The University of Texas at San Antonio

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

The University of Texas at San Antonio is een multiculturele organisatie voor het ontdekken van ondernemingen met meer dan 32.000 studenten. Het is de grootste universiteit in de grootstedelijke regio van San Antonio.110215_people-woman-coffee-meeting.jpg

Onze missie

The University of Texas at San Antonio is toegewijd aan de bevordering van kennis door middel van onderzoek en ontdekking, onderwijs en leren, betrokkenheid van de gemeenschap en openbare dienstverlening. Als een instelling van toegang en excellentie, omarmt UTSA multiculturele tradities en dient het als een centrum voor intellectuele en creatieve middelen en als een katalysator voor sociaaleconomische ontwikkeling en de commercialisering van intellectueel eigendom - voor Texas, het land en de wereld.

Onze visie

Een vooraanstaande openbare onderzoeksuniversiteit zijn die toegang biedt tot excellentie op het gebied van onderwijs en burgerleiders voorbereid op de mondiale omgeving.

Onze kernwaarden

We moedigen een omgeving van dialoog en ontdekking aan, waar integriteit, uitmuntendheid, inclusiviteit, respect, samenwerking en innovatie worden bevorderd.110216_pexels-photo-1448258.jpeg

Onze campussen

UTSA heeft vier campussen: hoofdcampus, Downtown Campus, Hemisfair Campus en Park West Campus.

Hoofdcampus

Met 104 gebouwen op 600 hectare, herbergt de Main Campus de Business, Education en Human Development, Engineering, Liberal and Fine Arts, Sciences en Honours Colleges. In 2019 is het grootschalige testlaboratorium gepland voor technische studenten. Het nieuwe Science and Engineering Building is gepland voor voltooiing in 2020. Publiek-private partnerschappen bieden kansen voor nieuwe woningen en winkels langs de UTSA Boulevard.

Downtown Campus

2018 was een gedenkwaardig jaar voor de Downtown Campus, ten westen van IH-35 gelegen, en voor de stad San Antonio, aangezien in de komende tien jaar plannen werden aangekondigd om een School of Data Science, een school voor ondernemerschap, toe te voegen. Een National Security Collaboration Centre, een Urban Education Institute en een Urban Science Institute in het centrum van het centrum van de stad. Plannen zijn ook aangekondigd voor extra woningen, omdat UTSA samenwerkt met de stad San Antonio en Bexar County om een hightech-corridor te verankeren.

Hemisfair Campus

Op de Hemisfair Campus organiseert het Institute of Texan Cultures tentoonstellingen en live-optredens. Door zijn onderzoek, collecties, tentoonstellingen en programma's, het Instituut bevordert een begrip en waardering van Texas en Texanen.

Park West Campus

De 125 hectare grote Park West Campus, op minder dan drie kilometer van de hoofdcampus, herbergt een voetbalveld en een atletiekstadion. Het dient Roadrunner-atleten en is aangewezen als een hostsite voor community-sportevenementen.110217_pexels-photo-256455.jpeg

Locaties

San Antonio

Address
Main Campus,
1 UTSA Circle

1 UTSA Circle, San Antonio, Texas, Verenigde Staten

San Antonio

Address
Downtown Campus,
501 W. César E. Chávez Blvd.

TX 78207 San Antonio, Texas, Verenigde Staten

San Antonio

Address
Hemisfair Campus,
801 E. César E. Chávez Blvd.

TX 78205-3209 San Antonio, Texas, Verenigde Staten

San Antonio

Address
Park West Campus,
8000 North 1604 W.

TX 78249 San Antonio, Texas, Verenigde Staten