The Language Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

TLA - The Language Academy "Academy is een toonaangevend Engels voor internationale studenten en leidinggevenden negocios.La persoonlijke aandacht en kwaliteit van het onderwijs zijn onze eerste prioridad.Sabemos en begrijpen hoe belangrijk het is voor Engels taal leren Ud.el . daarom een ​​cursus Engels in onze academie, is een complete ervaring, zowel academisch als in de sociale en culturele aspecten van het leven in de Verenigde Staten, en inversies vertegenwoordigen een stopcontact in uw toekomst.

De door TLA methodiek is in principe gericht en gecentreerd estudiante.Nuestros docenten richten zich op uw behoeften, interesses en doelen.

U wordt de student aangemoedigd om actief deel te nemen aan culturele activiteiten en veldwerk buiten de academie. Zo maakt volledig gebruik van haar status in de Verenigde Staten.

Onze leraren en begeleiders en het toezicht op hun studievoortgang door de cursus en ervoor zorgen dat het leren effectief is.

Door middel van een grondige evaluatie en een aantal initiële academische testen, wordt de student geplaatst in het juiste niveau Engels. De voortgang van elke leerling wordt regelmatig gecontroleerd door de docenten in de loop van de studies. Een wekelijks overzicht van het materiaal gedicteerd travez een test om uw vooruitgang te evalueren wordt gemaakt. De opleidingsdirecteur is dagelijks beschikbaar voor een ontmoeting met studenten die dat nodig hebben en dus beantwoorden alle vragen of opmerkingen heeft over het curriculum. De docenten en administratief personeel staan ​​ter beschikking van de studenten tijdens hun staat om hen te voorzien van praktische hulp.

U wordt de student aangemoedigd om actief deel te nemen aan culturele activiteiten en excursies georganiseerd door The Language Academy in de "echte wereld." Dus profiteren het meest van uw verblijf in de Verenigde Staten.

Locaties

Fort Lauderdale

Address
The Language Academy - 200 South Andrews Avenue, Suite 401
FL 33301 Fort Lauderdale, Florida, Verenigde Staten

Opleidingen

Deze school biedt ook: