The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ontdek de legendarische Advantage ™ van de Notre Dame Business. Wij dagen u uit om Vraag meer of Business ™ als je je talenten te ontwikkelen en voor te bereiden om een ​​verschil te maken. Misschien wilt u een merk, een plant of een volk te beheren. U kunt wensen om een ​​te zijn PartnerEen effectenhandelaarEen ondernemer of CEO. We willen dat deze prestaties voor u, ook.

Maar we willen nog veel meer voor u en van u.

De toekomst in petto heeft grote uitdagingen. En de toekomst hangt af van je.

Of we zijn overweldigd en verminderd door onze uitdagingen, of maak oplossingen met toegevoegde waarde voor onze collectieve gemeenschappen - dit is waar je een verschil zal maken. Bij de Mendoza College of Business, Zijn wij van mening dat een opleiding waardig u en deze uitdagingen moet je leren hoe je moeilijke problemen met integriteit en sterke gewoonten van de geest te pakken.

Uiteindelijk willen we dat u de leiders die onze toekomst samen beter te maken door het voorrecht van de posities die u zal houden, de beslissingen die je maakt, de middelen die u zal ontwikkelen en te gebruiken, en de mensen wier leven je wordt aanraken.

Dit is de visie ingebed in de oprichting van de University of Notre Dame door Vader Edward Sorin, CSC, in 1842 en een droom die vandaag de dag nog steeds roepen de collectieve passie en energie van de docenten en medewerkers van de Mendoza College of Business. Het Mendoza College of Business is de thuisbasis van toegewijde docenten, wetenschappers en meer dan 2400 studenten die zich bezighouden met undergraduate, graduate en uitvoerende studies. Graden worden aangeboden bij de Mendoza College zijn:

Bachelor of Business Administration Executive Master of Business Administration Master of Business Administration Master of Science in Accountancy Master of non-profit Administration (MNA)

Mendoza biedt ook een breed scala van programma's op maat voor bedrijven en organisaties, evenals certificaat programma's voor executives en non-profit managers en leiders. Deze programma's worden aangeboden via Executive education en Non-profit professionele ontwikkeling.

Mission Statement Om een ​​vooraanstaande katholieke business school die academische excellentie, effectiviteit van de professionele en persoonlijke verantwoordelijkheid bevordert in een context die streeft trouw aan de idealen van de gemeenschap, de menselijke ontwikkeling en de individuele integriteit te bouwen.

Over de Universiteit van Notre Dame De Universiteit van Notre Dame is een onafhankelijke, nationale katholieke universiteit gevestigd in de Notre Dame, Ind., Grenzend aan de stad South Bend en ongeveer 90 mijl ten oosten van Chicago.

De bron van de academische kracht van de universiteit is de faculteit. Notre Dame faculteit leden zijn 36 beurzen van de National Endowment for the Humanities won in de afgelopen negen jaar, meer dan bij welke andere universiteit in het land.

Notre Dame, heeft onderwijs altijd verbonden geweest met waarden, onder hen leven in gemeenschap en vrijwilligerswerk in de dienstverlening aan de gemeenschap. Woonplaatszaal leven is zowel het kenmerk van de Notre Dame de ervaring en de bron van de Universiteit van de rijke traditie. Een jongere traditie, het Universitair Centrum voor Sociale Bezorgdheid, fungeert als een katalysator voor de student vrijwilligerswerk. Ongeveer 80 procent van de Notre Dame undergraduate studenten te betrekken in een of andere vorm van vrijwilligerswerk gemeenschap tijdens hun jaren aan de universiteit, en ten minste 10 procent besteden een jaar of langer na het afstuderen aan de dienst in de Verenigde Staten en over de hele wereld.

De Universiteit van Notre Dame, dat is een van een handvol echte internationale universiteiten, heeft een student lichaam van meer dan 11.500 uit alle 50 staten en meer dan 100 andere landen studenten. De Notre Dame alumni netwerk is de meest uitgebreide in het hoger onderwijs, met meer dan 270 clubs, waaronder meer dan 40 internationale clubs.

Medonza Rankings De Mendoza College of Business is erkend voor excellentie en haar inzet voor sociale en ecologische verantwoordelijkheid als gekozen rankings geven:

1 onder de natie boven undergraduate business schools --Bloomberg Businessweek (2010-2014)

20 tot de top van de Amerikaanse graduate business schools - Bloomberg Businessweek (2012)

15 in de top Executive MBA-programma's - Bloomberg Businessweek (2013), The Economist - Which MBA? (2013) en Dichters & Quants voor Executives (2014)

4 landelijk in de top accountancy graduate programma's - Public Accountancy Report (2013)

De Mendoza College of Business is geaccrediteerd door AACSB International en is vastbesloten om zich te houden aan de Principles for Responsible Management Education (PRME).

Locaties

Notre Dame

Address
Mendoza College of Business, University of Notre Dame,
Notre Dame

46556-5646 Notre Dame, Indiana, Verenigde Staten