te beïnvloeden.

Ons Master of Science-programma in International Business Finance voorziet studenten van een uitgebreide opleiding in fundamentele bedrijfsprincipes, terwijl ze zich concentreren op de financiële problemen in een wereldwijde organisatie en multiculturele invloeden in internationaal ondernemen.

Of u nu geïnteresseerd bent in het nastreven van een carrière in internationale financiën of wereldwijde ondernemingen, wij zullen u voorbereiden op de vaardigheden om effectief om te gaan met hedendaagse uitdagingen op het gebied van global management, marketing, accounting en strategie.... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Deeltijd
2 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands