Lees de Officiële Beschrijving

De missie van de National Graduate School of Quality Management (NGS) is aan educatieve programma's die vooraf kennis op het gebied van Quality Systems Management (QSM) te bieden, om de codificatie van QSM vergemakkelijken "best practices" en innovatieve modellen met significante creëren , enterprise-brede of nationale betekenis en toepassing. NGS-programma's aan te tonen op basis van prestaties prestaties van haar missie op elke graad niveau door middel van de mate "project" die tastbare resultaten aan de NGS faculteit en de werkgever of sponsor moet laten zien. We hebben geëist dat de studenten tonen hun kennis en de toepassing van die kennis in de praktijk, werk-gerelateerde projecten sinds 1993.

De National Graduate School of Quality Management (NGS) is een professionele praktijk instelling met een primaire focus:

Om werkende volwassenen met een hoger niveau van kennis en begrip van de concepten, principes en instrumenten van kwaliteit gebaseerde systemen management voor uitstekende prestaties bieden. Om personen afstuderen met gedragstherapie, analytische, klantenservice, en leiderschap vaardigheden om concrete en meetbare resultaten voor de prestaties van de organisatie excellentie. Om de algemene begrip van kwaliteit gebaseerde systemen management in de publieke en private sector land te verhogen. Naar voorstanders en opvoeders van de kwaliteit van het management systemen in staat om het begrip en de toepassing van de concepten, principes en instrumenten verder te ontwikkelen.

De educatieve doelstellingen van de National Graduate School of Quality Management programma's zijn:

Aan studenten, met name werkende volwassenen en andere niet-traditionele studenten, met een business-gerelateerde hoger onderwijs die hen in staat stellen om snel bijdragen aan for-profit en not-for-profit organisaties bieden. Om studenten te betrekken in een strenge, spannend, uitdagend, theoretische en praktische leerervaring in een gespecialiseerde opleiding die uniek is gecentreerd in zowel het beheer van wetenschappen en kwaliteitssystemen wetenschappen, stoelt op een benadering van teamwork, en het opnemen van een business project dat meetbare resultaten vereist. Aan hooggekwalificeerde docenten bieden die beoefenaars met professionele werkervaring en passende educatieve referenties. Om studenten met de middelen die nodig zijn om te communiceren met anderen duidelijk en effectief te bieden. Te geven en te tonen aan de studenten de uitgelijnde relatie van leiderschap management en een kwaliteitssystemen thema ethisch gedrag. Naar mate het aanbod op een versnelde basis, in overeenstemming met het beheer van curriculum levering aan de capaciteiten van werkende volwassenen te vergemakkelijken. Om studenten met methoden van onderzoek leveren. Om de kennis bekend als kwaliteitssystemen management om een ​​proces van continue verbetering is afgeleid van de toepassing van die kennis op de werkvloer en de reacties op het onderzoek op het gebied van onderwerpen. Te zoeken en te volgen prestaties en evaluaties van respondent alumni en sponsoring werkgevers om de levensvatbaarheid van het programma te beoordelen.

Accreditatie

De National Graduate School of Quality Management is geaccrediteerd door de New England Vereniging van Scholen en universiteiten, Inc. via de Commissie over instellingen voor hoger onderwijs. Accreditatie van een instelling voor hoger onderwijs door de New England Association geeft aan dat het voldoet aan of overtreft de criteria voor de beoordeling van de institutionele kwaliteit regelmatig toegepast door middel van een peer review proces. Een erkende hogeschool of universiteit is er een die beschikt over de nodige middelen om de aangekondigde doelstellingen door passende educatieve programma's te bereiken heeft, aanzienlijk te doen, en geeft redelijk bewijs dat het zal blijven doen in de nabije toekomst. Institutionele integriteit wordt ook aangepakt door middel van accreditatie. Accreditatie door de New England Association is niet partijdig, maar geldt voor de instelling als geheel. Als zodanig is het geen garantie voor elke cursus of programma aangeboden, of de bevoegdheid van de individuele afgestudeerden. Integendeel, het biedt een redelijke mate van zekerheid over de kwaliteit van de mogelijkheden voor studenten die de instelling bij te wonen. Vragen met betrekking tot de accreditatie-status door de New England Association moeten worden gericht aan het administratief personeel van de instelling.

SCHEV

De National Graduate School is gecertificeerd voor gebruik door de Raad van State van Hoger Onderwijs van Virginia (SCHEV): Private & Out-of-State Postsecondary Onderwijs Raad van State van Hoger Onderwijs van Virginia James Monroe Building 101 N. 14th Street, 9e verdieping Richmond, VA 23219 (804) 225-2600

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

The National Graduate School of Quality Management

Het curriculum voor de Master of Science in Quality Systems Management opleiding kan worden afgerond in een jaar (drie semesters, twaalf cursussen, 36 studiepunten) en wo ... [+]

Het curriculum voor de Master of Science in Quality Systems Management opleiding kan worden afgerond in een jaar (drie semesters, twaalf cursussen, 36 studiepunten) en wordt geleverd volledig online aan de behoeften van de werkende professional master student te voldoen.

Het programma is ontworpen in een geïntegreerde storyboard formaat ontwikkeld na uitvoerig overleg met diverse focusgroepen van potentiële werkgevers, organisatorische leiders en kwaliteit beoefenaars. Een onderscheidend kenmerk van het programma is de vervanging van de conventionele masterproef met een team-based, werk-gerelateerde projecten van belangrijke professionele relevantie voor de leerling en zijn werkgever of het bedrijf (de Master Business Project of MBP). De Nationale Graduate School heeft ook een partnership met Juran Global die het mogelijk maakt voor een succesvolle afgestudeerden van de Master of Science degree van een Lean Six Sigma Black Belt ontvangen na voltooiing van hun programma zonder extra kosten voor de student! ... [-]

Verenigde Staten Falmouth
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands