The Graduate Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Graduate Institute is een geaccrediteerde afgestudeerde school die zich toelegt op het bevorderen van een integratief en holistisch wereldbeeld door middel van de studie van gezondheid, wellness, onderwijs en persoonlijke en professionele transformatie.

Onze Missie

De Missie van het Graduate Institute, als een onafhankelijke instelling van hoger onderwijs, is om transformatief onderwijs te verschaffen op basis van een integratief en holistisch perspectief en speciaal ontworpen om studenten in staat te stellen hun volledige potentieel te bereiken in hun professionele en persoonlijke levens.

Onze visie

Academisch bewijs en onderwijs op basis van een integratief en holistisch wereldbeeld zal een breed begrip van complexe menselijke problemen vergroten, individueel en collectief bewustzijn en welzijn stimuleren en bijdragen aan de verbetering, duurzaamheid en regeneratie van gemeenschap en maatschappij.

Leren in de Gemeenschap

Het Graduate Institute waardeert de kracht van de gemeenschap. Wij geloven dat we effectiever leren in groepen dan we zelf doen. Hierdoor voeren we al onze programma's in cohorts - groepen volwassen studenten die een samenwerkende leeromgeving opzetten. Het cohortmodel bevordert de dialoog en de levendige uitwisseling van ideeën, waardoor elke leerling betekenis creëert op een persoonlijk niveau, terwijl hij nog steeds verbonden is met hun grotere groep. Dit maakt het leerproces dynamisch, relevant en gehumaniseerd.

Cohorts creëren ook continuïteit in onze master- en certificaatprogramma's. Door een volledige opleiding te voltooien met een nauwe groep volwassen leerlingen kunnen studenten in de veiligheid, vertrouwen en camaraderie van hun gemeenschap bloeien en groeien. In de cohort wordt elke stem gerespecteerd en draagt ​​elke student bij aan individuele en collectieve groei en ontdekking.

Een wereld van ondersteuning

Bij TGI eindigt leren niet in de vier muren van het klaslokaal. Onze faculteit en administratie zijn altijd beschikbaar om studenten tijdens hun studie te begeleiden en te ondersteunen. Wij bieden ook de volgende middelen om ervoor te zorgen dat wat studenten leren bij TGI, hen zullen dienen in hun persoonlijke en professionele inspanningen:

  • Hands-on mentorskap en stages, die waardevolle opleidingsmogelijkheden en potentiële carrièremogelijkheden bieden bij de voltooiing van het programma
  • De gelegenheid om een ​​Culminating Project te ontwerpen en uit te voeren, dat de studenten in de volgende fase van hun professionele levensafstuderen lanceert
  • De voortdurende feedback en expertise van faculteit- en programcoördinatoren die studenten kunnen helpen met stage- en mentoropleidingen en Culminating Project development
  • Lidmaatschap in onze bloeiende Alumni Vereniging bij de voltooiing van het programma, inclusief toegang tot onze Alumni Directory, jaarlijkse alumni bijeenkomsten en andere educatieve middelen die speciaal beschikbaar zijn voor TGI afgestudeerden

Locaties

Bethany

Address
171 Amity Rd, Bethany, CT
06524 Bethany, Connecticut, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden