Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Ontdek een nieuw soort universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve verandering te creëren. Onze universiteit maakt optimaal gebruik van haar locatie in een van de meest levendige en diverse steden ter wereld. Onze hogescholen zijn Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research, the Schools of Public Engagement en Parsons Paris.

Sinds onze oprichting in 1919 heeft The New School de grenzen van het intellectuele en creatieve denken als een vooraanstaand academisch centrum hertekend en opnieuw gedefinieerd. Onze rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs lost de wanden tussen disciplines op en helpt progressive minds te koesteren. Op onze universiteit hebben studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele paden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Met vooraanstaande faculteit en wereldberoemde alumni zetten we ons in om studenten te ontwikkelen die een impact hebben op de wereld en de meest urgente sociale problemen van onze tijd oplossen.

Missie

The New School toekomst van de The New School zal gevormd worden door de kernwaarden die ons verleden hebben gedefinieerd: academische vrijheid, tolerantie en experimenten.

Missie

The New School bereidt studenten voor op het begrijpen van, bijdragen aan en slagen in een snel veranderende samenleving, waardoor de wereld een betere en rechtvaardigere plek wordt. We zullen ervoor zorgen dat onze studenten zowel de vaardigheden ontwikkelen die een goed onderwijs biedt als de competenties die essentieel zijn voor succes en leiderschap in de opkomende creatieve economie. We zullen ook leiding geven aan het genereren van praktische en theoretische kennis die mensen in staat stelt onze wereld beter te begrijpen en de omstandigheden voor lokale en internationale gemeenschappen te verbeteren.

Visie

We zijn en zullen een universiteit zijn waar design en sociaal onderzoek de aanzet geven tot het bestuderen van kwesties van onze tijd, zoals democratie, verstedelijking, technologische verandering, economische empowerment, duurzaamheid, migratie en globalisering. We zullen het meest vooraanstaande intellectuele en creatieve centrum zijn voor effectieve betrokkenheid in een wereld die steeds meer vraagt ​​om beter ontworpen objecten, communicatie, systemen en organisaties om aan sociale behoeften te voldoen.

Onze visie sluit aan bij verschuivingen in de wereldeconomie, de maatschappij en het milieu, die onze missie en onze waarden bezielen:

  • Creativiteit, innovatie en een verlangen om de status-quo uit te dagen, zal van invloed zijn op wat en hoe we lesgeven en op de intellectuele ambities van de universiteit zelf.
  • Maatschappelijke betrokkenheid zou de academische ervaringen van studenten moeten oriënteren om hen te helpen kritisch geëngageerde burgers te worden, toegewijd aan het oplossen van problemen en bijdragen aan het algemeen belang.
  • The New School moet deze principes te omarmen en te innoveren om verschuivingen in de mondiale economie, samenleving en milieu dat mensen nodig hebben om te worstelen met complexe problemen aan te pakken, na te streven en flexibeler carrière Pathways , en gezamenlijk creëren verandering.

Educatieve aanpak

We zullen onze missie vervullen door de nalatenschap van The New School als een niet-traditionele universiteit en gemeenschap, alert en alert op verandering, uit te breiden, dat:

  • Richt zich op en houdt zich bezig met kritieke hedendaagse kwesties
  • Prioriteit geven aan de mensheid en cultuur bij het ontwerpen van systemen en omgevingen om de menselijke conditie te verbeteren, een benadering die is gebaseerd op ontwerpdenken en de liberale, creatieve en podiumkunsten
  • Brengt samenwerking, projectmatig leren centraal in de onderwijservaring
  • Profiteert optimaal van onze locatie in New York City en connectiviteit met wereldwijde stedelijke centra

Universitair leiderschap

De toekomst van The New School wordt gevormd door de kernwaarden die ons verleden hebben gedefinieerd: academische vrijheid, tolerantie en experimenten. Ons leiderschapsteam brengt deze missie tot leven.

Met de toewijding om studenten uitstekende service te bieden en een rigoureuze academische omgeving te bevorderen, zorgen de leiders van onze universiteit ervoor dat we ons aanpassen aan en reageren op hedendaagse kwesties, een meer inclusieve community creëren en creativiteit en samenwerking tussen studenten bevorderen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

The New School

Het departement Economie van The New School voor sociaal onderzoek biedt een brede en kritische benadering van de studie van de economie, met betrekking tot een breed sca ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om de conventie uit te dagen en positieve verandering te creëren . Opgericht in 1919, bestaat de universiteit uit Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afgestudeerde programma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

Het departement Economie van The New School voor sociaal onderzoek biedt een brede en kritische benadering van de studie van de economie, met betrekking tot een breed scala van stromingen, waaronder de Keynesiaanse en post-Keynesiaanse economie; de klassieke politieke economie van Smith, Ricardo en Marx; structuralistische en institutionalistische benadering van economie; en neoklassieke economie.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The New School

Parsons 'Master of Fine Arts in Industrial Design programma biedt een innovatieve twee-jarige, 60 studiepunten full-time afgestudeerde curriculum dat studenten bereidt om ... [+]

Parsons School of Design in New York City - onlangs uitgeroepen tot de beste school voor kunst en design in de VS en op de 2e plaats in de wereld - biedt sinds de oprichting in 1896 innovatieve benaderingen van ontwerponderwijs. Tegenwoordig is Parsons de enige grote Amerikaan kunst- en designschool binnen een uitgebreide universiteit: The New School . Bij Parsons kun je de gevestigde creatieve praktijken beheersen en nieuwe stimuleren, terwijl je in alle universitaire disciplines studeert.

Over

Parsons 'Master of Fine Arts in Industrial Design programma biedt een innovatieve twee-jarige, 60 studiepunten full-time afgestudeerde curriculum dat studenten bereidt om te onderhandelen over de schijnbaar tegenstrijdige krachten die spelen in de groeiende product design-industrie. Studenten verkennen de manier waarop goederen geproduceerd kunnen worden in zowel gelokaliseerde contexten (een "in plaats maken" benadering, die berust op geregionaliseerde behoeften en beperkingen) en geglobaliseerde contexten (gebruikmakend van ontwerpprincipes die zich richten op universele behoeften). Parsons 'School of Constructed Environments omvat afgestudeerde studenten in architectuur, interieurontwerp en lichtontwerp, en creëert een unieke leergemeenschap.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The New School

Parsons School of Design in New York City - onlangs uitgeroepen tot de beste school voor kunst en design in de VS en op de tweede plaats in de wereld - biedt sinds de opr ... [+]

Parsons School of Design in New York City - onlangs uitgeroepen tot de beste school voor kunst en design in de VS en op de 2e plaats in de wereld - biedt sinds de oprichting in 1896 innovatieve benaderingen van ontwerponderwijs. Tegenwoordig is Parsons de enige grote Amerikaan kunst- en designschool binnen een uitgebreide universiteit: The New School . Bij Parsons kun je de gevestigde creatieve praktijken beheersen en nieuwe stimuleren, terwijl je in alle universitaire disciplines studeert.

De nieuwe master in Fashion Management aan de Parsons School of Design bereidt studenten voor om hun carrières vooruit te helpen en te transformeren in het zich ontwikkelende modebedrijfslandschap. Door de loop van deze eenjarige Master of Professional Studies (MPS) leren studenten bestaande paradigma's in de modewereld uitdagen om doorbraakideeën te creëren in modebedrijven, startups en modegerelateerde diensten. Studenten studeren af ​​met diepgaande kennis en geavanceerde vaardigheden op het gebied van wereldwijde en lokale productie, ethische productie, waardeketens, marketing en merchandising.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Deeltijd
12 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
The New School

De Meester van Beeldende Kunsten in textiel, die in het najaar van 2018 op de markt komt, stelt u in staat deze dynamiek creatief en reflectief te verkennen en de grenzen ... [+]

Parsons School of Design in New York City - onlangs uitgeroepen tot de beste school voor kunst en design in de VS en op de tweede plaats in de wereld - biedt sinds de oprichting in 1896 innovatieve benaderingen voor ontwerponderwijs. Tegenwoordig is Parsons de enige grote Amerikaanse kunst en ontwerp school binnen een uitgebreide universiteit: The New School . Bij Parsons kun je gevestigde creatieve praktijken onder de knie krijgen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen tijdens het studeren in alle universitaire disciplines.

Over

Textiel is letterlijk en figuurlijk verweven in de menselijke geschiedenis en cultuur. Tegenwoordig verkennen gemeenschappen van makers, ontwerpers en wetenschappers textiel - van lokaal vervaardigde materialen tot 3D-breisels tot met de hand verfraaide stoffen - en baanbrekende op textiel gebaseerde industrieën en theorieën. De Meester van Beeldende Kunsten in textiel, die in het najaar van 2018 op de markt komt, stelt u in staat deze dynamiek creatief en reflectief te verkennen en de grenzen tussen technologie en ambacht op te lossen. In dit proces bent u voorbereid op de groeiende reeks creatieve en professionele mogelijkheden met betrekking tot textiel in modeontwerp, productontwerp, interieurontwerp, textielonderzoek, decorontwerp, beeldende kunst, architectuur en hybride velden.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

The New School

Het psychologie-afstudeerprogramma biedt uitgebreide training op alle belangrijke gebieden van de moderne psychologie en benadrukt onderzoek dat gevoelig is voor sociale ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

De MA in General Psychology is een 30-credit programma dat studenten voorziet van een basisopleiding in de psychologie en is een vereiste voor meer gespecialiseerde werkzaamheden die leiden tot de Ph.D. mate.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The New School

De MA in Anthropology is een 30-creditsprogramma dat de theoretische en methodologische grondslagen van sociale en culturele antropologie combineert met de nadruk op de k ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om de conventie uit te dagen en positieve verandering te creëren.

Opgericht in 1919, bestaat de universiteit uit Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afgestudeerde programma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

De MA in Anthropology is een 30-creditsprogramma dat de theoretische en methodologische grondslagen van sociale en culturele antropologie combineert met de nadruk op de kritische verkenning van hoe etnografische gevoeligheden tegenwoordig van belang zijn in de wereld.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The New School

De Master of Arts in Arts Management and Entrepreneurship aan The New School College of Performing Arts van The New School is een van de eerste graduate-programma's die s ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

De Master of Arts in Arts Management and Entrepreneurship aan The New School College of Performing Arts van The New School is een van de eerste graduate-programma's die specifiek zijn ontworpen om artiesten te helpen de kritische vaardigheden te verwerven die ze nodig hebben om erkende artistieke leiders te worden - onstage en nog veel meer.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The New School

De MA in Wijsbegeerte is een 30 studiepuntenprogramma dat studenten voorziet van een voortgezette opleiding in de geschiedenis van de filosofie en in centrale gebieden va ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

De MA in Wijsbegeerte is een 30 studiepuntenprogramma dat studenten voorziet van een voortgezette opleiding in de geschiedenis van de filosofie en in centrale gebieden van het huidige filosofische onderzoek. Het programma biedt een optionele gespecialiseerde minor in psychoanalyse.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The New School

Het veld van internationale aangelegenheden is aan het veranderen. Onze aanpak in en buiten de klas moet ook veranderen. Krijg de theoretische en praktische hulpmiddelen ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

Het veld van internationale aangelegenheden is aan het veranderen. Onze aanpak in en buiten de klas moet ook veranderen. Krijg de theoretische en praktische hulpmiddelen die u nodig hebt om deel te nemen aan de meest urgente uitdagingen van de eenentwintigste eeuw.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The New School

Via het Liberal Studies-programma zul je kritisch onderzoeken en intensief de kernkwesties van onze tijd onderzoeken. De MA in Liberal Studies biedt praktische schrijfhul ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

De kerncursussen van het programma baseren je in de geschiedenis van ideeën en in de praktijk van duurzaam schrijven, terwijl je een intellectuele peer-community ontwikkelt. Van daaruit kun je vertakken, gebruik maken van het rijke aanbod en de voorname faculteit van The New School . Werk samen met een facultair adviseur en een studieadviseur om een ​​robuust Pathway te creëren dat is afgestemd op uw individuele behoeften en academische ambities. We bieden een rijke selectie van cursussen met hoogleraren van wereldklasse die uw kennis van de kritische theorie, de geschiedenis van ideeën, esthetica, filosofie, politiek, antropologie en mediatheorie kunnen uitbreiden - waar uw nieuwsgierigheid u ook brengt. Cursussen zijn zowel overdag als 's avonds beschikbaar om in zelfs het drukste schema te passen.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The New School

The New School TESOL-masterprogramma van de The New School (MA TESOL) biedt professionele lerarenopleidingen met een focus op sociale actie en het aanpakken van de behoef ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

The New School TESOL-masterprogramma van de The New School (MA TESOL) biedt professionele lerarenopleidingen met een focus op sociale actie en het aanpakken van de behoeften van volwassen studenten. Amerikaans nieuws... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 20 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
The New School

Het Master of Arts-programma in Media Studies biedt een interdisciplinair curriculum in mediatheorie, ontwerp en praktijk met de nadruk op de productie van de video-, aud ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

Het Master of Arts-programma in Media Studies biedt een interdisciplinair curriculum in mediatheorie, ontwerp en praktijk met de nadruk op de productie van de video-, audio- en webmedia.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
The New School

De MA in Politiek bereidt afgestudeerden voor op academische en professionele loopbanen op uiteenlopende gebieden, waaronder de overheid, ngo's, wetgeving, consulting, jo ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

De MA in Politiek is een programma met 30 studiepunten dat studenten een geavanceerde opleiding biedt in politieke analyse en politicologische onderzoeksmethoden.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The New School

De MA in Sociology is een 30-creditsprogramma dat studenten een grondige basis verschaft in de historische, theoretische en methodologische ontwikkeling van de sociologie ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

De MA in Sociology is een 30-creditsprogramma dat studenten een grondige basis verschaft in de historische, theoretische en methodologische ontwikkeling van de sociologie en de studenten de hulpmiddelen biedt om deze kennis toe te passen in de wereld om hen heen.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The New School

De MA in Global Political Economy and Finance is een 30-creditsprogramma dat studenten een geavanceerd inzicht biedt in de wereldeconomie in historische context, de polit ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

De MA in Global Political Economy and Finance is een 30-creditsprogramma dat studenten een geavanceerd inzicht biedt in de wereldeconomie in historische context, de politiek-economische analyse van de dynamiek van de hedendaagse wereldkapitalistische maatschappij en state-of-the-art instrumenten voor politiek-economische en financiële analyse.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

The New School

Parsons 'Master of Science in Data Visualization is een multidisciplinair programma waarin studenten vaardigheden ontwikkelen die visueel ontwerp, computerwetenschap, sta ... [+]

Parsons School of Design in New York City - onlangs uitgeroepen tot de beste school voor kunst en design in de VS en 2 e op de wereldranglijst - biedt sinds de oprichting in 1896 innovatieve benaderingen voor ontwerponderwijs. Tegenwoordig is Parsons de enige grote Amerikaanse kunst- en ontwerpschool binnen een uitgebreide universiteit: The New School . Bij Parsons kun je gevestigde creatieve praktijken onder de knie krijgen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen tijdens het studeren in alle universitaire disciplines.

Over

Parsons 'Master of Science in Data Visualization is een multidisciplinair programma waarin studenten vaardigheden ontwikkelen die visueel ontwerp, computerwetenschap, statistische analyse en ethische overwegingen van data-analyse en representatie samenbrengen. De presentatie van gegevens speelt een cruciale rol bij het vormgeven van opinie, beleid en besluitvorming in de steeds globalere samenleving van vandaag. Studenten krijgen een concurrentievoordeel bij het betreden van het veld. Het MS-programma speelt in op de toegenomen vraag naar experts die gegevens kunnen omzetten in inzicht.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The New School

Het veld van internationale aangelegenheden is aan het veranderen. Onze aanpak in en buiten de klas moet ook veranderen. Krijg de theoretische en praktische hulpmiddelen ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

Het veld van internationale aangelegenheden is aan het veranderen. Onze aanpak in en buiten de klas moet ook veranderen. Krijg de theoretische en praktische hulpmiddelen die u nodig hebt om deel te nemen aan de meest urgente uitdagingen van de eenentwintigste eeuw.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The New School

Leer de vaardigheden die je nodig hebt om een ​​leider te zijn op een gebied waar je een passie voor hebt. The New School Master of Science-programma van The New School i ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

Leer de vaardigheden die je nodig hebt om een ​​leider te zijn op een gebied waar je een passie voor hebt.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
The New School

The New School loopt voorop in het aanpakken van mondiale milieuproblemen, dankzij het programma Milieubeleid en duurzaamheid (EPSM) van Milaan. Dit programma is ontworpe ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

The New School loopt voorop in het aanpakken van mondiale milieuproblemen, dankzij het programma Milieubeleid en duurzaamheid (EPSM) van Milaan. Dit programma is ontworpen om de passie van studenten voor milieuverandering en duurzaamheid om te zetten in een loopbaan met impact. Onze studenten profiteren van kleine, aangepaste lessen, een rigoureus programma van kritische theorie en praktijk, en aandacht van een faculteit die zich bezighoudt met onderzoek, wetenschap en geavanceerde professionele praktijken. Ons praktijkgericht leren plaatst studenten vooraan en centraal naast organisaties die werken aan de meest urgente milieukwesties van onze tijd, van klimaatverandering en milieurechtvaardigheid tot voedselsystemen en duurzame ontwikkeling.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The New School

Het baanbrekende non-profitbeheerprogramma van Milaan was de eerste in zijn soort in dit land. Vanaf het begin resoneerde ons zeer geëngageerde curriculum met innovatieve ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

Het baanbrekende non-profitbeheerprogramma van Milaan was de eerste in zijn soort in dit land. Vanaf het begin resoneerde ons zeer geëngageerde curriculum met innovatieve denkers die bekend waren met de diepe toewijding van The New School aan het bevorderen van progressieve verandering en sociale rechtvaardigheid. Onze studenten ontwikkelen hun kritische denkvaardigheden en werken samen met real-world non-profit uitdagingen en sociale ondernemerservaringen. We bereiden u voor om veronderstellingen uit te dagen en nieuwe perspectieven te ontwikkelen voor het leiden en beheren van non-profitorganisaties in deze steeds complexere omgeving. Het resultaat is een uniek programma dat is ontworpen om u de capaciteit en creatieve moed te geven om non-profitorganisaties te genereren, beheren en ondersteunen.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The New School

De 60-credit Master of Science in Design en Urban Ecologies programma radicaal herdefinieert de studie van stedelijke omgevingen en ontwerpen van benaderingen van steden. ... [+]

Parsons School of Design in New York City - onlangs uitgeroepen tot de beste school voor kunst en design in de VS en 2 e op de wereldranglijst - biedt sinds de oprichting in 1896 innovatieve benaderingen voor ontwerponderwijs. Tegenwoordig is Parsons de enige grote Amerikaanse kunst- en ontwerpschool binnen een uitgebreide universiteit: The New School . Bij Parsons kun je gevestigde creatieve praktijken onder de knie krijgen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen tijdens het studeren in alle universitaire disciplines.

Over

De 60-credit Master of Science in Design en Urban Ecologies programma radicaal herdefinieert de studie van stedelijke omgevingen en ontwerpen van benaderingen van steden. Door stedelijke planning, beleid, stedenbouw, activisme en gemeenschapspraktijken te combineren, verwerven studenten de vaardigheden en expertise die nodig zijn om hedendaagse stedelijke uitdagingen aan te pakken. In overeenstemming met de historische toewijding van The New School aan milieu- en sociale rechtvaardigheid, ontwerpen en implementeren studenten strategische projecten om transformatieve veranderingen in stedelijke omgevingen op een wereldwijde schaal tot stand te brengen.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The New School

De hedendaagse organisaties hebben geen dogma nodig. Ze hebben nieuwe modellen van consultatie en interventie nodig. Het programma voor organisatorisch verandermanagement ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

De hedendaagse organisaties hebben geen dogma nodig. Ze hebben nieuwe modellen van consultatie en interventie nodig. Het programma voor organisatorisch verandermanagement van Milaan leidt studenten op tot diagnostici en ontwerpers van elegante, unieke interventies die culturen opnieuw verbeelden en opnieuw samenstellen, leiderschapscompetenties opbouwen en groepsdynamiek faciliteren. We bieden een curriculum dat studenten voorziet van een grote intellectuele en praktische mand gevuld met theorieën, hulpmiddelen en technieken. Onze faculteit bestaat uit geëngageerde professionals die verandering creëren in een breed spectrum van organisaties. Ze bieden strenge cursussen in kritisch denken en theorie samen met een reeks van steeds complexere projecten uitgevoerd voor echte klanten. Na afronding krijgt u een portfolio met een veranderingsaanpak die wordt gedefinieerd door innovatief denken, betrokkenheid bij maatschappelijke verantwoordelijkheid en een breuk met conventionele formules die onderliggende problemen niet oplossen.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The New School

The New School Master of Science in Public and Urban Policy van The New School daagt je uit om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor 's werelds moeilijkste uitdagin ... [+]

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

De Master of Science in Public and Urban Policy daagt je uit om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor 's werelds meest lastige uitdagingen, die steeds meer stedelijk en wereldwijd worden. The New School Community-gemeenschap van wetenschappers onderzoekt de actuele stedelijke beleidskwesties in realtime en ontwerpt creatieve oplossingen, en werkt tegelijkertijd nauw samen met beleidsmakers bij overheidsinstanties en non-profitorganisaties.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
16 - 42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The New School