The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Elliott School of International Affairs van de George Washington University is een van 's werelds toonaangevende scholen voor internationale zaken. Gevestigd in het hart van Washington, DC, is het haar missie om de volgende generatie internationale leiders op te leiden, onderzoek te verrichten dat het begrip van belangrijke mondiale kwesties bevordert en de beleidsgemeenschap in de Verenigde Staten en over de hele wereld te betrekken.

De unieke locatie van de school - op een steenworp afstand van het Witte Huis, de Wereldbank, het Internationaal Monetair Fonds, het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en tientallen andere Amerikaanse en internationale organisaties - verrijkt haar onderwijs en onderzoek en biedt studenten en wetenschappers ongeëvenaarde mogelijkheden om deel te nemen aan de Amerikaanse en internationale beleidsgemeenschappen.

De Elliott School, genoemd ter ere van voormalig GW-president Lloyd H. Elliott en zijn vrouw Evelyn, biedt innovatieve, interdisciplinaire onderwijsprogramma's die studenten de opleiding en training bieden die ze nodig hebben om te slagen in de internationale arena. Meer dan 700 studenten profiteren van een van de 12 afgestudeerde programma's van de Elliott School.

De school biedt Master of Arts-programma's in wereldwijde communicatie, internationale zaken, internationale ontwikkeling, internationaal handels- en investeringsbeleid, internationaal wetenschaps- en technologiebeleid en veiligheidsbeleid, evenals Azië, Europa en Eurazië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten . De Elliott School biedt ook een masterdiploma voor professionals in het midden van de carrière en een dual-degree master in internationale studies in samenwerking met zijn 19 internationale partneruniversiteiten. Meer dan 2.100 studenten volgen een goed afgerond curriculum voor vrije kunsten met een speciale focus op internationale zaken of met een regionale focus op Azië, het Midden-Oosten of Latijns-Amerika en het halfrond. De 20.000 alumni van de Elliott School zijn te vinden in leidinggevende posities in de publieke, private en non-profitsector over de hele wereld.

121744_44827954204_568590683a_o.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

De Elliott School sponsort negen onderzoeksinstituten:

 • Centrum voor Internationaal Wetenschap en Technologiebeleid
 • Instituut voor Europese, Russische en Euraziatische Studies
 • Instituut voor wereldwijde en internationale studies
 • Instituut voor internationaal economisch beleid
 • Instituut voor Midden-Oostenstudies
 • Institute for Public Diplomacy and Global Communication (mede gesponsord door GW's School voor Media en Public Affairs)
 • Instituut voor veiligheids- en conflictstudies
 • Sigur Center for Asian Studies
 • Space Policy Institute

Deze dynamische intellectuele centra bieden locaties voor wetenschappers en beleidsmakers om samen nieuwe ideeën te ontwikkelen, testen en verspreiden. Faculteitsleden werken individueel en samen in verschillende disciplines om intellectuele debatten aan te scherpen en academische en beleidsdiscussies over internationale aangelegenheden te verdiepen. Het onderzoek van de Elliott School draagt bij aan de groeiende hoeveelheid kennis die wetenschappers, beleidsmakers en burgers helpt de wereld beter te begrijpen.

121745_34060935083_bc4ef09e9a_o.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Missie

De George Washington University heeft de waarde van een opleiding internationale zaken al lang erkend. Sinds de oprichting van de universiteit in 1821 hebben we studenten voorbereid op belangrijke wereldwijde problemen en een verschil maken in de wereld. De Elliott School of International Affairs vertegenwoordigt een hoogtepunt van de innovatieve ideeën en frisse perspectieven die zijn voorgangers op de George Washington University hebben gegenereerd:

 • The School of Comparative Jurisprudence and Diplomacy (1898 - 1905)
 • Het Departement Politiek en Diplomatie (1905 - 1907)
 • The College of the Political Sciences (1907 - 1913)
 • Internationaal recht en diplomatie in Columbiaans College (1913 - 1928)
 • The School of Government (1928 - 1960)
 • De school voor overheid, bedrijfsleven en internationale aangelegenheden (1960 - 1966)
 • The School of International Affairs (1987 - 1988)
 • De school voor publieke en internationale aangelegenheden (1966 - 1987)
 • The Elliott School of International Affairs (1988 - Vandaag)

Op de Elliott School of International Affairs is onze missie:

 • De volgende generatie internationale leiders opleiden
 • Onderzoek doen en een beurs produceren die het begrip van belangrijke mondiale problemen bevordert
 • Het publiek en de beleidsgemeenschap in de Verenigde Staten en de rest van de wereld betrekken, en daarbij de internationale dialoog bevorderen en beleidsoplossingen vormgeven

Onze missie is om kennis te creëren, wijsheid te delen en actie te inspireren om onze wereld een betere plek te maken.

Elliott School in cijfers

134753_ElliottSchoolbytheNumbers.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Over de Elliott School

De George Washington University heeft sinds 1821 generaties internationale leiders opgeleid en het begrip van belangrijke mondiale vraagstukken verbeterd.

De Elliott School of International Affairs, genoemd ter ere van voormalig GW-president Lloyd H. Elliott en zijn vrouw Evelyn, is gewijd aan deze missie. We trainen onze studenten in de theorie en praktijk van internationale zaken en bieden hen een diepgaande analyse van internationale economische, politieke, wetenschappelijke en culturele kwesties. Het curriculum van de school is interdisciplinair; de meeste fulltime faculteit van Elliott School worden gezamenlijk benoemd op GW-afdelingen.

Onze alom gerespecteerde faculteit bereidt studenten van de Elliott School voor op wereldwijde carrières in de publieke, private en non-profitsector. Elliott School-afgestudeerden zijn altijd gewild voor uitdagende wereldwijde carrières. Wat meer is, onze locatie in Washington, DC stelt ons in staat om sterke relaties aan te gaan met publieke, private en non-profit organisaties die regelmatig Elliott School studenten en alumni in dienst hebben.

Locaties

Washington

Elliott School of International Affairs

Address
Elliott School of International Affairs
1957 E Street, NW

20052 Washington, District of Columbia, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 202-994-6240

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden