Touro College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Touro

Wat Touro onderscheidt, is niet alleen onze eersteklas programma's, betrokken docenten, of ervaringsgerichte leermogelijkheden, het is onze cultuur en ons studieprogramma die uw beloften respecteren - voor uw gemeenschap, uw waarden en uw toekomst.

Opgericht in 1970 om ons te richten op hoger onderwijs voor de Joodse gemeenschap , zijn we uitgegroeid tot een zeer diverse bevolking van meer dan 19.000 studenten op 30 scholen in 4 landen . We zijn uniek afgestemd op het belang van een opleiding die studenten van alle achtergronden en omstandigheden huisvesten.

Van vrije kunsten tot wetgeving, gezondheidswetenschappen tot technologie, zaken, joodse studies, onderwijs - en alles daartussenin - Touro biedt educatieve mogelijkheden en loopbaantrajecten naar niet alleen de meest getalenteerde en gemotiveerde studenten, maar ook degenen die over het hoofd zijn gezien en die onvoldoende worden bediend, heb de drive en het potentieel om te slagen.

We hebben iets voor iedereen. De enige vraag is: naar wat streef je en wat wil je bereiken?128666_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

In een oogopslag

95.000 alumni. 19.200 studenten. 30 scholen. 4 landen. Eén Touro.

Touro College is Amerika's grootste particuliere instelling voor hoger en beroepsonderwijs onder Joodse auspiciën. Elk jaar keren duizenden studenten uit alle landen en uit alle geledingen van het leven naar ons om een opleiding geneeskunde, onderwijs, joodse studies, technologie en alles ertussenin te volgen.

New York blijft het epicentrum van het Touro-netwerk, met programma's die bloeien in Chicago, Californië, Nevada, Moskou, Israël, Berlijn.

We trekken onze kracht niet alleen in onze aantallen, maar ook door ons voortdurend streven naar onze waarden, geloof in sociale rechtvaardigheid en respect voor toegepaste kennis en ontdekking. Van onze toegewijde faculteit tot onze betaalbaarheid voor ons gevarieerde aanbod aan studenten en programma's, u hoeft niet ver te zoeken om te zien wat Touro onderscheidt.

Mission Statement

Touro College is een onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs onder Joodse auspiciën, opgericht om het Joodse erfgoed over te dragen en te bestendigen, en om de algemene gemeenschap te dienen in overeenstemming met de historische Joodse toewijding aan intellectueel onderzoek, de overdracht van kennis, sociale rechtvaardigheid en dienst aan de samenleving.

Touro biedt undergraduate en graduate programma's aan in Joodse studies, de vrije kunsten en wetenschappen, en de beroepen met inbegrip van onderwijs, rechten, medicijnen, farmacie, gezondheidswetenschappen, sociaal werk en bedrijven. Deze programma's dienen verschillende componenten van de Joodse gemeenschap en de grotere samenleving, vooral diegenen die in het verleden onderbediend zijn geweest. Touro is een school waar persoonlijke groei, studiebeurzen en onderzoek worden bevorderd en waar mannen en vrouwen worden voorbereid op productieve levens van waardigheid, waarde en waarden.

De Joodse erfenis omvat twee fundamentele componenten, het bijzondere en het universele, zoals weerspiegeld in de uitspraak van Hillel in Ethics of the Fathers: "Als ik niet voor mezelf ben, wie zal dan voor mij zijn? En als ik alleen met mezelf bezig ben, wat ben ik dan IK?" Deze leer vormt de kernwaarden van het college, die een verbintenis omvatten tot kwaliteitsonderwijs voor iedereen, de behandeling, met integriteit en respect, van alle studenten, docenten en personeel, de rol van ethiek in de beroepen en de bouw van een responsieve en verantwoordelijke samenleving.128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

Joods erfgoed

Geworteld in Joodse traditie, gebouwd op Joodse waarden.

Dr. Bernard Lander voorzag en stelde Touro College om tegemoet te komen aan een gemeenschap van studenten die vaak over het hoofd werden gezien. Daarmee creëerde hij een omgeving waarin culturele en spirituele behoeften van Joodse studenten hand in hand konden gaan met hun educatieve bezigheden.

Touro is niet alleen geschikt voor Joodse tradities, het ondersteunt en ondersteunt ze. Het College is een van de weinigen in dit land dat bouwt op tijd voor studenten om te aanbidden en te studeren, om hun culturen en overtuigingen te vieren en te eren.

Sinds 1970 is de school exponentieel gegroeid, maar onze waarden blijven. Terwijl we ons hebben uitgebreid, is onze aandacht gericht geweest op het bedienen van diverse gemeenschappen, evenals op de orthodoxe bevolking, en op catering voor studenten die gewoon een uitzonderlijke opleiding willen in een warme, tolerante en intellectueel rigoureuze omgeving.

Op al onze scholen en programma's pleiten we voor en verwachten we van alle studenten dat ze zich integer en respectvol gedragen. Wij geloven in de waardigheid van iedereen en streven ernaar een bijdrage te leveren aan een samenleving die dat ook doet.

Onze Joodse waarden zijn universele waarden.

Locaties

New York

Address
500 Seventh Avenue
New York, NY 10018

New York, New York, Verenigde Staten